Size değer veren mi yoksa sizin değer verdiğiniz mi?

arkadaşlar sitede de eskinden bahsetmiştim acı çekiyodum sebepsiz yere terkedilmekten dolayı yani sebeple az çok belli sıkılmış bizden yeni heyecanlar arama hevesi .. 9 ay çıkıp ayrıldık o istedi ben istemedim ısrar ettim düzeltmek için ama olmadı çok acı çektim yüreğim yandı ve ben belki unutur hayatıma devam ederim diye 1 ay sonra başka biriyle çıktım ama unutamadım 19.günde bitirdim bitirmek zorunda kaldım kendimi kandırmışım kısacası sonra sevdiğim kıza mektuplar yazdım mesaj falan attım uzun uzun ama duygularımı önemsemedi tanıdığım insan değildi sanki ve sonra bi arkadaşın face şifresini alarak onunla kızmış gibi konuştum sorular sordum kendimle ilgili ona ben sadece sevdim ve ilgi gösterdim ve o benden nefret etmiş sırf sürekli arkadaşları gelip benim hakkımda konuşuyolar diye çünkü herkes bi garip karşıladı ayrılığımızı sonra benden kurtulduğu için sevindiğini ve beni bi hata olarak gördüğünü söyledi bu kadar vefasızlık olurmu demekki oluyomuş sonra başkasını sevdiğini öğrendim yani faceten konuşurken söylemişti bana ben tabi baya üzüldüm falan yine bi kaç mektup derken artık kesildi mektuplar falan çünkü daha fazla dayanamadım şimdide kendisi çok mutlu ve o sevdiği çocukla çıkma raddesine gelmişler görseniz bi yani söyledikleriyle yaptıkları hiç tutuşmuyo birine fazla ilgiden sıkıldım birine bana göre çirkindi başka birine başka şey falan filan yani bahaneci desek doğru olur bende artık onun peşinde koşmayı bıraktım çünkü çok yoruldum artık kalbimin kırıkları canımı fazlasıyla yaktı bende artık duygularımı törpülemeye başladım canımı yakmasınlar batmasınlar diye seven ve iyi niyetli olunca böyle oluyo demekki ama ah ettim ve Allah a havale ettim sonradan işte benden tee geçen seneden beri hoşlanan bi kız varmış söyleyememiş biraz çekingenmiş bu konularda bende düşünüyorum acaba biraz toparlandıktan sonra mesela 1 ay sonra başlasam ona zamanla değer verirmiyim diye çünkü değer vermeyenin peşinden çok koştuk artık ben kaçıyorum ama insanlara pekde güvenim kalmadı şimdi beni seven bu kızla acaba konuşsammı ne yapsam ne dersiniz zmanla alışırmıyım ? yorumlarınız için teşekkürler şimdiden .;))
Size değer veren mi yoksa sizin değer verdiğiniz mi?