Ben ne kızlar tanıdım var ya ne eşitlik lafları ederdiler. Yok kimsenin parasını yemeyiz , kimsenin cebinde gözümüz yok derdiler. Heh işte onların hepsi erkek bulunca değişti :d
Ama bak kabul etmezler :D
Ben ne kızlar tanıdım var ya ne eşitlik lafları ederdiler. Yok kimsenin parasını yemeyiz , kimsenin cebinde gözümüz yok derdiler. Heh işte onların hepsi erkek bulunca değişti :d
Ama bak kabul etmezler :D
Şuana kadar para umrumda değildi ama şuandan itibaren umurumda. Her şeyi kabul edince de bi işe yaramıyor. Bakıyorum da zaten erkekler paragöz, çirkef kadınların peşinde deli divane ama sorsan hanım hanımcık istiyoruz derler, tabi o kadınları buldukları an ya aldatırlar ya da ayrılmak için kırk takla atarlar. Ha tabi bide şu kafadan olanlar var, evlenene kadar her haltı yiyeyim sonra el değmemiş kadın aynen neden çünkü çocuklarımın anası olacak o kadın sonra nasılsa yine aldatırım.
Paraya tapan kızların 2 türlüsü var, kimi görmemiş cahil evlenince gül gibi yaşamak istiyor. Kimi de geçmişi kabarık parasızlığı görmüş tek derdi paralı erkek. İkisi de çok tehlikeli ve iki türü de genellikle khezo sınıfa giriyor.
Cevap
4Cevap
100 kişiden 10 u vardır
Vardır birkaç tane çok fazla olduğunu sanmıyorum çünkü hemen her kız parayı görünce yapışmaya başlıyor birilerine
Bir erkek nasıl bir kadının fiziğine güzelliğine bakıyorsa kadınların da paraya bakmasını hazmetmeli bence
Kadın sanki bakmıyor fiziğe, güzelliğe mk :d
Daha ben babamdan para isteyemiyorum benim suçum ne dfknjnk
Sana denk gelenler öyledir herkes kalbinin ekmeğini yer sonuçta
Yioo %99 öylesiniz bu lafları yiyecek saflara şöyle
Sizde öylesiniz
Sizin elinize su dökemezyiz para konusunda
E birazcık öyle olur
var bir kişi tanıyorum çok nadirler
çok zor bir soru sormuşsun 😂
Paraya tapsaydım sevgilime aşık olmazdım
Ben varım işte kral sjjs
Evet ben