harika bi ilişkiye başladık benim için çok şeyi göze aldı çok şey yaptı hakkını yiyemem ben ona bazen haksızlık yaptım bazen çok daralttım çıkma desem çıkmıyodu yapma desem yapmıyodu ama bi erkeği bu kadar sıkmamam gerektiğini biliyordum ama yapamıyodum işte son 1 haftadır çok umursamaz ilgisiz oldu kavga etsekte umursamamaya başladı ne derse desin kavga etsekte ben aradım ettim son kavgada açık konuştu seni seviyorum evet ama sevgiyle halledemiyoruz artık diyemiyorum ki sen olmadan yaşayamam hayatımdan çıktığında duramam falan demiyorum dedi sonra ben tekrardan halledicem dedim hep aynısını diyosun ben artık bişey beklemiyorum senden zamana bıraktım ben artık çabalayamıyorum uğraşasım gelmiyo falan dedi ben herşeyin iyi olacağını söyledim tamam dedi yine kötü davranmadı falan ama eskisi kadar sevgisini ilgisini isteğini hissedemiyordum yatmadan önce arayacak mısın dedi çok mu özledin dedim yo konuşup uyuyoruz o yüzden dedi bende daha fazla dayanamadım çok sinirlendim ve o zaman özleyene kadar konuşmayalım özlediğinde ara dedim ilk başta hani böyle şeyler yoktu falan dedi ara vermek falan noluyo dedi bende ben sana hiç bi zaman seni özlemiyorum demedim dedim tamam iyi geceler dedi kapattık ne yapıcam ne edicem bilmiyorum seviyorum kaybetmek istemiyorum ama çok zoruma gidiyo bunları yapması bu kadar değişmesi ben ne yapmalıyım :(((
Güncellemeler
+1 yıl
gerçekten yardıma ihtiyacım var lütfen ilgilenin :(
Güncellemeler
+1 yıl
yorum yapın lütfen ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler