gel dedin mi gelsin git dedin mi kalsın. lan dedin mi sussun leb demeden leblebeyi bilsin gözü kaşı ayrı oynamasın. delikanlı olsun. kucuklerine sevgili büyüklerine saygılı olsun. bacak bacak ustune atıp sigara yakmasın. muhabbeti derin kendine güveni olsn.içmesini bildiği kadar kalkmasınıda bilsin.bir şeyi yapmadan önce 3 kere düşünsün ilerisini görebilsin. yaşlılara gebelere hürmet etsin kocasını sevsin saysın. anneme annesi gibi sahip çıksın. beni el üstünde tutsun. yeri gelsn annem olsun arkadaşım olsun eşim olsun dostum olsun kankam olsun ama en çok sevdiğim kadın olsun.
gibi gibi daha çok yazardım havaya girdimde gerek yok böyle işte hangi katagoriye giriyorsa bilmıyom.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılgüvenilir biri olsunda.. asi veya itaatkar olmasının bi önemi yok =).. asi kızlarlar bas etmek biraz zordur.. ama sadık olurlar genelde.. itaatkarlar ise.. her sözünü dinledikleri için sıkıcı olurlar zamanla =)
110 Yorumla- +1 yıl
en iyi cevap için teşekkürler =)
Soran+1 yılrica ederim çok doğru düşünüyosun senin dediğin cümlelerin aynısını çok defa arkadaşlarımda gördüm
- +1 yıl
gercektende itaatkarlar..sıkıcı olurlar.. asiler ise ugraştırıcı ama egleneceli tiplerdir..
Soran+1 yılölçülü olmak kaydıyla evet çok da dikbaşlı olursa çekilmez
- +1 yıl
sen hangi tipsin ?
Soran+1 yılbiraz asiyim ama sevdiğime karşı çok itaatkar olurum bazende ilişkide aksiyon olsun diye bazı konularda karşı çıkarım
- +1 yıl
orta derecelisin demek.. sevgilin ne diyr bu duruma.. ?
Soran+1 yılkendimi övmek istemiyorum bana kalsın:)
- +1 yıl
aman aman ..hanım kızımız pekde mütevazi.. =)
- +1 yıl
( itaatkarlar ise.. her sözünü dinledikleri için sıkıcı olurlar zamanla ) Neden böyle bir kanıya vardın.?
Burda diyecekler ki sözümü dinlesin canımı yesin falan filan inanma:))) Kişiliği olan,ne yapacağını bilen ve kendi kararları olan hatunlar candır aslında:) Yani a şıkkı
20 Yorumla
Ben ikisinin karışımıyım bazen çok asi bazen çok itaatkar oluyorumm ama sevdiklerime karşı genelde itaatkarlığım ağır basıyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
+1 yılhorozlanmadan kendi görüşlerini söylemek ve asilik arasında fark var. kimse başkalarının yanında kendisine artistlik yapan kızları sevmez, bu zaten asilik değil şımarıklık ve züppeliğe girer. ideal olan bi tarafın laf dinlemesidir, erkek ya da kadın biri çoban olacak. iki cambaz bi ipte oynamaz:)
12 Yorumla
Soran+1 yılartistlik yapmak demedim dik başlılığı kastettim
- +1 yıl
dik başlılık dayanaksız olursa, şekil olsun diye olursa ki bugün genelde öyle, işte o vakit benim dediğim oluyo.
erkeklere belli olmuo pek asi olursun bigünde dediğimi yap der.itaatkar olursun her dediğimi yapıosun monotonlastık der.napıcamızı sasırdık artık
10 YorumlaBen itaatkar kız isterim çünkü bende hükmeden, koruyup kollayan, yol gösteren bir taraf var. Sözümü dinlemeyen kızı sevmem. Kimse de bunu kölelikle falan ilişkilendirmesin, alakası yok.
18 Yorumla
+1 yılasi olsun, ağzına geleni söylesin, kendisi olsun. rol yapmasın
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılKızı erkeği yok bunun, asi insan sevmem. İtaatkara gelince koyun gibi insan da sevmem. Her şey yerinde güzel.
10 Yorumla itaat eden kızları her erkek sever elbette...itaat edecek ama bu kör bi itaat olmamalı...kız dediğin güçlü, karakteri sağlam biri olmalı ki erkeği kendine aşık etsin...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBnde erkk olsam arap melezi ve asi olsun isterdim: )
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAsi olmalı cnku ne oyle nedesem susack biraz farklı olmalı herseye kafa sallmamalı sesi cıkmalı inat etmeli dedigim dedik olmalı bası dik olmalı nuh demeli yani ne isterse ypmlı yılmmlı: )
Soran+1 yılerkekler içinmi söyledin yoksa sen erkek olsaydın bi kızı böylemi tercih ederdin
Cevap sahibi+1 yılErkek olsaydım boyle kız isterdim... Erkegin asisi cekilmez bas edilmlyr onlarla ya Var basımda bitane oyle cileden cıkrtyr bni: (
İlk zamanlar asi olup sonra itaatkar hale gelen hatunlar tercih sebebidir. Erkekte fetih duygusu uyandırır :)
10 Yorumlaiteatkar kızlar tabi asi kız ne öyleya herşeye asilik yapıcak hep yok diyicek çekilirmi be ölesi azını burnunu kırarım valla kız dedinmi erkeğine itaat edicek tabiiii
20 Yorumla
+1 yılUff sanane be slqss :SS Demedigi sürece sıkıntı yok Tribal enfeksiyon çekemem
18 Yorumla
Soran+1 yılozaman saygısızlık olur onu kastetmedim sadece sözünü çekinmeden söylüyo senin lafınıda çok dinlemiyo diyelim
- +1 yıl
Sevgi saygı sadakat değerleri içermelidir bir hanım kızımızda.açık sözlüyüm fakat karşımdaki insanı kırmam.Kırarsamda cok fena yaparım.Söyledigim sözler onun iyiliği icindir iplenmediğimi düşünürsem o zaman iş kötü Ne işim var onla diye düşünmeye başlarım. tabi ufak tefek şeyleri saymıyorum.
Soran+1 yılbak sana kimseye demediğim bişi dicem iyi dinle benim çevrem çok geniş çok kız arkadaşım var ama sizin o hanım hanımcık dediklerinizde iş yok çünkü gerçekten asi kızlar daha sadık oluyo ben erkeklerin itaatkar isticeğini düşünmüştüm ama çok şaşırdım cevaplara mesela o itaatkar dediğiniz arkadaşlarımın hepsi erkek arkadaşını aldattı benden söylemesi kardeş
- +1 yıl
İnsan oğlu binbir ceşitli kişiliği var onun başına o şekilde gelmesi Genelleme altına sokmazki.Hanım hanımcık olsun .Güzel yemekler yapsın paylaşalım sevelim.Dinlesin beni bende onu dinleyeyim derleşelim Çicekler alayım şımartırım .Başıma tac ederim onu ben.
Soran+1 yılzaten seni seven sana itaat edecektir korkma böyle kızlara biraz iltifat etsen senin kölen olurlar
- +1 yıl
O yüzden yalnızım ya :) .Teşekkür ettim.
Soran+1 yılrica ederim:)
- +1 yıl
:)
+1 yılne itaatkar olsun isterim nede asi, kendi ayakları üzerinde duran kendine saygısı olan olgun birisiyle birlikte olmak isterdim. Ne öyle asi olsun triplerde falan nede itaatkar olsun her dedigimi falan onaylamasın,kendi fikrini sölesin :D
00 Yorumla
+1 yılAsi demeyelim. Kendine guveni olan. Kendini seven. Kompleksiz. Zeki. Ama bana karsi itaatkar olan -ozellikle de yatakta- kizlari severim.
20 YorumlaOturup 2 kelam edebileceğim biri olmalı, herkonuda olmasada, ortak kararlarda kesinlikle fikirleri olmalı. Herşeye "Hı hı" diyen hatunu istemem.
00 Yorumla
+1 yılİkisi de değil. Düzgün bi kız. Çok konusmayan gerektiğinde şeklini yapan kız favorim :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİtaatkar olmalı tabi sorun yapan değil çözen olmalı
00 Yorumla
+1 yılasi kızları hiç sevmem.
benim sevdiğim kız utangaç çekingen kendi halinde sessiz sakin iyi kalpli güler yüzlü pozitif ve de tabii ki balık etli olacak :)00 Yorumla
+1 yılsıparıse gore ask olmaz yerıne gore asi yerıne gore ıtaatkar olmalı
10 Yorumla
+1 yılAsi kız benden uzak olsun abi, barda sırtımıza tabure vuracak kadar aztımışlar anasını satiim.
00 Yorumla
+1 yılasi olursun itaatkar ister itaatkar olursun bu seferde asi olsun derler en güzeli hepsinden biraz olmak :D
00 Yorumlaasil forever.. ama cok dikbaslıda olmamalı
35 Yorumla
Soran+1 yılgeniş düşünen birisin tebrik ederim
Soran+1 yılestafurullah yani bende çok kızarkadaşı olan biri olarak tecrübelerime dayanarak sana hak veriyorum demek istedim hanım hanımcık kızlar kimseyi kıramazlar herşeye ok derler hayat tecrübesi işte:)
bir an düşündüm de ikisinden de vazgeçemedim. ne yapsam?
00 YorumlaAsi olsun arada kavga etsin benle her şeye tamam diyip alttan almasın .
00 Yorumlaİkisndende olmalı yerine göre hareket edip dozunu ayarlamalı yoksa her ikisde zamnla sıkntı cıkartır:)
00 YorumlaAsi kızla kim vakit öldürür yahu?! Kızın kolay olanı makbuldür <8
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. ben asiyi zaten birde asi kızla napıyım arkadaşım ben asi o asi sonumuz ya karakol ya hastane.
00 Yorumla
+1 yıl2 taraf de asi olur ise geçim olmaz hep kavga hep kavga
itaatkar olcaklarki bir birlerini taşısınlar00 Yorumla
+1 yılasi olmasın adamın canını sıkar çarparım azının üstüne :D
40 Yorumlabuna kadınlar demene gerekyok ( asi ) sıfatını taşıyan bır canlıyla kim birlikte olmak isterki.
10 Yorumlaiyi aile kızı yok mu aranızda beaa yok asiymiş yok bilmem neymiş :P
00 Yorumlaasii...inatçı... itaatkar kızlardan erkekler çok çabk sıkılır en azından erkek olark ben öyleyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeşiktaşlı olmasa da ASİ RUH'u olsun :)
https://www.youtube.com/watch?v=xH59eKmUd4Y00 Yorumlaitaat da olmaz asi de öyle herşeye evet demesin yanii
00 Yorumlayerine göre diyelim yatakta asi normal hayatta itaatkar
00 Yorumlabana karşı itaatkar dışarıya asi olmalı !
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsi olsun ben döve döve itaatkar yapsam :) (çok cani gördüm kendimi)
11 Yorumla- +1 yıl
Sen kemal sunalmısın.? Az gülmedim yazdığın cevaba. :-)
+1 yılAsi ve sarışın olsun ama benim olsun
20 Yorumla
+1 yılÇünkü sen asi bir kızsın ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılyok sadece çok itaatkar kız arkadaşım oldu ve hepsi beni arkadan vurdu sadece ben olsam neysene ama erkek arkadaşlarına karşıda çok ihanetleri oldu tabi genelleme yapamayız ama benim çevremdekiler böyleydi asi arkadaşlarım daha mertti tamam deli dolu oluyalar ama iyi kızlar
- +1 yıl
evet doğru demişsin genelleme yapmak yanlış olur
bakir olan ve güvenilir
10 Yorumla
+1 yılsağlıklı olsun da, gerisi teferruat :))
00 Yorumla
+1 yılasi kızlar daha itaatkar oluyorlar bence
20 Yorumla2 asi fazla olurdu herhalde ben itaatkar isterdim.
10 Yorumladevir çok değişmiş :D
14 Yorumla
Soran+1 yılniye değişmiş kardeş merak ettim şimdi?
Soran+1 yılyani sende bana katılıyosun
Bütün gızlar güzel. Sen ilgimi çekerdin :p
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. ikisi de değil.olgun olsun yeter.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek olsam asi olanlar olurdu cvbm
10 Yorumla
+1 yılasi kızlar
13 Yorumla- +1 yıl
daha doğrusu herşeyi kabul etmeyen
Soran+1 yılherşey derken?
- +1 yıl
yani kendi fikrini de söyleyen, sevgilisinin yada eşinin her dediğine tamam demeyen olacak
Ortası yok mu bunun? :D
00 Yorumla
+1 yılitaatkar ama kişilikli
olmalı
anlayışlı olmalı10 Yorumlaitaatkar bir kişiyi isterdim..
20 Yorumla
+1 yılasi ne ya kadın dedigin hanım hanımcık olacak...
015 Yorumla
Soran+1 yılya içi hanım hanımcık değilse?derin düşün biraz
- +1 yıl
içini hiç bi türlü bilemem ki ama dışını bakarak fikir yürütebilirim çogu zamanda insanlar göründügü gibidir süprizler nadir dışına bakar karar veriri yapacak bişey yok..
Soran+1 yılsen öyle san
- +1 yıl
napak yani içini bi açta bakımmı diyim bi şekilde karar vermem lazım bundan iyi yöntem yok güvenilir veya değil
Soran+1 yılsadece önyargılı olma asi kızlara karşı bunların kalbi daha yumuşak oluyo ve bunu göstermemek için birazda asi davranabiliyo.bu tarz kızların kalbinin tek anahtarı güzel sözdür azıcık iyi davransan maço olmasan o kız senin sözünden hiç çıkmaz emin ol
- +1 yıl
ne gerek var bütün kızların kalbini bi tatlı sözle alabilirsin aktif kız istemem.
Soran+1 yılitaatkar kızlar başkalarınada itaat eder mesela benim itaatkar arkadaşlarım beni en kötü günümde terk ettiler çünkü başkalarıda onları dolduruşa getiriyordu bunlarda koyun gibi peşlerinden gidiyordu ama asi dediğim kızlar çok merttiler yerine göre beni savunuyolardı ve koruyolardı ama tabi senin tercihin tercihine saygı duyarım belki maço bi kişiliğin vardır o zaman zaten asi kızda sende aradığını bulamaz
- +1 yıl
aman asi ne ya kız diyosun asi diyosun kız dedigin kek tarifi öğrenir dizi izler ağlar başka türlüsü bana yaramaz
Soran+1 yılbunları yapmadığını nerden biliyosun kafanda bi standart var şekle çok takılıyosun asi demekle her dakika seninle kavga edicek hayatı zehretcek birinden bahsetmiyorumki
- +1 yıl
ya hiper aktif olup şalvar pantolon giyen kızlardan hoşlanmıyorum senin asiden kastın nedir
Soran+1 yılaslında daha çok mertliği vurgulamak istedim bunun yanısıra mesela bazen seni yönlendirmesini de kastettim erkeksi kızları demiyorum sadece kendi fikirlerini bi ortamda rahatça söyliyebilmeli ya sen?böyle bi ortamda senin arkana saklanmasınımı istersin yoksa kendini belli etmesinimi?
- +1 yıl
şimdi o ortamdan ortama değişir pasif olmasın ama erkeklerin arasında bulunana bi ortamdada çirkeflik yapmasın yani
Soran+1 yılgüzel cevap peki seni zor gününde yalnız bıraksa ve insanlara karşı seni korumasa her söyleyenin peşinden gidip onların dediğini yapsa hoşuna gidermi(hele bide yaşlanmışsan)?
- +1 yıl
şimdi benim dedimi yapmazsa ben onu karı yerine koymam açıkcası duygusal tatminimide başka kadınlarda ararım bulurumda o bölme mutlu olacaksa yapsın ama sert karşılık alır göndermem onu ama gitmeye kendisini zorlarım yaparımda
Soran+1 yılişte yaparım ederim demekle olmuyo öyle bi zamana gelirsinki ona bile muhtaç olursun gitme dersin şahsen böyle zamanlarım çok oldu ama onlar gittiler yanımdada sadece senin çok önemsemediğin asi kız arkadaşlarım yani mertler kaldı
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim sevdiğim candır
10 YorumlaYenine göre davranan ;)
00 Yorumlaİtaat kelimesinden sıkıldım sevgilim yüzünden :((
00 Yorumla
+1 yılmelaike gibi olucak..
10 Yorumlaaklı bır karış havada olanlar
00 Yorumlasen asımısın yoksa itaatkarmısın
06 Yorumla
Soran+1 yılnapcaksın ben sadece yıllardır bu konuyu düşünüyorum ve gözlem yapıyorum sessiz sakin kızların daha çok aldattığına tanık oldum ama sevgililerinede çaktırmıyolar çok sinsiler ama tabi her itaatkarda böyle olcak diye bişi yok
Soran+1 yılniye merak ettinki
Soran+1 yılönce ben sordum soruya niye soruyla karşılık veriyosun sen cevap ver napcaksın beni
vur kafasına al ekmeğini
00 YorumlaKategorizasyonlarınız beni benden alıyoree
00 Yorumlaİki özellikte olcak sıradan olmamalı
00 Yorumla
+1 yılitaatkar candır tabiki de
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem