kendinizi kandırmadan cevap verin :)
Şu an ne benim param var, ne de sevgilimin. Sevgilim tıp okuyor, ben hemşirelik. Hemşirelik seçme nedenlerimden ilki mesleğe olan ilgimdi. Diğeri ise iş imkanları yani dolaylı olarak para kazanabilme imkanlarıydı. Sevgilimle olmamdaki ilk neden onu sevmemdi (tüm özellikleriyle). Diğeri ise ileride rahat bir hayata yani paraya kavuşabilme imkanıydı.
Sonuç olarak; paraya gerektiği kadar değer veriyorum.
zenginlik sizi bekliyo desene :)
Hayırlı, helal kazanç bizi bekliyordur umarım. :)
helal haram diye bişey yok size gelen hastaların kaçıyla 4/4 lük ilgileniceksiniz :) doktorlar asla hastayı umursamaz benim ağbimde doktor ordan biliyoorum:)
Her şerefliyi abin sanma evlat. ;)
ahaha neyse kendinizi teselli etmeye devam edin :) bunu hastalarınıza deseniz onlar bile inanmaz.:)
Benim param beni ilgilendirir onun ki onu. Kimseye hesap ödetmem o yüzden evlenmeden pek beni bağlamaz parasi. Ama evlendikten sonra bir seyler ortak olacaktir
Evleneceğin kızın senden üstün olmasına izin verme derler. İnsan doğası bir yerde baskın olan erkektir. Benden çok kazanmadığı sürece sorun yoktur. Ev+araba+iş olduktan sonra ne yapayim daha fazla parayı.
teselli bro daha fazla olmalı
yoktur hersey para
Cevap
5Cevap
Ben bakmıyorum önemli değil, zaten yeteri kadar kazanıyorum
devam :9
Önemli değil desem yalan olur ilerde kirayı aşk ile ödemicen😝 o yüzden önemli
paradan kastım çok para
yukarda gözü olmayanı aşağıadada barındırmazlar :)
bunların hepsi sadece senin yorumun bir başkasına göre değişir ki unutsan ne olucak öldüğün zaman zaten herşeyinle unutulacaksın :)
Para önemli değil benim için
Valla kendimi kandırmıyom bak 8)
kesinlikle yok özellikle kızlar paralı erkeği bulsunlar kendilerini satarlar
Ben ne paraya baktim ne de tipe ama benim degerimi bilmediler
Kendi maaşım oldugu surece sıkıntı yapilacak en son seydir para
murat abi niye bukadar tatlısın yaaaa
Bu devirde paraya bakmayan kız yok.
Bakmiyorum
bırak şimdi :)
Evet biseyler yasiyinca anliyosun bunh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar