Not : Arkadaşlar iltifat ediyoruz ilan-ı aşk değil, abartmayın.
Kadınları mutlu edecek, saçlarla ilgili iltifatlar nelerdir?
Not : Arkadaşlar iltifat ediyoruz ilan-ı aşk değil, abartmayın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Saçlar en çok önem verdiğimiz detaylardan bir tanesidir :) Saçlarla ilgili iltifatlar da bizi en çok mutlu eden iltifatlar kategorisinde ilk sıralarda yer alabilir. Mesela ben özellikle saçlarımı boyattıktan sonra iltifat alıyorsam, bana yakıştığını düşünürüm ve pozitif enerjim her yere yayılır :D

Hahaha beyler abartmayin ya.. :)) basit iltifatlar yeterlıdır. Mesela:
*Saçların cok parliyor
*Saçların cok yumuşak dokunmaktan bıkmam hiç
*Senin saçlarına bayıldım
Böyle şeyler işte :) şiir okumaniza gerek yok
Saçların çok guzel olmuş
Saçların çok guzel kokuyor..
Saçların harıka..
ben abartı sözlere kanacak kadar saftirik değilim ..
Abartan anında eksı alır negatıf olur.
saçlarının kalitesi çok güzel biliyor musun. Böyle düz uzatacığına birazck hava katsan mesala biraz kat yaptırsan bence mükemmel olursun...
dene ve gör ;)
tabi bu bir örnek..
yani öyle çat şu diye bir şey yok.
kadından da anlayacaksın, saçından da ;)
üstadım işte bol bol örnek toplayıp kafamda bir şeyler oluşturmaya çalışıyorum :) çok teşekkürler :)
sonuçları değerlendirmek için zaten cemiyetimiz var :)
tam bir guru yaaaa
Kadınların saç konusunda "Hacim" lafına bayıldıklarını keşfettim ben. Saçlarını kestirince/boyatınca/böyle yapınca..vs bir hacim verdi sanki havası değişti dedin mi yarım saat aynanın karşısında oluyorlar ve sen de maçını izleyebiliyorsun. :))
benim de dikkatimi çekti, güzel, teşekkürler :)
Cevap
10Cevap
Konuştuğum bir hanfendiye mesaj yoluyla şu şekilde iltifat etmiştim;
Yüzüne ve ten rengine eski halinden daha fazla uyum sağladı ayrıca güzelliğinde ki ışıltıyı ortaya çıkardı. Eski haline göre daha koyu ama daha parlak ve göz alıcı görünüyor. Bence tam senin rengin bu renge alışınca vaz geçmek senin için zor olacak ama öyle bişeye de gerek yok zaten. Bu renk ile sadece erkeklerin değil kadınların bile ilgisini çekeceğine eminim. Hatta nefes alan her canlının fotosentez yapan her bitki bile saç rengini gördüğünde dönüp bir daha bakmak isteyecek. Seni gizli gizli kıskananlar kıskançlığından çatlayacak keşke benimde böyle güzel parlak ve gür saçlarım olsa diyerek içinden iç geçirecek hatta kriz geçirecekler. Umarım bu güzelliğin yolda araç kullanırken seni gören şoförlerin dikkatini dağıtıp bir kazaya belaya sebep vermez. Çünkü ışıltılı bir parıltısı var.
Ayrıca not olarak;
Aynaya bakarken güneş gözlüklerini takmayı unutma saçlarının ışıltısı gözlerine zarar verebilir.
Bunları söylemiştim ama o sadece;
Doğrudur
Teşekkür ederim
Diyebildi.
Hiç beceremediğim bişey. Genelde konuşacak konu kalmadığında iltifat ederim. O da yeni bi konu açılır belki diye. Ama asla düşünmediğim şeyi de söylemem. Yani güzel olmamışsa beğenmedim falan derim. Abartı iltifat yaptığımda da zaten yüzümdeki ifadeden dalga geçtiğimi anlar. Ama sevimli bi şekilde yani öyle gıcık bi tavırla değil
saçların gönlüme dolaşan sarmaşık gibi, kalbim attıkça daha çok dolaşıyor.
saçların olmasa ne anlamı kalır perçemini havalandıran rüzgarın.
Ben saçımdan çok kişiliğimle ilgili yorum yapılmasını isterim.Dışım yeterince ilgi çekiyor.
Arkadan sarılıp saçını koklaman yeterli söze gerek yok
Niye özellikle ülkemizdeki kadınlar için önemli? Kolombiyada yaşayan kadınlar önemsemiyor mu?
Saclarin cok hosuma gidiyor, gercekten cok güzel görünüyolar.. ^^ demen yeterlidir..
saçların ipek gibi,baktıkça bakasım, elledikçe elleyesim geliyor... hatta arada çaktırmadan elliyorum. diyebilirsin..
Günaydın Saçının her teli Pınar gibi kalbe akan tanrıça 🤗
Saçların çok güzel olmuş.
Bu yetiyor.
saçlarınla kendimi kırbaçlıyasım geliyor:))
dostum gece gece yarıldım resmen, gözümün önüne şu kadının üstüne binen adam evlilik resmi geldi ahaha :D
tam pampişçe olmuş :)) bana söylese de bir ionu kırbaçlaya döverek öldürsem...
Ne de güzel kokar saçlarım.
güzel <3
saçın yastık olsa bir ömür uyurum
Atkafasııı na dönmüşssün pakizem, saçına kurban.
saçların çok güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar