Merhabalar eşimle 2 yıllık evliyiz. Henüz çocuk sahibi değiliz çocuğumuz olmadığından değil sadece istemiyorduk. Ben 3 gün önce ona çocuk esirgemeden çocuk edinmek istediğimi söyledim ailesiz küçük çocuk. Tüm araştırmalarımı yapmış gidip esirgemelerden bilgi almış yüz yüze görüşmüştüm. Eşime söyledim ve bana çok kızdı. Benim olmayan kanımdan olmayan çocuğa güvenemem, benim kanımı taşımıyor ailemizin yüzüne nasıl bakıcaz, biri size hiç benzemiyor derse kızarırsın ee zaten benim değil diye bön bön bakarsın dedi. Bu durumu nasıl düzeltebilirim ? Ben mi hata yapıyorum ? Yardımcı olun lütfen..
Cevabın nedir?
Belki kendinizce iyibir düşünce, genel olarak bakarsak hepimize göre iyi sahiplenici bir düşünce ancak diyorsunuz ki '' 2 yıllık evlıyız cocugumuz olmadıgından degıl'' şu nokta da takılıyor ınsan ve bır suru soru cıkıyor karsısına.Şöyleki diyelım esınız musade ettı ve yarın öburgun kendı cocugunuzun olmasını ıstedı(ki olacak) o zaman 2 evladınız arasındaki o eşitliği saglayacagınıza ya da esınızın saglayacagına ınanıyor musunuz? Bunun vebali cok zor.Yıllar sonra bu cocuk buyuyecek sızden olmasa bıle baskasından evlatlık oldugunu ögrenme sansı var bunlar gıbı bır cok prblemin vebalını tasımak var ve tabıkı bunları kaldırabılecek bır psıkoloji...
Diyeceğim odur ki bence bır miniğe yardım etme ıstıyorsanız bu sekılde yapmayın netıce de evladınız daha dogmamıs bu karar cok rısklı bır karar.Eğer bir mınıgın yanında olmak ıstersenız bu sekılde degılde farklı sekıller de de olabılırsınız10 Yorumla
En İyi Cevaplar
eger bi sorunun yoksa ve kendi cocugunu edinebilecek yeterlilige sahipsen kocan haklı.sonucta insan kendi cocugu olabilecekken baska birinin cocugunu sahiplenmek istemez.düşünsene ya ilerde kendi cocugunuzda olur ve diğer cocugu dıslarsanız.o cocukta evlatlık oldugunu ögrenirse?bence bütün ayrıntılarıyla iyice düsünmelisin bu konuyu.kedi köpek almıosun sonucta insan bu.herkes kendi cocuguna yetemio ki birde baska bi cocugu yetistirip egitip topluma kazandırsın.bu agır bi sorumluluk getirir sana ve ailene.
10 Yorumla
Görüşme esnasında, bunun iki imza gerektirdiğini ve karşılıklı noterden kabul ve feragatname hazırlanması gerektiğini de öğrenmişsindir, eşin bunları vermeyecek anlaşılan ve böyle bir engel varken bu kadar zorlamanın anlamı yok .
Esirgeme'deki memurlar ve umutlanan çocuklara da yazık , aldın diyelim 5ci yılda sen kendi çocuğunu doğurduğunda ordan aldığın çocuğu ne yapmayı düşünüyorsun? İçinde bir kendi çocuğuna doğa olarak eğilim kesinlikle başlayacaktır ve bu almanın iadesi yok , amacın güzel de tutum oyuncak alır gibi ..20 Yorumla
sağlık probleminiz yoksa neden sahiplenme yoluna gitmeyi düşündüğünüzü anlamadım. Bebeğin doğumundan büyütülmesine olduğu kadar hamilelik sürecininde sana ve anneliğine katacağı çok şey var.
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
42Cevap
her erkek kabul etmez bunu .kaldı ki bi sorununuz da yok keyfi çocuk yapmamışsınız. yani imkan varken hangi erkek kendi çocuğunu sevmek istemez. bence çok mantıksız bu isteğin bir problem olsa tamam da problem yokken erkekler istemez . zaten kendi başına sormadan danışmadan bunu araştırıp soruşturman bile tuhaf. çift olarak gelmeyenlere zaten bu imkan tanınmıyor .tabiki annesiz babasız bir çocuğa bakmakta çok sevaplı bişey ama aile olunca mecburen iki tarafında kararı önemli erkekler çoğunlukla istemiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Bunca kimsesiz çocuk varken çocuk doğurmayı yanlış buluyorum ben. Ne var kanından değilse? Sanki kanından olsa tıpatıp size mi benzeyecek? Huyu suyu? Sanki öz çocuk hep anneye babaya hayırlı mı oluyor? Ben olsam evlat edinir, göğsümü gere gere de "Kanımdan değil ama canımdan..." derdim. Sen yanlış yolda değilsin de insanlar bencil...
63 YorumlaÜreme sorunu olmayan çiftlerin, Fiziğim bozulur, şu olur bu olur korkarım vs gibisinden tırsıpta evlatlık alması kadar vahşi ve canice bir şey yoktur...
Zira bir zaman sonra kendiniz çocuk yapmak istiyecek ve zamanla evlat edindiğiniz çocuğu dışlayacaksınızdır... Ne de olsa sizin kanınızdan değil..30 YorumlaEşine haber vermeden karar vermen yanlış olmuş. Anladığım kadarıyla sen 3 gün önce kendi kendine karar verip görüşmüşsün sonra herşeyi kafanda oturtunca eşine söylemişsin. Adamın daha çocuk istediğinden haberi yokken bir de evlatlık çocuğu kabul etmesini istiyorsun. Bu tarz büyük karalar, eşlerle birlikte, uzun uzun düşünüp taşınılarak alınmalı. Eşinle konuşmanız lazım, sen neden evlatlık çocuk istiyorsun o neden karşı. Mantıklı olursanız, biriniz diğerini ikna edecektir.
20 Yorumla
+1 yılben olsam bende karşı çıkarım aynen eşinin dediği sebeeplerden dolayı bir kadın olarak belki sen o çocuğa sahip çıkabilirsin ama erkeklerin bu gibi durumlardı kabullenmesi çok daha zordur yani madem bi sağlık sorununz yok bi bebek yapın emin olun daha çok sversiniz
30 Yorumla
+1 yılEşinizin kanını taşıdığı sülale mükemmel miymiş acaba ? Siz gayet iyi niyetli bir adım atmışsınız ancak en başından böyle bir düşünceniz olduğunu belirtip sonra gidip shçek ile görüşmeniz gerekirdi.Ve şu da var eşinizin rızası olmadan o çocuğu eve getirmek ona kötülük etmektir onun ihtiyacı olan sıcak bir yuva ve eşiniz bunu bu düşünce sistemiyle sağlayamaz.
20 Yorumlaburda olması gereken şu. Ilk çocuğunuz olacak. Kendi çocuğunuz olsun. Çocuk esirgeme kurumundaki o minikleri de bırakin Gerçekten çocuk sahibi olamayan insanlar alsın. Alacağınız çocuk eşiniz yüzünden ilerde çok problem yaşar. Yazık günah zaten felek vurmuş.
30 Yorumlabence sizin düşünceniz yanlış değil. bizim toplumumuzdaki bu yargıları anlıyamıyorum siz bi çocuğa yardım etmek için böyle bişeye kalkışıyosunuz ufak günahsız bi çocuk anneyle babayla büyüsün diye düşünüyosunuz bunda kötü ya da aşşağılanıcak bişey olamaz. bende böyle bişey yapmak istiyorum kendi çocuğumda olunca beraber büyürler zaten. Böyle bişeyi düşündüyseniz gerçekten çok iyi bi insansınız demektir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı. düşüncen çok hoş ama eşinden habersiz böyle bir işe girişmemen gerekirdi. onun düşünceleri hatalı evet, çocuğu evlat edindiğinizi saklamak zorunda bile değilsiniz bence. ancak yine de, böyle bir işlemi tek başına yapman yanlış olmuş, senle beraber onun da sorumluluğunda olacak sonuçta o çocuk.
10 YorumlaÇocuk edinmek harika bir şey. Bi Düşünsenize oradaki bi çocuğa umut, huzur, gelecek, yeni bir hayat oluyorsunuz. Herşeyden önce bir aile veriyosunuz maddi manevi her ihtiyacını sevgisini veriyorsunuz... Fakat ortada her hangi sağlık problemi yoksa eşin haklı sayılabilir canım. Bir düşün kendi bebeğinin karnındaki kalp atışlarını hissetmek, ilk dişi, ilk adımı, ilk kelimesi bunlar mucizevi şeyler. Çocuk yapma imkanlarınız varsa kendi çocuğunuz olsun derim... :)
00 Yorumlaçok geri kafalı bi kocan varmış sende kesinlikle sorun yok kendi için değil millet için mi yaşıyor asıl güveni çocuğu kalbine bıçak saplayıp öldürdüğünde yada huzur evine postaladığında anla besle büyüt kargayı oysun gözünü en azından üveyde adam zaten üveydi dersin özde ihanetin en büyüğünü yaşarsın yani olcaksa 2side iyi yada kötü olur özlüğe üveyliğe bakmaz böle şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk esirgeme kurumundan bir yetim yada öksüz almak bildiğim kadarıyla çok güzel hayırlı bir iş ama maneviyata karşı ilgin varsa o çocuk kızsa büyüdüğünde eşine, erkekse de sana nikah düşer hatta büyüme demeyelim ergenlikten sonra o yüzden henüz emen yada emzirme döneminde olan bir çocuk alman ve sinin de emzirebiliyor durumda olman lazım ki nikah düşmeye ama aldığın çocuk kızsa emzirsen de eşine düşermi bilmem. Arayı bulma amaçlı olarak her ay yada her yıl bu gibi kurumlara yardım yapabilir eşinle ikinizden olan bir çocuk yapabilirsin eşin de haklı bi yerde her aile anlayışla karşılamaz, büyük sorumluluk gerektiren bir durum bide biz bu çocuğu beğenmedik geri veriyoruz da diyemezsin zoor :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaşım çocuğunuz olabilir isteseniz ikinci planda yapılacak şey evlatlık almaktır . çocuğun oluyosa yeni evlisiniz daha başkasının çocuğunu alıpda büyükmek bence biraz abes . tamam senide anlıyorum evlatlık edinmek güzel bişey sevap işlersin . ama çocuğun olabilir senin çocuğun olamasaydı alsaydın neysede . yeni evlisin eşin kendi çocuğunu sevmek ister . başkasının kini değil . ben eşinin görüşlerine katılıyorum . çalışmalara başlayın siz en iyisi :D böyle olmaz
20 YorumlaBen de evliyim tavsiyem önce kendi bebegini dogur bu deneyimi yaşa eşinin de bunu istemesi en dogal hakkı.. Belli ki yardımsever ve duygusal birisin esirgemede ki cocuklar için koruyucu annelik yapabilirsin eger dogurganlıgın varsa şimdilik en dogrusu bence bu..
00 Yorumla
+1 yılÇocuğunuz olmuyorsa dediğiniz doğru. Fakat çocuğunuz oluyorda siz bunu değilde kendi kanınızdan olmayan çocuğu tercih ediyorsanız tahminimce pek de onaylayacağım bir davranış değil. Küçükken tatlı olabilir ama ileride başına iş açmayacağını nereden biliyorsun. Senin çocuğununda iş açmayacağının garantisi yok ama hiç olmazsa benim evladım der göz yumarsın.
10 Yorumlaşimdi herkesin yorumu farklıdır eğer sorun yoksa kendi çocuğunuz daha iyidir fakat bir çocuğu alıp büyütmek daha güzeldir ama şu da war dini olarak kız ewlat alınca belirli dönemden sonra sonuçta kendi kanınızdan olmadığı için babasına, erkek olduğu için annesine namahrem olmuyor çünkü farklı kanlar olduğu için bunlara nikah düşüyor bu sebepten dolayı dini olarak bazı kitaplarda belirtilir Kur'an da da bununla ilgili 2 3 ayet olduğunu hatırlıyorum
10 Yorumlaeğer çocuğunuz olabiliyorsa evlat edinmeyin bence.yuvadan alıp bi süre sonra kendi çocuğunuz olursa illaki ayrımcılık yaparsınız..ama ailesi olmayan bi çocuğun hayatını değiştirmek isterim diyosanız ve eşinizde karşıysa en iyisi koruyucu aile olmak.ve yeni çıkacak bi sistem var bi çocuğun rol modeli olabilirsiniz.
10 Yorumlamadem tıbben bir sorun yok kendiniz bir çocuk yapın ? hazır olmuşunu mu istiyorsunuz anlamadım? eşiniz tepkisinde haklı bence... hem çelişkidesiniz madem istemiyorsunuz neden gidip çocuk edinmek neden
30 Yorumlabi kete kocanın rızasını almadan gidip görüşmen bile yanlış. Sen kafadan yanlış yapıyosun çünkü kendi canınızdan bi evlat imkanınız varken neden başka yolları deniyosun? Cocuk doğurmaktan mı korkuyosun. Korkma fazla deforme olmazsın.
10 Yorumlasen çok güzel düşünmüşün çok güzel bişey yapmak istemişssin fakat zorlanırsınız olmaz hem eşin istemezsse sakın zorlama bi insan hayatı sonuçta... kendin bi engelin yoksa yap.. ama varsa tabikii düşün fakat eşinle birlikte karşılıklı karar alarak
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek böyle şeyleri kabullenmez. Şahsen ben de. Hadi olmasa tamam . Ama imkan varken neden başkasının olsun ?
Sen bunu nasıl kabullenebiliyorsun? vücudum bozulur korkun varsa eğer o mutluluğu yaşayamadıktan sonra bozulsa da pek fark etmeyecek..20 Yorumla
+1 yılbence esin yanlis dusunuyor herkes cocuk yapmak zotunda degil o masum cocuklarbelkide orda iskenceler goruyor tamam kendi cocugunun ayri bi yeri olur ama evlat edinirsen bu hayatta mutlu hrmde diger hayatta mutlu olursun bende ileride evlatlik almak istiyorum zaten 30 - 45 te evlenirim esini ikna edebiliraen evlatlik edin yok edemiyorsanda fazla zorlama tarsima cikabilir aranizda
00 Yorumlasadece çocuk istemiyordunuz ama sen kendi kendine karar verip çocuk esirgeme kurumuna mı gittin? Kafan iyi mi senin?
30 Yorumla
+1 yılyani cocuk yapmak varken cocuk evlat edinmek bana göre ters bir durum ha dersin denedik olmuyor kısırız derim alın en azından bir sevap kazanırız bence sen eşinle cocuk yapmayı dene
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. Henüz kendiniz çocuk sahibi olmaya karar vermemişken, kendi başına çocuk esirgeme kurumuna gidiyosun. Gerçekten türünün tek örneğisin, yazmadan geçemicem..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. ben karşıyım bu evlat edinmeye eğer bir sağlık sorununuz yoksa kendi kanınızdan canınızdan olmalı yoksa ilerde hatalarda siz onu o sizi suçlayacaktır.. kaldıkıi bir sorunda olsa tıpta çözülmeywecek sorun kalmadı gibi bu konuda
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİleride sorun olabilir ama akrabaları çıkar ister ya da çocukta sorun olabılır.Sorumluluğu çoktur yani iyi düşünün bence
20 Yorumla Erkeğin üstüne gitme boşanma noktasına gelirsiniz. konu ciddi . anlaşılan çocugunuz olmuyor . sana tek tavsiyem bu . sakın erkeğin üstüne gitme .
10 Yorumlabence sen saçmalamışsın. çocuğun olmasa tamam diyecem de doğumdan mı hamilelikten mi korkuyosun? öz çocuğun gibi olur mu hiç bir çocuk?
10 Yorumlasen hata yapmıyosun illa kendi cocugum kanımdan olacak diye birşey yok.sahiplenmek bence daha güzel birşey ordan bi cocuk kurtarmak demeyelim ama aile ortamına katıyosun saglık sorunum yok diye bu fikri sacma bulandan süphe ederim ben bencilliktir.
10 Yorumla
+1 yılSen yanlış yapmıyorsun ancak kocanda yanlış yapmıyor. Kabullenmesi zor bir durum.
32 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler.
+1 yılyapabiliyorsanız yapında yapamıyorsanız alın yani . ama herşeyi önceden düşünmeniz lazım . biraz üstüne düşmeniz lazım bazı konularda
20 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce çocuk yapmamaya karar vermişsiniz sonuçta.Eşin çocuk sorumluluğu almak istemiyor.Çocuk bakacak olsa senle yapardı.Bence bu konuyu kapamalısın.En başından aldığınız karar belli.
10 Yorumlaeğer sağlık açısından bir problem yoksa neden evlat edinmeyi düşünüyorsun ki? eşinde biraz saçmalamış ailemizin yüzüne nasıl bakarız çok sığ bir açıklama.. en temizi kendi çocugunuzu yapın işte :)
20 YorumlaSiz hata yapmıyorsunuz. Eşinizde haklı. Bence mutlu olamazsınız.
10 YorumlaKendiniz yapsanız daha iyi olur, evlatlık kolay değildir. İlerde çok başınız ağırır.
10 Yorumlahataa yapmıyorsunn sadecee sendee evlatt sahibi anne olmakk istiyorsunn sorunn eşinde bencee...
00 YorumlaHata yapıyorsun,kendi imkanınız varsa çocuk yapın,ha yardım etmekte istersen o tür kuruluşlara bağış yapabiplirisin.
10 Yorumlaiki tarafın da istemesi gerek.hatta bence en iyisi koruyucu aile olmak.eminim buna karşı çıkmaz eşin.
30 Yorumla
+1 yılçocugun oluyorsa başkasının çocuguna neden bakıyosunki ben olsam boşarım öyle kadını paran varsa neysede sırdan bi ailenin böyle bişey yapması saçma..
20 Yorumla
+1 yıleğer yaşınız gençse ve çocuğunuz olabiliyorsa tabiki kendiniz yapın.Çocuk büyütmeden anneliğin tadına varılmaz sanırım.
10 Yorumlasen hata yapıyosun bi erkek için çok onur kırıcı birşey teklif etmişsin
20 Yorumla
+1 yıldüşüncen güzel ama öncelikle kendi çocuğunuzu yapmalısınız. bu konuda eşine katılıyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
ne ilginç insanlar var :) bu kadar eksilemek neden?
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. evlat edinilebilir ama bu son ihtimaldir.neden siz çocuk yapmıyorsunuz onu anlamadım :S
20 Yorumlaçocuk sabihi olabiliyosanız kendi çocugunuzu yapın ama o tür kurumlara bagış yapabilirsin vakit geçirebilirsin..
00 Yorumla
+1 yılcocuğunuz olmasa neysede ımkan varken evlatlık almak bana gçre sahsen uygun değil kendı kanınızdan canınızdan olması daha güzel olur
10 Yorumlakendi çocugunuzu yapmayı denesiniz ilk önce ondan sonra evlat edinseniz
10 Yorumlaerkek haklı. sen ne saçmalıyosun. eğer kısır değilsen kendiniz yapmalısınız.
20 Yorumla
+1 yılÇocuk yapma şansınız varken neden evlatlık edinmek istiyorsunuz onu anlamadım? tabi yanlış anlamadımsa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencede hata yapıyorsun canım.. eğer çocuk sahibi olamasaydınız, eşini ikna etmeni söyledim.. fakat ,bir gün o çocuk sizin başınıza dert olabilir, yıllar geçer gün gelir, ailesi çıkar çocuğu almak ister, sonra siz üzülürsünüz...
00 Yorumlakendi kanından olması varken niye çocuk esirgeme kurumundan? bir sıkıntınız varsa çok büyük iyilik yaparsınız ama yoksa kendiniz yapın yahu
20 Yorumlavalla eşini razı etmelisin sağlıklı biriyse kendi çocuğunuza bakmalısınız
10 Yorumla
+1 yılbu kadar ısrarcı olmak itici gelir zamana bırakmalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin çocuk yapmanıza engel teşkil edecek herhangi bi sağlık sorununuz var mı? Yoksa eğer doğal olan şekilde çocuk sahibi olun.
10 Yorumlabu zamanda en iisi bi zenci erkek çocuk bi de japon kız çocuk wala ortaya karışık sallayın en iisi
00 Yorumlasen hata yapmıyorsun bana göre. fakat eşin istemiyor
20 Yorumlahayır çocuğunuz oluyorr zaten niye esirgeme kurumuna gidiyorsun ne alaka yaniii
20 Yorumlabu karsılıklı karar verilecek bir olay zorlama derim
00 Yorumlasende yanlış yok canım. kocan vicdansızın teki.
20 Yorumla
+1 yılörümcek beyinli demek istiyorum sadece..
20 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çocuk edinmek istiyorum ama eşim çok karşı. Hata mı yapıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler