bu konu hakkında ne düşünüyosunuz ? aşkı öldürmekmi ? aşktan ölmekmi ?
Cevabın nedir?
her ikisi de değil. Nedeni şu eğer ortada aşk varsa ikisine de gerek yok. Vereceksin omuz omuza yoluna devam edeceksin. Her ne olursa olsun. Ama tek taraflı ise o aşk zaten ölük bitik arkadaşım... Ana var baba var kardeş var sevdiklerin var herşeyden önemlisi Seni yaradan Allah var. Hangi aşk onun üstünde söyler misin...
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşktan ölen biri zaten aşkı öldürüyordur çünkü aşka bakışı tamamen yanlıştır. Aşktan ölmemeli insan, yaşamalı, hayat bulmalı. Aşk çünkü mutluluk verir acı değil. Acı verenler aşk değildir ki, saplantıdır, takıntıdır, ego tatminidir vs. Aşk güzel olunca aşktır ve güzellikler getirir bunu yaşayanlara...
10 Yorumla
evet aşkımdan ölüyodm bi zamanlar. sonra aşkımı öldürmeye karar verdim. o gün bugundür çok mutluyum.
zaten önemli olan nokta aşkı öldürmeye karar vermek.
insan aşıkken hiç bitmesin sevdası istiyo. hep bi umutla bekliyo. ama yokkk olmuyosa zorlamıcaksın
kendini yıpratmıcaksın...13 Yorumla
aşka kıyılırmı ben kıyamam aşktan yanıyorum acı çekiyorum ama varlığı yetiyo
09 Yorumla- +1 yıl
yolun başındasın demekki canın dahada yanınca kendin kıyarsın isteyerek
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
34Cevap
+1 yıl
a$ktan ölürsen a$ki tek ba$ina ortada birakirsin cünkü sen olmazsin bu sacmalik olur .
a$Ki öldürmek diye bi$ey zaten yoktur cünkü sen nekadar unutmu$ gibi yapsan bile o kalbinin kö$esinde kalicak herzaman.
sen ise sadece ü$tündeki betonu kalinla$tirirsin zaman gectikce01 YorumlaGerçek aşkı yaşıyorsam öldürmem keyfine bakarım. Gerçi dünya fenfaat dünyası biri evlenme hayal eder diğeri yatak. öyle olunca aşk da ölüyor heyecan da.
01 YorumlaYa off erkekler hep böyle yapıyor zaten ! Niye aşkı yaşamayı denemiyorsunuz ki ölüp bitsende yaşanmaya değer bencee. Erkeklerin buna cesareti yok hıhh
118 Yorumlabnce aşk ölmemeli öldürmemeliyizde ikisi varsa anlamı var düşünsene sürekli aşkların karşılıklı olması ne kadar sıkıcıııı bnce arada renk katar o yüzden ikiside :)
01 Yorumla
+1 yılaşktan ölmek ? aşık olduğunuz insan yokken de yaşıyoruz. biraz mutsuz biraz hüzünlü ama sonuçta yaşıyoruz. o bizim hayatımızın anlamı gibiymiş geliyor bize. ama aslında öyle değil. onsuzda yaşıyoruz. onun için aşkı öldürmek lazıım.
11 Yorumlaaşk'tan öl bit geber ama aşkı öldürme ya . zaten beş para etmez insanların dilinde dolanıp da yeterince yerlere düştü ..
03 Yorumlakimse aşktan ölmez ama ayrılmazsanız aranızdaki aşk illa ki bi gün ölür. tabii bzn alışkanlık bzn sevgi kalıyor. secim sizin
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Aşkı öldürmek daha iyi sonuçta ikisinde de acı çekiceksin ama aşktan ölmek pek hayırlı olmadığından aşkı ZAMANINDA öldürmek hayırlı.
01 Yorumla
+1 yılSezen Aksu Ask için ölmeli ask o zaman ask demis, fakat ben katilmiyorum Ask diye birsey yok bu devirde bu yüzden aski öldürmek en mantiklisi..
13 Yorumla- +1 yıl
Tek Ask YARADAN'la olan çünkü o karsiliksiz seviyor biz insanoglu YARADANA'nin verdigi bütün nimetler güzellikler karsisinda o kadar nankörüz ki o yine bize merhamet kapilarini açiyor
+1 yılneyden bahsedildiğine göre değişir ama haketmeyen biri için aşktan ölüceğine aşkı öldürmek mantıklı tabi.
11 Yorumlane asktan ölmek..
nede aski öldürmek..
basit seyler insanlara kolay gelir
zor biseyleri yapabilmek insanlara zor gelir
secim daima insanlarin elindedir..
bu kadar (:00 Yorumla
+1 yılSen niye aşk yüzünden öleceksin ki? Bırak aşk senin yüzünden ölsün.
23 Yorumla- +1 yıl
Var sa böyle bi durum dediğimi yap o zaman aşkı öldür :D
AŞK için iyi günlerinizde nasıl yeniden doğuyorsan , kötü günlerinizde de onun için ölmesini bilmelisin. Çünkü iyisiyle-kötüsüyle,uzağıyla-yakınıyla,bugünüyle-yarınıyla bir bütün AŞK.
00 Yorumlatabi ki de aşkı öldürmek en rahatı en güzeli en misi.
13 Yorumlainanın aşkından ölürüm batarım çamura yatarım denilirde asla kimse aşkından , aşkdan ölmemiştir . hep aşk lar ölür . ama unutulmuyanlarıda vardır ..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılromantik bir cümle.ne aşkı öldür nede aşktan öl.o aşkı yaşayabilmek için mücadele et yeter.
01 Yorumla
+1 yılEğer sen aşkı öldürürsen, aşkından ölmeye başlarlar.
11 YorumlaAşk zaten ömür boyu kalıcı bir şey değildir. Sonuçta bu, bizim yiyeceğimiz içeceğimiz vs. değil.
01 YorumlaBazı insanlar sevmeyi gerçekten iyi bilir kişilik tutumu olsa gerek aşkı yaşatmak için, aşkı öldürmeyi tercih ederim
01 Yorumlaaşktan ölürsen olmaz sevenlerini kaybedersin belki ama askı öldürürsen sen kurtulursun baya bi sevemezsin ama olsun elbet sevmenin uygun zamanı gelir. asktan ölmektense sen askı öldür...
04 Yorumla- +1 yıl
yaptgın hala sönmüyor sadem :DD
neden illa cenaze namazı kılıyoruz ki? ilişkiler bitirilebiliyor haberin var dimi?
00 Yorumlaaşktan kimse ölmez... sadece bir müddet sürünür... sonra ayağa kalkar... ölen eceliyle ölür yani... elini aşka bulamamak lazım...
00 Yorumla
+1 yılAşk bir kere olsaydı belki ölmeye değebilirdi.Ama bu sartlarda aşk falan hepsi hikaye
01 YorumlaAşk için ne öLürüm neDe öLdürürüm aman saLLa benden uzak dursun :D
11 Yorumlaaşktan niye öliyim canım deli miyim aşkı öldürürüm.
01 Yorumla
+1 yılaşkı öldürmenin yöntemini söyle? öldüreyim hemen. varsa eğer öyle birşey.
03 Yorumla- +1 yıl
hayır :D verdiğin seçeneklerden birini seçtim sadece :D
+1 yılasktan ölsen elıne ne gececek kı onun umrunda mı olacak sanıyorsun ılk fırsatta yenı bırıne yasatacak o guzel duyguları sen ıse surundugunle kalacaksın aşkı öldur gıtsın derım
10 Yorumla
+1 yılahmet kaya ne der " kafama sıkar giderim "gerisini ta :)
00 Yorumlaaşktan ölen olsaydı.meZarımız şuana türbeye döüşürdü...
00 Yorumla
+1 yılAşk ölürse yaşamın bir anlamı kalmaz eğer gerçek aşksa ! onun için herşey yapılabilir...
00 Yorumla
+1 yılBen yaşamayı seven biriyim
sevdiğiminde yaşamasını isteyen ...
Ölüm bir çare yada son olamaz ...00 Yorumlaiçindeki aşkı kim pahasına olursa olsun öldürmemelisin
01 Yorumla
+1 yıl27 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel NOT:Cedric
00 Yorumlane aşkı böyle aşkın ızdırabını yesinler sevgi en güzeli
00 Yorumlahayata bir kere geliyorsun aşık olacağın kişi evleneceğin kişi olmalı o yüzden dikkat etmek gerek ölmemek için :D
00 Yorumlahayır ikisi de değil aşkı yaşamak gerekiyor
aşksız hayat olmaz00 Yorumla
+1 yılbi zaman sonra en degerli kisinin kendin oldugunu anliyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşkı öldürmek daha iyi. Ben aşktan ölüyodum son anda aşkı öldürdüm ama hala izleri geçmedi
01 YorumlaAşktan ölmek mi ? 2 defa ölemez bir canlı
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aşktan ölmeyi tercih ederim.
02 Yorumlaaşktan ölmek. sonuçta ölücez. bari aşktan olsun...
01 Yorumlacok öldük.. bi boka yaramadi. gebersin ask !
03 Yorumla
+1 yılAşktan öleceğime, aşkı öldürürüm daha iyi evet.
01 Yorumla
+1 yılkimse ölmesin... öldürmeyen sevgi daha güzel..
02 Yorumla- +1 yıl
:)
öldürülebilen aşk mıdır ki?
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılyapabiliyolarsa yapsınlar
00 Yorumla
+1 yılaşk için ne ölcem ya aşk benim için ölsün :)
05 Yorumla- +1 yıl
bizde her zamn farklı bakış açıları yer alır ;)
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
öldürmee kimseyi yaa bak başına belaaa alma :D
011 Yorumlaaşkla yaşamayı öğrenmek en iyisidir
00 YorumlaAşkı öldürebiliyorsan eğer bunu yap. :)
00 Yorumla
+1 yılKEsinlikle daha iyidir. Aşk için ölünmez.
00 Yorumla
+1 yılAŞk-ı öldürmek en iyi panpa :)
01 Yorumlakimsecikler ölmesin:((
02 YorumlaKalbi taşlaştırmak kökten çözüm.
01 Yorumla
+1 yılAşkı öldürürüm, acısını çekmektense.
00 Yorumla
+1 yılaşkı öldür kendini yıpratmanın bi anlamı yok.
01 Yorumla
+1 yılboş iş bunlar be kardeşim
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı. askı oldur sen nıye olucen be
01 Yorumla
+1 yıl---doğrudur, aşkı öldürmek---
00 Yorumlaben içimi öldürdüm kesin çözüm.
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem