ben etmedim etmemde diye düşünüyorum yinede büyük konuşmak istemiyorum ya siz?
Kızlar, hiç çıkma teklif ettiniz mi?
Kızlar, hiç çıkma teklif ettiniz mi?
çıkma teklif edilecek çocuğun görselliği önemlimi,bu çocuk nasıl biri çokmu karizma,zenginmi,orta halli yakışıklı ama zekimi,çirkin ama eğlencelimi,çocuk burnudan kıl aldırmayan mahallenin yada sınıfın talep gören bir bireyimi bilmek lazım.
Şimdi kız teklif edecek se bizde sözde akıl hocası olacaksak kriterleri bilmemiz lazım ...
2 kız akradşaım etmişti toplamda 3 kız arkadaşım oldu :) Hoşuma gidiyo böyle olması öyle denildiği gibide basit oalrak algılamıyorum şahsen kızların kendi kurutnuları
Çıkma teklifi çok saçma..
-benimle çıkarmısın ? nedir ki bu..
Duygularını ifade edersin sadece. Hoşlandığını ve süslü bir kaç cümle kurarsın. Karşındaki istiyorsa eğer kendiliğinden gelişir herşey.
Cevap (soruna göre) hayır kimseye çıkma teklifi etmedim. Gelen ÇIKMA tekliflerinide kabul etmedim.
evet çoğu kez ediyorum hatta bayan erkek faretmiyo söyleyiveriyorum hemen çıkmak istiyorum.
--- hadisenize be çıkalım artık.
mesela en sevdiğim çıkma cümlem bu sonra hepbirlikte çıkıyoruz mutluyuz
evet bazen öyle de oluyor sen hiç dışarı gurupça çıkmadınmı
Cevap
8Cevap
Kesinlikle hayır.
Sevdığımı bellı ederım, belkıde laflarla bile söylerım ama asla ve asla teklif etmem.
Bayanlara yakışmayan birşeydır.
ben ettim. 8 yil önce senden hoslaniyorum demistim o da beni kendine cekip dudaklarima yapisip delice öptü. o ilk öpucugumdu hayatim boyunca unutamicam hem o öpucugu hemde o adami. yani o da dunden hazirdi benimle iliski yasamaya. hicbirzaman yuzume vurmadi ilk teklif eden ben olmama ragmen iyiki etmisim hicbir zaman pisman olmadim:))
wayh be biride bizi böle desee keşke :)
aynen bende hiç etmedim, büyük konuşmam ama edeceğimi de sanmıorum
orta 1de muzık hocamın ogluna etmıstım sımdı kendısı cok yakın dostum ve hala hatırlar gulerız ama bırdaha etmedım etmeyecegımde
cikma teklifi etmedim ama arkadas ortaminda benim begendigim kisiyi ayartmistim ve 6 ay arkadas olduk sonra oda bitti :(
Bi gariplik yok mu sece de ? kesinlikle etmem diyene süpersin işte bu falan diyosun. bırak teklifi İlan bile ettim diyene vaaay kralsın diyosun :) Çelişki var ama çözemedim :)
çıkma teklifi değil de, duygularımı belirtmiş söylemişimdir. özellikle daha lise yıllarında. sonra sıkıldım öf ne uğraşıcam ya diye vazgeçtim.
Seviyosan söylemenin nesi kötü ki ? Eğer söylediğin erkek seni basit gibi gördüyse bu onun mallığı olur.
sadece birine hoşlandığımı ,hislerimi anlatmıştım.
Hayır etmedim. Zaten teklif etmek saçma. Kendiliğinden gelişmeli teklifle değil. Ismarlama aşk gibi.
;)
bana 2 x eden oldu cokta garip sey olarak karsilamadim hosuma gitti
kız isteyince zaten gözlerinden teklif ediyor. etmiyorum demeyin!
açik söyleyim ben bir erkek olarak hiç çikma teklifi etmedim daha çok kizlar bana etti.
bizim toplum genelikle erkekler teklif eder ama son yıllarda insanlar değişitikçe bayanların da teklif etmesi arttı bazı yerlerde kızlar erkekleri geçti bence seviyorsan söylemelisin erkek kadın olmanın önemi olmamalı
sevdiğini söylemek zaten bir nevi arkadaşlık teklifi değil mi ?söylediğin kişi odun değildir herhalde onu anlaması gerek değişen sadece devir değil değişime ayak uydurmak gerekmez mi sence de?
bizim toplumda bayanların teklif etmesi hoş karşılanmıyor ama bu doğru değildir kültür meselesi birni seviyorsan onu sevdiğin kişiye diyememen kadar acı birşey var mı ?
arkadaşlar biraz modern olun kız etse ne olur etmese ne olur tam bir doğu kafası bu. biraz çağdaşlaşın
Etmedim. Teklif eden kızlar bana basit geliyor.
hayır etmedim hiç.
yuh birde edelim çocuk seveceği varsa ego taan yapacağından sevemez be seni
hayır . Etmem etmegıde dusunmem.
ben ettim hatta uzaktı ayagına gıttım cıkma teklıfı deıl dırek ilan da bulundum
ben etmedim ama bana 3 kişi etti
1 kişiye etmiştim
Hayır
Evlilik bile teklif ettim. Ne var bunda :).
Kafamı kıracağım. Ben ettim diyorum zaten.
Nedenini öğrenebilir miyim?
Neresi ters?
Kız yada bağyan değil. Kadınım.
Keşke.
ben ettim
birinden etkilenirsem yine ederim
4 senelik beraberliğimiz oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar