Ne olur yardım edin bana ilk ve tek sevgilim bilmiyorum ne yapacağımı...

Arkadaşlar 2 yıllık Sevgilim benden git gide soğudu ismimle felan hitap etmeye başladı zaman istedi yanlız kalmak istiyormuş. Ablası felan kaçmıştı içine kapandı baya bir. Aile içinde kötü şeyler yaşamışlar. Neyse sevgilim zamanla benden kopmayabasladı mesajlara felan cevap vermemeye başladı ve en sonunda ayrıldı benden. Beni sevıyormus ilişkiyide devam ettırmek ıstıyormus ancak buna gucu yokmus. Dün son konusmayı yaptık acık acık benden soguudgunu soyledım sıkıldım istemıyorum dedi aile baskısı yokmus ama ailedekı olaylardan etkılenmıs. annesıne sordum onla bıle az konusuyormus bugun okula gıtmemıs mesela. En yakın arkadaşıyla bıle konusmuyormuş. sınavlarının hepside kotu gecmiş. Bitti dedi ama ilerde bir araya gelmıycemız anlamına gelmez dedi yanı zaman gostercek dedı bunu kımse bılemez dedi Ama oyle bır soguk konusuyordu kı yaşananlar hıc yaşanmamıs gıbıydı resmen. Eskileri hatırlattım unut dedi. Çok ağlamıstım baya kuculttum kendımı öyle boyle degıl yani. Hanı ona destek olmamıda ıstemıyor gorusmek ıstemıyor arkadaş olmak ıstedım kabul etmedı bunuda. mesaj falan atmamı aramamı vs hıcbırsey ıstemıyor. Başka birisinin olmadıgını ve olmayacagını soyledı bunu kendısıde anneside. Ve hıc kımseyı ıstemedıgını soyledı. Arkadaşlar durum söyle bu kız şuan benı özlemiyor bana ıhtıyac duymuyor benım eksıklıgımı hıssetmıyor. Benım ne yapmam lazım durum nedır ne bu kazanırmıyım kaybedermıyım söyleyın işte lutfen ılk ve tek sevgılım bılmıyorum bırsey.. :((
Ne olur yardım edin bana ilk ve tek sevgilim bilmiyorum ne yapacağımı...