Çünkü kıskanclıgın da dozajı olmalı. Otu boku kıskanan kız da hiç çekilmez
Bir kız sevgilisini neden hiç kıskanmaz?
Çünkü kıskanclıgın da dozajı olmalı. Otu boku kıskanan kız da hiç çekilmez
haha sen şu an yasıyosan ve bu soruyu sorabılıyosan dua et sevgılıne cunku senı sevmıyoo:D:D
Nerden vardın bu kanıya ? Kaç yıllık bir iliskim oldugunu söylemedim, bu 4 maddeden bu yorumu yaptıysan harbiden einsteinsın sen
pekı sen soyle bara dıscoya gden ınsanın kızlara yaklasma ıhtımalı seytana uyma ıhtımalı faceden ekleyenen kızlarla muhabet sohbet havası sana yazanlarr kızlarla takılmann ee yuhhh be kardesımm ne kdar özguvenın olsada sevglıne guvensende dısılık ıc gudusudur bu kıskanır paylasmaya gelemezz gzunden sakınırr haa özguvenn dopıngledyse kndıne bılemem...
Keske kıskansa. Çünkü ben onu kıskanınca da ''Böyle bir sey kıskanılır mı?'' diyor. Yani kıskanclık güdüsü yok kızda. ''Ben sana karısmıyorum sen de bana karısamazsın'' dese kalayı basarım zaten
sımdı sen konduramazsın benı takmıyo sevmıyo dusuncesını ama barız anormallık varr bırr sorgula bu noröal degıl yanı bunu bıll olabılır benı terkedemezz der rahat ınsandır kızlrla takılsın nasılsa bnı sevıyoda dyebılır ama harbı sven kızdada bu rahatlık olmaz... otu poku degıll bu konulrda kıskanclık en helalındendır
Niye konduramayayım ya ben halimden memnunun. Kıskanc bir kızla ömür mü geçer allasen.
Sevmediğimi kıskanmam da sevmediğimle sevgili de olmuyorum zaten.
Cevap
3Cevap
Sevgi Bir Keredir Birden Fazla Sevdiysen Yani Her Çıktığın Kişiye Sevgi Duyuyorsan Buna Aşk Dememelisiniz Belkide Özelliklerini Seviyorsunuz Her İnsanın Özelliği Farklıdır Ve Benim Sevgilim Asla Beni Kıskanmıyor Defalarca Beni Seviyor Musun Diye Sorduğumda da Kavga Çıkıyor Sen Bana İnanmıyorsun Güvenmiyorsun Diyor Ama Ben Onu Çok Kıskanıyorum Mesela Bir Erkeğe Baktığında Çıldırıyorum Ve Bana Diyor Ki Sende Kıza Bak Ne Olacak Ki Yani Bu Nasıl Sevgidir Anlamış Değilim Ya Sevmiyor ya da Zihniyeti Farklı. Bana da Yorum Yapar Mısınız Yoksa Beni Sevmediğini Düşünmekten İlişkiye Son Verecem
türk kızı sevgiliisni her şeyden kıskanır kıskanmıyosa zaten çocuğun ipini kayışını koparmış çocukla ilgilenmiyodur bile öyle kız olmaz kız olsa bile öyle sevgili olmaaz olmaz daaa
Aynaya bakıp neden herkesi kendin gibi sanıyorsunuz anlamıyorum
sen devam et o kızla o zaman
O da aynı şeyleri yaşıyorsa normal görüyordur. Rahattır, o kız candır.
öyle sevgili olmaz olsun o ne öyle neyini kıskancam basarim tekmeyi
o ne biçim sevgili öyle .sevmiyodur seven insan kıskanır hemde bu durumlarda kesin kıskanır!
Seven insan kıskanır'' lafının bilimsel ispatını yapar mısın bana ? Etrafımdaki kız arkadaslarım da öyle paso kıskanmıyor
bi insanı seviyosan kaybetmekten korkarsın bu yaptıklarında baya korkutucu şeyler bana göre.kız arkadasın seni sevmiyo olabilir malesef
Seviyo seviyo ama kıskanc degil. Napıyosun diyo ''kızlarla kopuyorum barda'' diyorum. Biraz bozuluyo. Şaka be şaka diyorum. Tamam bakalım diyo
böyle bi kız var mı la dünyada ibret alın p i ç ler şukusunuda verin.
Sen bu hitap şekli ile ancak ona bunu şuku verirsin zaten ;)
olm kız sevmiyor işte olmayan şeyine takmıyor neyin tribinde.
Çok fazla rahattır yada sevmiyodur.
aynısını o da yaptığı için olabilir:)
Aynısını kendısıde yapıyorsa umursamıyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar