Erkek arkadaşım bana kötü davranıyor

Ben hergün ağlıyorum artık ama adamın umrunda bile değil gönlümü almaya çalışçağı yerde hiçbisey olmamış gibi davranıyor hep. akşam tartışıyoruz beni ağlatıyor, ertesi sabah hiçbisey olmamış gibi konuşuyor. bikaç kere açtım ona bu konuyu, saçmaladığımı beni sevdiğini söylüyor sürekli, ama duygularımı umursamıyor nekadar da inkar etse. bugün telefonda tartışırken bana "kendi kendine delirme orda" dedi bu bardağı taşırdı sanırım artık. kapattık telefonu ben o sırada dışardaydım ve sokakta hüngür hüngür ağladım, ama ondan ses yok.

onu sevdiğim için kendimden nefret ediyorum artık. ayrılmak istiyorum ama onu unutamicagimdan korkuyorum. geçen yıl 2 ay ayrıydık çok zordu benim için, sonra o aradı da bastıştık. yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum, ama bu ilişki böylede yürümez artık benim için, hep gözyaşı artık bıktım. Ayrılmakla doğru kararı verirmiyim? Sevipte bu nedenden ayrılanlar pişmanlık duyuyormu sonradan?
Güncellemeler
+1 yıl
iliskimiz 3 senelik
Güncellemeler
+1 yıl
aradim ve iliskiyi bitirdim, herkese tesekkürler...
Güncellemeler
+1 yıl
simdi mesaj atti, "ben senden vazgecmedim yanlis yaptigini düsündügünde telefonun ucunda olcam" demis. aramayi düsünmüyorum artik. icim aciyor ama böyle olmasi gerekmis.. paylasmak istedim. yurttayim şu an yanlizim konuscak kimse yok:(
Erkek arkadaşım bana kötü davranıyor