Reddedildim şimdi ne yapmalıyım?

merhabalar soruma acil cevap verebilecek yada bana ciddi anlamda yardım edebilecek birini arıyorum çalıştığım işyerinde bir kız gördüm kızı 2-3 ay takip ettim bu takip hal ve hareket olarak neyse kızı beğendim konuşmak istedim bunun için bir abime danışdim bana sakin konuşma işten atılabilirsin böyle şeylere burda çok hassaşdir denildi neyse bende içime attım daha sonra aşçımız bayan ona danışdim oda kızla arasının iyi olduğunu ve kendisinin ona soracağını soledi nitekim soledide ve sonuç kız abim ablam var önümde ben böyle birşey yapamam okulum var gibi şeylerden bahsetmiş daha sora aşçı ablam bana numarşını verdi ara mesaj at diye bende kısa zaman sora mesaj attım telde 1=2 kez konuştuk banada aynı şeylerden bahsetti olmayacağını kendisini anlamaya çalışmamı istedi şimdi ben kızı hala seviyorum ve olayın benimle ilgisi olmadığını şimdilik düşünmediğini söylüyor 2-3 ayüdir aramıyorum şu ara sınavlarda var kafası karışmasın die de yine aramıorum napaçamı bilemiyorum NE OLUR YARDIM EDİNNNNN...
Reddedildim şimdi ne yapmalıyım?