Saç Bakım Topuz saç kadınların kurtarıcı saç modeli midir? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Bu aralar saçımı sürekli topuz yapıyorum harika bir model? Güncellemeler+1 yıl Guncel Topuz saç kadınların kurtarıcı saç modeli midir? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sporcular için mükemmel bir model 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Evet bence öyle. Özelikle ev topuzu olan dağınık duğunuk model 0 0 Yorumla
Hannahandgeorge Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Topuz yapmak zor is. Her yerden sac cikar, sacini ceker, duzgun oturmaz, buyuk olur, kucuk olur, ayri olur. Beni kurtaramiyor genelde. 0 0 Yorumla
2022YeşilGözlü03 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Her kadına her yüz şekline topuz yakışmıyor bence resimdeki güzel yakışmış 0 0 Yorumla
Guzin-abla Takip Et Xper 7 Yaş: 68 , eic 98% +1 yıl Özellikle yaz aylarında ve hemen uğraşmadan sokağa çıkmak için kurtarıcı bir model 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl evetçünkü dağınık topuz diye bir model var onu yapıp kurtarıyorlar :D 0 0 Yorumla
siyahrujluaşkolog Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Her saç modeli güzeldir de önemli olan tip 😂 1 0 Yorumla
Wiitb Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl topuz saç kadınlar için bir işkence değil mi ya :D? 0 2 Yorumla nedenamaa +1 yıl şu an saçım kısa ama uzun ikende topuz yapmazdm sevmiyorum. Yorumla Wiitb +1 yıl @nedenamaa gerek yok zaten baş ağrısı yapıor bnimde saçlarım uzun ama o akdar değil ortalama 15 santim felan Yorumla
tugaysahiin Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Ben aşırı tahrik oluyorum topuz yapan kızlardan bilmiyorum sebebini ama çok çekici geliyor 0 0 Yorumla
yiddigidg Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Eger kivircik sacliysan topuz seni kurtarir ama duz sacliysan acik da kullanabilirsin 0 0 Yorumla
Geceoldu13 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bence toplu saç insanın saçının bakımsız oldunu ima eden bir model 0 0 Yorumla
hazalxxyy Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Yoo hayır mesela kepçe kulaklı biri için ya da yüzü biraz tombul biri için hiç de öyle olmaz 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 434 cevap paylaştı. Yaz aylarında harika bir kurtarıcı 0 0 Yorumla
Lizzalıpizza Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl At kuyruğu topuzdan daha kurtarıcı 0 0 Yorumla
açılınbengeldimhülo Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Pek sevmen topuzu başımı agritiyo 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Saç Bakım konusunda 657 cevap paylaştı. Evde dağınık topuz ama rastgele yapılan 0 0 Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Alnı genis olana yakismiyor bence 0 1 Yorumla Muratby33 +1 yıl Görsel guzelmis Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. hayır 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bazılarını kurtarır 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Saç Bakım konusunda 510 cevap paylaştı. Öyle gözüküyor 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Saç Bakım konusunda 844 cevap paylaştı. Kurtarıcı model 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sporcular için mükemmel bir model
Evet bence öyle. Özelikle ev topuzu olan dağınık duğunuk model
Topuz yapmak zor is. Her yerden sac cikar, sacini ceker, duzgun oturmaz, buyuk olur, kucuk olur, ayri olur. Beni kurtaramiyor genelde.
Her kadına her yüz şekline topuz yakışmıyor bence resimdeki güzel yakışmış
Özellikle yaz aylarında ve hemen uğraşmadan sokağa çıkmak için kurtarıcı bir model
evet
çünkü dağınık topuz diye bir model var
onu yapıp kurtarıyorlar :D
Her saç modeli güzeldir de önemli olan tip 😂
topuz saç kadınlar için bir işkence değil mi ya :D?
şu an saçım kısa ama uzun ikende topuz yapmazdm sevmiyorum.
@nedenamaa gerek yok zaten baş ağrısı yapıor bnimde saçlarım uzun ama o akdar değil ortalama 15 santim felan
Ben aşırı tahrik oluyorum topuz yapan kızlardan bilmiyorum sebebini ama çok çekici geliyor
Eger kivircik sacliysan topuz seni kurtarir ama duz sacliysan acik da kullanabilirsin
Bence toplu saç insanın saçının bakımsız oldunu ima eden bir model
Yoo hayır mesela kepçe kulaklı biri için ya da yüzü biraz tombul biri için hiç de öyle olmaz
Her kadına yakışmıyor
Yaz aylarında harika bir kurtarıcı
Bilhassa ev topuzu :)))
Acil durumların kurtaricisi
Hayır sevmiyorum
Daha çok rahatlatıcı bir saç modelidir
Yakışmayanı aksine yerin dibine sokuyor
Sıcaklardan kurtardığı kesinn
At kuyruğu topuzdan daha kurtarıcı
Bazı kızlar depresyon topuzu diyorlar
Pek sevmen topuzu başımı agritiyo
sana topuz gider