Arkadaşlar 2 yıllık Sevgilim benden git gide soğudu ismimle felan hitap etmeye başladı zaman istedi yanlız kalmak istiyormuş. Ablası felan kaçmıştı içine kapandı baya bir. Aile içinde kötü şeyler yaşamışlar. Neyse sevgilim zamanla benden kopmayabasladı mesajlara felan cevap vermemeye başladı ve en sonunda ayrıldı benden. Beni sevıyormus ilişkiyide devam ettırmek ıstıyormus ancak buna gucu yokmus. Dün son konusmayı yaptık acık acık benden soguudgunu soyledım sıkıldım istemıyorum dedi aile baskısı yokmus ama ailedekı olaylardan etkılenmıs. annesıne sordum onla bıle az konusuyormus bugun okula gıtmemıs mesela. En yakın arkadaşıyla bıle konusmuyormuş. sınavlarının hepside kotu gecmiş. Bitti dedi ama ilerde bir araya gelmıycemız anlamına gelmez dedi yanı zaman gostercek dedı bunu kımse bılemez dedi Ama oyle bır soguk konusuyordu kı yaşananlar hıc yaşanmamıs gıbıydı resmen. Eskileri hatırlattım unut dedi. Çok ağlamıstım baya kuculttum kendımı öyle boyle degıl yani. Hanı ona destek olmamıda ıstemıyor gorusmek ıstemıyor arkadaş olmak ıstedım kabul etmedı bunuda. mesaj falan atmamı aramamı vs hıcbırsey ıstemıyor. Başka birisinin olmadıgını ve olmayacagını soyledı bunu kendısıde anneside. Ve hıc kımseyı ıstemedıgını soyledı. Arkadaşlar durum söyle bu kız şuan benı özlemiyor bana ıhtıyac duymuyor benım eksıklıgımı hıssetmıyor. Benım ne yapmam lazım durum nedır ne bu kazanırmıyım kaybedermıyım söyleyın işte lutfen ılk ve tek sevgılım bılmıyorum bırsey.. :((
Cevabın nedir?
+1 yılbak sımdı kardesım sen yardım ıstedın bende sana fıkırlerımı yasadıgım edındıgım tecrubelere gore aktracagım.
oncelıkle hıcbıseyın sonu degıl bunu bıl senı cok ıyı anlıyorum bende senın gıbı hıssetmıstım bır donem ama sen ustune gıttıkce gerı tepecektır hersey şu anda kızla gorusmemen en dogrusu ama onu uzaktan takıp et gprusmedıgın bu sere zarfında onun hayatını arkadas ılıskılerını ve cevresını arastır tamamen tanımaya ve anlamaya calıs kendını bu sekılde oyala br zaman sonra kız bunalım modundan cıkınca sana yesıl ısık yakacaktır ıste sen de o zaman daha mantıklı karar vereceksın belkı de gercekten sen ıstemeyeceksın ama asla bır ılıskıyı bır kısının ısteıgıne gore devam yada tamam durumuna bırakma bu sekılde kendını hıce sayarsın ve sadece o kıza gore yasarsın ben bu hatayı yaptım benm hayatımın ıcıne sıctı kız bana gore ortada asılamayacak br durum yoktu o ıse cok fazla buyutmustu herseyı ne demek sıkıldım sogudum ya tut kı evlendın bu kızla yarın sana yıne senden sogudum dese ne yapacaksın bu yuzden once kendıne saygı duy ve kendını sev kendıne guven sonra kıza gelınce de ona gercekten o zamanı tanı ve uzaktan takıp arama sorma yanlıs bsey yapsa bıle mudahele etme o pısmanlıkllarla donse bıle karısma hayatına ama cok sevdıgın halde de kendı hayatını mahvetme sonucta sende br bıreysn ve kımsenın senı mahvetmesıne ızın vermemelısın dusunkı 5 yıllık ılıskıler bıle bıtıyor bende sevgılımle karı koca gıbı yasıyordum hayatı yedıgımız ıctıgımız hatta cebımız bıle ayrı degıldı bazen bıseylerı kabul etmek gerekıyor benım yaptıgım hataları yapma zorlama olmuyorsa zamana bırak gercekten08 Yorumla- +1 yıl
Abicim çok teşekkür ederim yorumun için. Bak beni sevmedgını soylemıyor. Ve ayrıldık ama bu ılerde bırlesmıycemız anlamına gelmıyor zamana ıhtıyacım var ama bu ne kadar sürer onu bılmıyorum sonrası Allah kerim diyor. İlk baslar tamamen sorunun kendınde olduugnu benle bır hıcbır alakası olmadııgnı soyluyordu sımdık sogudugunu felan soyluyor :(
- +1 yıl
bak aslında sogumak felan degıl kızın yasadıkları onu agır br depresyona ıtmıs emın ol sennle gercekten alakası yoktur ama cok fazla sorun yasadıgı ıcın sıkılmıs bence hayattan o kadar cok hayat ve yasama şevkını kaybetmıs kı sana karsı bsey hıssetmedıgını sanıyor kız ama dedıgım gıbı zaman ver ona ve uzaktan takıp et annesyle konus arkadaslaryla konus uzaktan da olsa yardm etmeye calıs mesela 3 4 gun sonra guzel kısa br mektup yaz ve evıne yolla
- +1 yıl
annesıyle konsutum annesı sormus neden boyle oldu felan dıye onda cevap vermemıs sogudum demıs kestırıp atmıs 5 yıllık arkadasıylada konusmuyor kız mesaj atmıs arıyormus acmıyormus. aiele olaylaırnın ılk basında hıc bırsey ıstemıyorum artık hıcbırseye ınanmıyorum hersey yalan gıbı şeyler söylemıstı şuan hatırladım.
- +1 yıl
kardes dedıgım gıbı ıste kız depresıf takılıo boyle yapması normal burcu ne bu arada arkadasının
- +1 yıl
o zaman kesınlkle ona zaman ver o gelır sana bekle sadece ve sakın ıtıcı seyler yapma
- +1 yıl
uzme kendını ve pozıtıf dusun
En İyi Cevaplar
Kardeşim sana bazı tavsiyeler vereyim hemen.
1. Kardeşim sen üzül ağla veya kendini ye bitir. ama iş olacağına varır. bu 2.2= 4 kadar acık ve nettir. Ağla,üzül ama bokunuda çıkarma.
2. Senden önemli kimse olmamalı. Herşeyden önce sen kendini silkelemelisin. Herkesten değerli sensin anla bunu öncelikle. Bu ufak unutulan en önemli özelliklerden biri.
3. Bak hala hatuna gelemedim? Çünkü herkesten önemli sensin kardeşim . Bi sakin ol bi efendi ol, yok ağlıyorum üzülüyorum demekle eline birşey geçmez. Bir destur de.
4. Kız fazla ilgili görünce, sıkılmış bunalmış. Kendi halinde bırak bi süre. Hiç ne mesaj at ne ara ne sor. Beni dinle. Kovalarsan kaçar, kovalamayacaksın.
5. İleride bir araya gelmeyeceğimiz anlamına gelmez felanda ne demek. Egosu tavan yapmış . Bırak kardeşim, uğraşma hiç.
6. Gerek telefon,gerek mesajla veya facebook twitter gibi şeylerle kesinlikle ulaşma konuşma. Arama kardeşim 2 3 hafta arama bi. bırak özgür olsun biraz. Üstüne gidersen dahada alevlenir ortam gerilir.
Son olarak sana tavsiyem .
7. Seni kaybetmeye göze almış,senden soğuyan birini kazanmaya calısırsan KAYBEDERSİN.
Benden söylemesi.04 Yorumla- +1 yıl
Kardesim benim 1 ay hıcbr sekılde mesaj arama vs yapmıycama yemın ettım kendımce zaten..:( birden bıre sogudugunu soyledı ama 1 aydan daha fazla suredır boyleyız zaman ıstıyor ısmımle hıtap edıyor arada bır bulusuyoruz zar zor. Benim baskasıyla olmuycamı cok iyi bıldıgı ıcın rahat davranıyor :(
- +1 yıl
İşte o hissi yasattığın için böyle yapmış sana. Sen onu şaşırt . Ve ne ara ne sor kardeşim. Adam olucak herkes. anladığım kadarıyla çok seviyorsun ve sadıksın. Kısaca mükemmel bir erkeksin. Seni kaybetmeyi göze alıyorsa, sen hiç kazanmak için cabalama. Elinden gelenin en iyisini yapmıssın. Hiçbirşekilde arama,sorma mesaj atma. Arkadaşlarınada sorma o kişiyi. Onlarlada muhattap olma konuşma. Senden haber alamasın 2 3 hafta. Dinle beni,sonra gel teşekkür et. Hadi kal selametle.
- +1 yıl
Oho ben ne diyorum sen ne diyorsun. Sana iyi ezilmeler kardeşim. Konuşuyor kardeşim, sanada öyle dedirtiyor. Sen biraz safsın inanıyorsun her söylediğine. Emin ol konusuyor ve onu sordugunu o kısıye ıletıyor. Bana guven burada tecrübe konusuyor. kızların içini bilirim ben. dediklerim yukarıda ve aşağıda var. uygulamak veya uygulamamak sana kalmış. Hadi kal selametle.
Ailevi olaylar zordur, belki ablası kaçınca babası sende kaçarsan affetmem demiştir ve ailesinin seni istemeyeceğini düşünüyordur. Ablasıyla arası iyiyse ve ailesi evde adı anılmayacak vs dediyse yine etkilenmiştir. Herşeyin ilacı zaman. Bu zamana dayanacak gücün yoksa bırak gitsin ama dayanırım diyorsan SADECE aradığında mesaj attığında yanında ol yeter. Belli ki kız seviyo ama zamana ihtiyacı var, olur bazen hoş karşılamak gerekir.
07 Yorumla
+1 yılAilesinde etkilenmiş belli ya baskı vardır yada aile içinde yaşanan kötü şeylerden olumsuz etkilenmiş psikolojisi bozulmuş. Çok gitme üzerine bence zaman ver biraz. Ama tamamen de bırakma. onunla olduğunu arada sırada hatırlat ona. Kesinlikle sana ihtiyacı var. Bilemiyorum bende aile içinde kötü şeyler yaşadım ama erkek arkadaşıma ihtiyaç duydum onunla mutlu oldum. Zamana bırak düzelir inşallah..
04 Yorumla- +1 yıl
Beraber aşalım dedim istemiyor annesi hıcbır sekılde baskı olmadıgını söyledi. Ama sevgılım bana sogudugunu söyledi bu ne zamandır boyleydı bırsuru sebebı vardı dedi :( anlamadım bırden bıre. mesaj atmamı aramamı vs hcbırını ıstemıyor şuan benı özlemıyor ve bana ıhtıyac duymuyor yanında olmamı ıstemıyor derslerının nasıl oldugunu sormamı bıle düşman gibi oldu yanı :(((((( ne ypcam blmıom neden boyle..
- +1 yıl
Beraber aştığınızda belki senide sıkıcağını düşünerek seni kendinden soğutmaya çalışıyo olabilir. bilemiyorum, öyledir bence. 2 yıl az değil dile kolay. Düzelir inşallah ne diyim..
- +1 yıl
Senden soğumamış işte. Sadece senin soğuman için öyle söylüyo. Anlattıklarına dayanarak söylüyorum.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
+1 yılAbisi, bu kızın ablası kaçmış. Aile karışık. İçeride kim bilir neler oldu. Kız neden okula gitmiyor? En yakın arkadaşı ile neden konuşmuyor?
