Sevgilim beni ailesi için terk etti... Sizce bana geri döner mi?

Bir kaç gün boyunca bana karşı oldukça soğuk davranıyodu... Bir pazar sabahı ona günaydın diye mesaj attım, aradan 2 saat geçti hala cevap gelmedi.. Sonra bir daha mesaj attım yine cevap gelmedii.. Bende ondan sonra birdaha mesaj atmadım ve pazartesi gününü bekleyip lisede ne olduğunu sormayı planlıyordum... Ertesi günü pnu kenara çekip ne olduğunu sordum, oda bana ailesinin benim attığım mesajları gördüğünü, ailesinin onun kızlarla çıkmasına izin vermediğini söyledi.. Sabahleyin herşey iyidi... Derslerden sonra ben ona onunla konuşmak istediğimi söyledim.. Neyse işte biz konuşurken bana artık benle sevgili olamayacağını ve ailesi eğer birdaha bizim mesajlaştığınızı görürse benim ailemi arayıp herşeyi anlatacakmış... Bende o anda ne yapacağımı bilemedim, kendimi çok çaresiz hissediyordum, sanki biri kalbime hançer saplamış gibiydi.. Kendimi hiç o kadar çok ağladığımı görmemiştim... Sanki gözyaşlarım bitene kadar ağlamayı durduramıyordum... O gün onu gerçekten sevdiğimi anladım... Onu unutamıyorummm... Ve onun beni hala sevdiğini bile bile onunla konuşmamak bile çokk üzücüü... Kısacası ailesi yüzünden birbirini seven iki çift kavuşamıyorr... Onu her gördüğümde anılarım canlanıyorr ve onsuz ne yapacağımı bilmiyorum... Lütfen bana yardım edin... Tavsiyelerinize ihtiyacım var...!
Sevgilim beni ailesi için terk etti... Sizce bana geri döner mi?