Bıktım, ayrılamıyorum seviyorum ama böyle de olmuyor ki... Ne yapmalıyım?

o benim ilk aşkım,onu çok seviyorum,benden bi şinif aşağıda okuyodu,güzel anılarımız vardı,annem onun hocasıydı,bende derslerinde otururdum hep,ona aşıkdim,amma o değil,kabul etti sonunda sevgili olduk,amma ben kollese hazırlanıp dershaneye gidince ayrıldık,sonra ben kollesi kazandım ve basqa şehire taşındım,2 yıl beni aradı numaramı falan değiştirdim,konuşmak istedi amma kabul etmedimbi yıl önce,kaç dafa amcamoğlundan numaramı istemish o vermemiş,bana sordu veriyimii hayır dedim.sonra ev arkadaşımdan selam yolladı iki dafa,bende dayanamayıp aratıp buldumaleyküm selam dedim,çok pişmanım seni seviyorum dedi,senden ayrıldım çünki eyer ayrılmasaydık dershaneyi boşluyucakdin,beni düşünmekden derslerini unutucakdin dedi,sonra barışdik,amma sonra işler ters gitmeye başladı,benden ona ondan bana kötü kötü şeyler konusuyodular,sonunda neden böyle soğuk davranmasının sebebinin bu olduğunu söyledi,ama yine soğukdü zaman istedi,şimdi de moskvaya babası zorla para kazansın diye yolluyo,oda herşeyden benden çevresinden ayrılmak istemiyo,çok üzgün,ve beni ne arıyo ne faceden yazıyo,bakıyorum facde bi şeyler yazıyorum yazıyo amma ben yazmazssam yazmıyo, hiç bi şey umrumda değil falan diyo,bıktım ayrılamıyorum seviyorum amma böylede olmuyoki,ne yapmalıyım.
Bıktım, ayrılamıyorum seviyorum ama böyle de olmuyor ki... Ne yapmalıyım?