Bence senle 'direkt' alakalı altını çiziyorum 'direkt' alakalı bişe yok. Biraz frene basmakta fayda var. Hassas bir dönem geçiriyor bence. Olaylar yatışınca ve seni gerçekten seviyorsa sana açılacaktır. Eğer bunu yapmazsa kendini daha fazla yorma derim. Elinden geleni yapmışsın. Annesiyle konuşmussun kendi deyiminle kendini küçültmüşsün ki bu anormal değil seven biri için. Eğer bunların kıymetini bilmiyorsa çok üsteleme bence.01 Yorumla
+1 yılkızlar bazen erkeklerin onun için birşeyler yapmasını ister anlaşılan sen fazla birşey yapmamışsın onun için birşeyler yapmaya çalış bu senin ona değer verdiğini ve onu sevdiğinin şüphesiz ıspatı olacaktır en azında bu süre zarfında yanında olmalısın o istemesede onu bırakmamalısın acısını paylaşmalı dertlerini dinlemeli ve onu anlamalısını onu anladığını hissederse bu bir başlangıç olabilir bence onu kendine yeniden aşık etmelisin bunu yapabileceğine inanıyorsan zafer senindir ama hiçbirşey yapacak durumda değilsen senin için yapılacak birşeyde yok demektir...
03 Yorumla- +1 yıl
o istemiyor olabilir bunu sen çözeceksin bir dedktif olacaksın ve araştıracaksın neler neler çözülüyor sen kız arkadaşını çözemezsen demek hiç birşey yaşamamışsınız onu yine en iyi sen anlarsın mutlaka konuştuğu görüştüğü birileri vardır onlardan yardım alabilirsin
Selma arkadasım ilkler herzaman unutulmazdır biliyorsun ve yaşıyorsun sanırım onun içinde sen ilksin seni unutması o kadar kolay olmuycak, tabiki ilişkileri etkiliyen en büyük sorunlardan birtanesi de ailevi sorunlar
Bu süreçte yapman gereken kız arkadasının gercekten ne gibi sorunlar yüzünden bu halde oldugunu tespit etmek, asla iletişim yollarını koparmamalasın bu süreçte gerekiyorsa altdan al ama yanında ol, seni terslese de gurur meselesi yapma, eger sorunun ne olduğunu tespit edersen, geriside gelir diye düsünüyorum ve daha sonra ciddi bir sekilde konusmak istediğini belirt aklından gecenleri ona söyle acıkca ve ondan samimi dürüst cevaplar iste, bir karar vermesi söyle bu karmaşıklıgın seni bunalltıgını belirt evet yada hayır gibi net ecvaplar iste umarım işe yarar hosçakal.02 YorumlaSevgili dostum,
Sen ne kadar kovalarsan o kadar kaçar, kadınların olayı budur, yaradılışlarında var zaten sen yeterince küçültmüşsün kendini, o bu saatten sonra ağzınla kuş tutsan seninle asla takılmaz.. sen gel bu abini dinle uğraşma verdiği herşeyi al götür hayatına yeni birlerini alma direk ama arıyormuş hissiyatı ver kesinlikle ama kesinlikle arama! bu erkeklerin şok taktiğidir eğer bir kadın bunu bile yemiyor seni tınlamıyorsa yapacağın hiç bir şey kalmamış demektir..
Saygılarımla,02 Yorumla- +1 yıl
sende orada öff seninlemi uğracaşacağım geçmişe bir saygım var getirdim almıyorsan sen bilirsin deyip en yakın çöpe atacaksın sonrada*i çekip diyeceksinki benim neyim varsa getir getirmeyeceksende gözümün önünde çöpe at sende birşeym kalsın istemiyrm falan de.. sonrada uzaklaş :) bak nasıl götü tutuşuyor.. abicim kız milleti bundan anlıyor
Aşkda gurur olmaz derler ama ben olsam gurur yapar aramaz sormazdım bırak ne hali varsa görsün. ama buda olmuyor şmdi braksan kendı haline arayp sormasan yarın dicek sen sevseydin arayıp sorardın merak ederdini aramayıp sormasan bu seferde senı küçük düşürcek
00 Yorumlakız arkadasının psıkolojısı bozulmus ve psıkolojık desteğe ıhtıyacı var uzerıne gıtmeyın ama yalnız da bırakmayın onu eğlendırecek şeyler yapın hoşuna gıden şeyler mesela moralını bozma sende yaşı küçük muhtemelen 20nın altında o durumlarda normal ama geleceğini karartmasına izin vermeyın okul konusu onemlı mesela okulu bırakmasın oke yapabıleceğım bırsey olursa burdayım aga
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı. kız arkadaşın depresyonda olduğu gibi psikolojik çöküntü içerisinde kardeşim anlaşılan ailevi nedenlerden dolayı baya bir etkilenmiş durumda fakat burada iş sana düşüyor sabırlı,saki,ve anlayışlı olmalısın,o yardım istemesede sen onun yanında olduğunu hissettir ona kendini toparlaması için zaman ver sende destekçisi ol zamanla düzeleceğini tahmin ediyorum
010 Yorumla- +1 yıl
ben cok soyledım ebraber cozleım yuzume bakma bulusalım anlat dedim ama yok dıyor tek kalmak ıstıyor yanlız kalmak ıstıyor en son dun konustuk bır ıhtıyacın oldugunda ılkk benı ara dedım maddi manevi. Ama konusurken oylesıne soguktukı yanı 10 dk once tanıstıgım bır kız gıbıydı. Benı hıc ozlemıyor önemsemıyor düşman gıbı resmen. Benim eksıklıgımı nasıl hıssedecek hıc blmıyorum :(
+1 yıldostum kısa ve çz ve acı ama
onun sana ihtiyaç duydugu güne kadar bekleyeceksin... şuan senin değerin yok çünkü senin eksikliğini hissetmemiş kıymetini anlamamış...
sen herşeyi kes numarayı sil ulaşmak isterse elbet bulur seni kızlar numarayı silmezler sonra lazım olur diye.ve hayatına bak eger özlerse arar yoksa o kız senden bıkmış hayattan bıkmış ne yapsan boş.tek care evlenmek... o zaman hayatı değişir ve sana döner..02 Yorumla- +1 yıl
hacı kalbine gömeceksin... HERKESİN Bİ CENAZESİ VARDIR...
bırakma o ne kadar istemiyorum desede yanında ol soğuma bi anlık herkeste oluo tabi geçici bişiysee yanında ol ki onu ne kadar sevdiğini anlasın ve umarım başka biri yoktur çünkü aile sorunlarında sevgili bırakılmaz saçma yani hatta daha çok bağlanması lazım :)
08 Yorumlaonu önemsemdiğini göstermeye çalış çok sevdiğini bildiği için rahat davranyor :( bırakmayacağını sanıyor sevgini içine at gerçekten seviyorsa o zman ondada kaybetme korkusu başlar ve geri döner :(
07 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle dusunuyorum yanlız şuan mesela en son dün konustuk öyle doguktukı anlatamam yani. Dedim bulusalım son bı kez yuzume bıle bakmaya yuzume bakma adımı soyleme sorunların ne otur yanıma anlat istemedı arkadas kalmak da ıstemıyor. Boyle bırısı naısl özleyecek benı nasıl hıssedecek eksıklıgımıı
bir süre iletişim kurma.sen üsteledikçe daha da soğur senden hem.biraz zaman geçince nasıl olduğunu falan sorarsın.
07 Yorumla- +1 yıl
Bende oyle ypcam ıste 1 ay byunca hıc ıletısım saglamıycam ilk kez basıma gelıyor bu bılmıyorum ne ypcamı :( hanı şuan bır gram bıle özlemıyor hıc özlemıcekmıs gıbı gelıyor :( cunku 3 gun mesaj atmıom dayanıp 4.cu gun atıom yıne dyaanamıyorsun atıyorsun atma dıyor.. oysakı sadece derslerının nasıl olduugnu soruyorum.
bekledginin sürece kafanda soru isaretleri hep olacak. Bence sende biraz uzaktan izle ve israrci olma
02 Yorumlakız seni ölçüyo galiba yada cekmiş gitmiş.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ne olur yardım edin bana ilk ve tek sevgilim bilmiyorum ne yapacağımı...
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler