Hoşlandığı kız ona karşı bir hata yapmamış iken, masum, ve önceden sevgilisi bile olmamış, güzel tatlı kız iken?
Neden böyle bir kızı kıskandırmak hoşuna gider?
Neden böyle bir kızı kıskandırmak hoşuna gider?
Benimki de aynı hani degerim olsun bak ben söyle soyleyim sevenlerim olur gibi yani sana muhtaç değilim sensiz de yapabilirim hissi vermeye çalışıyorlar ama kendine bağlamak istiyo kaçan kovalanir4hesabi
Ben benim başımdada var vallla neden söyleyin erkekler djckcoococ
sen şimdi bir kediyle fareyi aynı kafese koyup aaaa bu kedi fareyi neden yedi diye sorabilirmisin herkes doğası gereğini yapar kıskanmak erkeklerin genlerinde vardır
@zozo1 kız eger cocugu normal arkadası olarak görüyorsa cocukta kızı kıskandırmak için böyle şeyler yapabilir aslına bakarsan ben hiç böyle şeyler yapmadım başımada gelmedi zaten anlamsız eger karşı taraf istemiyorsa olması için nedne ugraşırlırki zaten mutsuz olucaksın gerek yok sendne hoşlanan kişiyle beraber olmak daha mantıklı ve zahmetsiz
Erkek milletine güvenmiyordur biri çıkar bir şey der bir şey yapar falan filan işte.
Cevap
12Cevap
Dikkat çekmek için. Yani sen beni kapmazsan, kaparlar. Ayık ol. Benim alanım çok imajı vermek için.
Bence sacma seven adam kaybetmekten korkar oyle sacmaliklar yapmaz ;)
kendine daha çok bağlamak için
hoşlandığı için olablr
Bende anlamiyorum. Aşiri saçma bence
Sevdiginden olabilir knk
Hareketlerine, tavrına bakmak için tabiki de :D
Kiskansin istiyorum :D
Yuh 1 yıl oldu.
Sevildiğini görüp hissetmek için.
Sevildiğini anlamak için
Ergen ergen :) hic hoslanmiyorum
psikopattır uzak dur hak etmiyor seni...
Sacmalik
Çocuktur.
Salaklar çok
manyaktır
sevdiğinden
neden kıskanmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar