Hangi halleri, hareketleri, ne yapması mesela çok hoşunuza gider?
Lütfen ahlaksız şeyler yazmayın.. düzgün cevap veren herkese +1 :))
Lütfen ahlaksız şeyler yazmayın.. düzgün cevap veren herkese +1 :))
aşk oyunları, mesela kardasın yada çimenlerde yuvarlanın oynayın türk filmlerindeki gibi koşun kovalayın. yada onu şaka ile kızdıracak zorluklar çıkartın. mesela erkeklerin libidosu o zaman fazlasıyla artar ve bu erkeklerin hoşuna gider. muhtemelen sonu öpmeyle biter :)
kizdircak zorluklar derken mesela ney? onu nasil delirtirim böyle iyice :) hadi iyi biseyler söylede en iyi cevap seceyim :))
meselaaa !... onun için önemli olan şey nedir cep telefonu. mesajlarını okuyormuş gibi yap. sonra o senden almaya çalışırsa telefonu ellerinle arkada gizle kolaysa al falan de. ardından almaya çalışacaktır. her adımında sen geri çekil ve o senin üzerine üzerine gelsin.. ve o sana gelirken gözlerinin içine bakarak dudakların bi köşesini emmeye başla. direk hormonlara çalışırsın :) sonra bu zorluk kısmını uzatırken senin planında öpmek varsa bırak uğraşsın. planında öpmesini istemiyorsa fazla u
süper :)
kendi gibi olsunda benim yüzüme bakamaması çok hoşuma gider...
yüzüme bakamaması derken utanması mı.?
evet...
yeminlen bende o durum var o bana bakiyor bakyior ben hep bask abirserlere bakiyorum yüzüne gözlerine bakamiyorum birtürlü 4 aydir cikiyoruz hala utaniyorum ya :S
ne güzel sakın utanma bu durumundan her erkek memnnundur
ama tam tersi olunca bayanlara çok itici geliyor
Centilmenliği çok önemli mesela bugün birisiyle görüştüm onunda arabası var benimde isparka koyduk arabaları çıkarken benim arabamın ücretini de o ödedi ve beni önüne geçirdi yol verdi giderken hep çok hoşuma gitti bu davranışı
evet cok hos oluyor gercekten
Ben bir adama elimi yaslamak üzere olduğum duvarda çivi var diye kendi elini siper etmesi ile aşık olmuştum.
Cevap
34Cevap
Şöyle biraz tatlı şımarık davranışları olsa ama çocuk gibi değil. Aşk oyunları vardır bide onları yaparsada olabilir.
hmm ask oyunlari derken mesela ne gibi :))
beni seçmiş ya daa napsın kuzum yaaa bu bence yüz yılın en güzel hareketi :)
:)))
En güzel hali ağzında tokasi varken, saclarini toplamaya çalıştığı an:))
coke rkek begeniyor bunu ya neden acaba cikaramadim acikcasi
hmm degisik :)) güzelmis
Sürprizler yapsa şaşırtsa habersizce öpücük kondursa :)
sempatik olsun naz ypsın şakalaşsın beni önemsesin değer versin dürüst olsun ve karşılıklı saygısı olsun yeter
gece gec saatlerde evimizde eşim bana sevdalım idun şarkısını söylese çok hoşuma giderdi yaa harikaa :((
sinir olduğum şeylkeri yapmadığı sürece herşeyi hoşuma gider
Mimikleriiii gülüşü beni güldürmek için yaptığı şebeklikleri asjkjgkj :D
oldugu gibi davranssın bnim ne istedigimi anlassın ve sölemeden yapssın anlamamızlıktan gelmessin keske biz erkekler salak olsak daha mutlu oluruz kurnazız yutmuyoruz napalım:)
tatlı tatlı bakıp saçlarımla oynaması hoşuma gidiyor :)
en çok sussa,fazla soru sormasa hesap sormasa sadece bana güvense.Eskisi gibi,ama şimdi benim ona güvenim ölmüş ama lanet olsun hala seviyorum işte.
tatlım tatlım lütfen ayıp şeyler yamama izin ver
o vakit benden soruna tamı tamına 5 yıldız
Kızgınlık hali cok hoşuma gider olsaydı :D cok seksi oluyorsunuz siz bayanlar :)
bi kızla ahlaklı şeyler yapmak kim ben kim
alamyım üsütü kalsın
uffffffffffffssssssssss
ne yapalım doktorculuk mu oynayalım
bi' şy yapmasına gerek yok,
ben ağlarım ikimizin yerine..
yanımda olması en çok hoşuma giden şey başka bişey gerekmiyo
Motorla iş çıkışma gelsin hu? Uçan balonlar vs vs vs
seni seviyorum desin yeter :D
:D
bana atkı örse bere örse :)
hmmmm :)
tabii :)) veya evde kurabiye veya kek yapmıştır evden çıkarken bi iki tane paket yapıp getirebilir onun yaptığını yemek ayrı bi hoşuma gider :) belki de ben biraz boğazıma düşkünüm ondanda hoşuma gidiyo olabilir ne bilem yaa çok konuştum öf :)))
ben bayramda ilk defa kendim baklava yaptim yani anneme yrdim ettim sonra kendim yaptim ondan götürmüstüm sevgilime bir kutuda 5-6 tane falan :))) benim elimden bisey yesin istemistim
hadi yyaa off :)) bende sevgilime söylicem oda bana yapsın banane banane bende istiyomm :))
elimi öpüp durması.başına koymayacak tabi:)
hmm ben sevgilim bana bakip yüzümü oksayinca aliyorum elini öpüyorumm
ilgi,ilgi,ilgi,ilgi:((((8jsdasfsadfsd
İlgi manyağıyım ebet ne var:(((
şuanda mesaj atsa heralde kalp kırızı geçirirdim :)
Hiç durmadan hep gülümsesin yeter :D
vallaha bende öyle onu görünce mutluluk patlamasi yasiyorum snaki gülmeden duramiyorum :/ hele o bana bakinca bakamiyorum utaniyorum daha da cok gülüyorum
şarap içip sevişmekten keyif alırım. bunun için uygun ortamı yaratması hoşuma gider
gel deyince gelse git deyince gitse sus deyince sussa trip atmasa çok şeymi istiyom lahn
Tebrik ediyorum, en berbat cevap sectim seninkini.
tenk yu very mermeri
Hoş sohbet biri olsun, sabahlara kadar laflayalım.
tabiki elmalı kurabiye
:)))
yanımda mutlu olsa yeter ki öyle zaten
Benimle ilgilense dünyanın en mutlu erkeği olurdum
Samimi olsun yeter bana.
cevap veriyorum : DÜZGÜN :))))))))))
:D
başını omzuma yaslasa mesela hoşuma gider
gülümsemesi kafi
sakızını paylaşırsa <1
haha ilginc :D
Beni düşünsene başka şeyler değil.