+1 yılYa şöyle bir olay olmuştu ama taa ilkokul 4'teydim ve taş koleksiyonu yapıyordum ve birlikte oyun oynadığım sınıf arkadaşım vardı cinsiyeti kızdı yani sonra bana kalpli taş hediye etmişti ve şey demişti bunu sonsuza kadar sakla olur mu diye falan filan bu da böyle bir anımdır
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Musaitseniz soruma gelir misiniz
Elsalı kalemliği kullansam alay konusu olur muyum? ↗
En İyi Cevaplar
+1 yılKampüsün ortasında bağıra bağıra etmişti manyak yerin dibine girmiştim
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır hayatımda hiç bir kızdan çıkma teklifi almadım. foto çok itici bu arada kadını küçük düşürmüş..
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka canım, erkek diz çökünce küçük düşmüş mü oluyor 😂
+1 yılValla ben bile bir kızdan teklif aldıysam erkekler de illa almıştır diye düşünüyorum 😄
126 Yorumla- +1 yıl
Tercihleri öyleymiş demek ki neyse kibarca red edip kaçtım 😄
- +1 yıl
Komik misiniz acaba ya kizlarin cokca kriteri var bunlarin hicbiri yoksa asla teklif etmezler sende cekici sexysen teklif alman normal
- +1 yıl
@everkeğii sana demedim :D
- +1 yıl
@pessimistiic07 donanımlı bir erkek kızların çokça olan kriterlerini hesaplamaz 😏 teklif alan çok tanıdığım erkek arkadaşım var, donanımlı ve beceri sahibi erkekler teklif alıyor. Çoğunluğun bunu bilmemesini görmemesini de yadırgamıyorum çünkü özellikle bizim ülkemiz de sayıları az bu erkeklerin
- +1 yıl
@everkeğii herhangi bir düşünceden bahsetmedim yaşadığım bir durumdan yola çıkarak kinaye yaptım
- +1 yıl
Evet yakisikli uzun boylu parali erkek cok az bende bundan bahsediyorum anca bu erkekler teklif aliyor bu kimsenin elinde olan bir sey de degil
- +1 yıl
@pessimistiic07 of öff o dediklerine bakan kadınlarda donanimsiz kadınlar onlar da teklif etmez bedenleri ile avlarlar. Neyse
- +1 yıl
Aynen hep baska seylere bakiyorlar cirkin bir erkek kulturlu okumus olsun cok bakiyorlar aynen aynen eskide kalmissin sen neyse
- +1 yıl
@pessimistiic07 ben sana donanımlı , becerili insan ile bunun tam tersi olan insanların farkını ve gördüğü muameleyi anlatıyorum sen bana eskide kalmışsın diyorsun asdkdk neyse sus ya çalışıyorum işim var
- +1 yıl
Cirkin bir insani hicbir kiz istemez hepsi artik tipe bakiyor eskidendi o baska seylere bakan kizlar simdi istisnasiz hepsi ayni becerikli olup olmadigini bir insanin yuzune bakip mi anlayacan? Ilkten begenmek istiyorsunuz bunun icinde cekicilik sart sonra olay zekaya beceriye baska seylere gelir hala kimi kandiyorsunuz siz ya kimi kimi kimi
- +1 yıl
@pessimistiic07 böyle dramatizelerden hiç haz etmiyorum. Sen kendini çirkin bulup içine kapandiysan banane arkadaşım 😄 aşk dediğimiz şey kişisel zevkle fitillenir. Benim fiziki olarak "kişisel beğenime" uymayan erkeğin ve dikkatimi çekmeyen bir erkeğin zekasına donanımına ihtiyacım yok çaktın
O zaman bütün donanımlı erkeğe düşmem lazım 🧘🏼♀️ - +1 yıl
Onu diyorum bende iste illa cekicii bulmaniz lazim kimsenin cekici bulmadigi erkek donanimli olsa ne olur aslinda sende benim lafima geliyorsun ayrica ben kendimi cirkin buluyorum demedim insanlar cirkin kotu bakiyor
- +1 yıl
@pessimistiic07 hayır sen paralı ve yakışıklı olsun yeter kadınlara diyorsun ne dediğinizi sizde anlamıyorsunuz biraz farkındalık seviyesini arttırın ve yazdıklarımn hepsini bütünüyle anlayarak okuyun parça parça çımbızlama yapmadan...
- +1 yıl
Evet yeter yakisikli uzun olmak ve parali olmak yeterli fakat senin saydigin soyledigin seyleri yaparsa o halde baska kizlara da ulasir ama tip dedigimiz kavramin cekiciligi yoksa soylediklerin anlamsiz sen beni anlamiyorsun hala
- +1 yıl
@pessimistiic07 benim yakışıklı bulduğumu kız arkadaşım beğenmiyor mesela bende onun zevkini beğenmem 😼 kime göre neye göre yakışıklı... kişisel zevk kişisel beğeni diye bu yüzden vurguladım. Ayrıca fiziken begenince üstüne atlamiyorum duruşuna zekasına bakıyorum gözlem yapıyorum bu açıdan da tamamsa teklifimi ederim hiç çekinmem 😉 ama aşırı begensem bile eğer duruş yoksa zeka yoksa donanım beceri sahibi değilse asla şansı yok
- +1 yıl
Bizi kimse begenmiyor senin onun begenmemesi degil en ortalama alti cirkin kizlar bile istemiyor demek ki iyi degiliz bu da aslinda dis gorunus olarak her kizin belli olcude sevdigini gosteriyor senin begendigini baskasi begenmez ama bizde 1 Allahin kulu yok yani ne yapalim :D
- +1 yıl
@pessimistiic07 kendine yatırım yap , bakış açını zenginleştir, donanımını becerini arttır. Hem fiziksel (spor yaparak) hem ruhsal gelişimin artarsa kizlar sıraya girer o zaman dkdjs hadi keyifli forumlar ben kaçtım soru sahibini de darlamayalım 👋
- +1 yıl
Cok sagol ya bunlari bilmiyordum djfjfj ne yasadigimdan habersiz akil vermeniz ironi neyse cok uzattik gercekten hadi byy
- +1 yıl
@everkeğii her şekilde teklif alırsın kadinsan yes bu doğru ama nasıl erkeklerden alırsın e bu da senin donanımına bakıyor
+1 yılevet bir lezbiyen takılmıştı peşime 😀 lezbiyen olanların asılması daha başka bir de çok farklı cümleler kuruyorlar ahahaha😂
03 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi cümleler 😃
- +1 yıl
söylemesem de olur 😀
- +1 yıl
Söyle kız ne olacak 😃
+1 yılLisedeyken almıştımda asla böyle bir durum olmadı ve olsamasınıda hiç istemem. Gerek yok. Teklif eden hoşlandığını belirtmişti sadece.
04 Yorumla- +1 yıl
Fotoğraftaki gibi olmasına ne gerek var , hoşlanıyosa belirtmesi yeterlidir. He kabul etmeyebilirim orası ayrı tabi. Benim de cidden sevmem lazım. Kolay aşık olamam.
- +1 yıl
Tamam o zaman sorun yok. 😄 Eğer beni, sevdiğini hissedersem ben de onu seviyosam zaten ben ondan önce teklif ederim . Hayırlısı olsun artık.
+1 yılAlmadım alsam her halde yüzüne tükürük atarım ben lezbiyen değilim hele
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılYok almadim😀kendi içinde yaşasın benden uzak. Aman aman nerelere geldik jsjsjsj
07 Yorumla- +1 yıl
Saymadim😀 baya olmuştur ama
- +1 yıl
Yok kiz o kadar degil jjsjs naptin Angelina değilim ben jsksjs
- +1 yıl
Alçaktan uç yavru kuşum
https://youtu.be/S_KaA3ronrc
+1 yılErkekten almadım ne kızı 😂😂. Ortaokulda en son işte
020 Yorumla- +1 yıl
Evet 😄
- +1 yıl
Güzel seveni sevmezler 🤷🏻♀️😄
- +1 yıl
Ama almadım 😂
- +1 yıl
Sokakta pis bakışlarım var sadece.. sert duruyorum ondan çekiniyor olabilirler. Ve ortam da yok
- +1 yıl
😐😑 böyle. Evet
- +1 yıl
Kapalı sevilenler de var 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Yapım bu değiştiremiyorum ki
- +1 yıl
Değiştiremiyorum zaten eden varsa öyle kabul etsin. Napayım 😄 , en fazla sevilmem
- +1 yıl
Nasip ☺️. Acelem yok
- +1 yıl
Aynen
Aldım ve öyle tipler genelde saplantılı oluyor biraz
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞu fotoğraf ne kadar kötü duruyo valla gözüm kanadı
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe bilim ya bi kiz sanaldan yazmisti tek ve ilkti daha da teklif eden yoktu o da teklif gibi degilde iste
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılValla karisik bir sey 🤣
+1 yılYa kızlar erkeklere neden teklif etsin bu görev erkekgin
03 Yorumla- +1 yıl
Ya tabikide kızlar utangaç olur erkek Red edilsede fazla takmaz kızlar teklif etmez sen hiç çiçegin arîya kondugunu gördünmü? arı çiçege konar.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bir erkeğe ettim allah kahretmesin kızlar yapmayın
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç almadım ama benden etkilenen biri olmuş.
05 Yorumla- +1 yıl
Kim söyledi:)
- +1 yıl
Kızın arkadaşı
- +1 yıl
Sen ne dedin
- +1 yıl
Ya gelip de sevgili olalım demedi sadece beğenmiş onu söyledi ajdjwwj bir şey demedim
- +1 yıl
Tepkini merak ettim ya 😊
+1 yılSevglilik teklifi aldım
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır
- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılEttiğim oldu hatta reddedildiğimde
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. Aldım😂 tam baş belası oluyorlar
03 Yorumla
+1 yılAldım ama 2 dk içinde engel yedim
02 Yorumla- +1 yıl
Başka kızla konuşuyodum o zaman arkadaşımdı sonra birden gitti
+1 yılEvet bir kızdan teklif almıştım
02 Yorumla- +1 yıl
Evet bir tane 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHayır almadım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,2b cevap paylaştı. Evet aldım
06 Yorumla
+1 yılAldım shhsgshshs
01 YorumlaEvet birkaç kez
01 YorumlaAldım
02 Yorumla
+1 yılAldım
03 Yorumla- +1 yıl
Normal 1 defa değil çok kez aldım
evet
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAldım evet.. 😄
05 Yorumla- +1 yıl
Detaya girmesek shsh
- +1 yıl
Cıx yok fazla merak etme iyi bişey değil 😅
Almadım. : D
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılewet
015 Yorumla- +1 yıl
olayımı anlatıyım olum etti işte :)
- +1 yıl
yok la 2 kişi vardı hayatımda zaten 3 ağır gelirdi :) ruhsuz bi tipti ya espriden falan anlamıyodu :)
- +1 yıl
vardı diyelim artık yok :)
- +1 yıl
yessssss
- +1 yıl
lan karı kız ayarlamıyoz ya goy goy bakıyoz işte:)
- +1 yıl
öteye git la gaza getirme beni masum masum takılıyorum ben :)
- +1 yıl
sus tamam :)
+1 yılAldım evet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Almadım
00 Yorumla
+1 yılAldım
07 Yorumla- +1 yıl
İyiydi
- +1 yıl
Hemen kabul etmedim bir düşüneyim dedim
- +1 yıl
1 dakika düşündüm kabul ettim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlmadım
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAbi ne bileyim 😄
Cevap sahibi+1 yılİnanki abi hiçbir fikrim yok kızları anlamaya çalışıyorum beynimi zorluyorum zorluyorum ama hala anlayamıyorum 😄
Cevap sahibi+1 yılSen aldın mı abi 😄
Cevap sahibi+1 yılSenin adına sevindim abi peki hala sevgilimisiniz 😊
Cevap sahibi+1 yılAaaa niye
Almadım
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım