Yeğnim Flört Döneminde ilişkiye girmiş şimdide ayrıldılar yaklaşık üç hafta önçe
yegnim hamile ve ben ne yapacağımı bilmiyorum kendisi daha 18 yaşında
yegnim hamile ve ben ne yapacağımı bilmiyorum kendisi daha 18 yaşında
Onlar böyle bir şey yapmışlarsa bence erkekte adam gibi adam olup sorumluluğunu almalı eğer almıyorsa bebeği aldırtmak çok günah birşey kaldık ki sandığım kadarıyla bebek aldırıltıktan sonra 6-7 yıl çocuk olmuyormuş diye duymuşmuştum. ben olsaydım ilk önce oğlanla konuşurdum eğer sorumluluk almak istemiyorsa onun ailesi ile konuşurdum sonrada aileme söylerdim ama tabi o pskolojiye bağlı.
Ailesinin haberisi varsa bebegini aldirmasin soz konusu olmasin zaten bakabilecekse dogursun derim
yanlış yetiştirme işte, zor bir durum allah kolaylık versin. olan olmuş kızın psikolojisini de çok s.. meyin
yapacağım şey gayet basit hemen bir jinekolog bulmak, sonrası için ayrı mücadele etmelisin,
Cevap
18Cevap
iste insan hayatini böyle maf edebiliyor 18 alti burdasiniz biliyoruz okuyun bunlari ibret alin erkeklere güvenmeyin
saçmalama be allah allah ya zorlamı yapıyoruz korunsalardı
mecbur evlenecekler babasına haber verin gelsin istesin
Aldirmam psikolojisine iyi gelmez. Evleneceklerini de düşünmüyorum. Isterse bekar anne olsun
İyi olmuş akıllanır fa hi şe. Olan günahsız bebeğe olcak ya umarım aldırmazsınız
Bu sizin altınızdan rahatça kalkacağınız bir durum değil mutlaka bir büyüğünüzden yardım alın. kendi başınıza bir şey yapmayın
eger aldırırırsa bence bir bebek katili olur aldırmassa sorumluluk doğar ancak bir yetimhaneye verilebilir vicdanınız rahat olursa :)
aldırtacaksınız başka bişi olamaz adam evlenmek zorunda değil çünkü kız reşit ama çocuğun velayetini almak zorunda bakmak zorunda
asarda ALLAH ALLAH diyorsun burada aldirin diye yazmisin nasil hayat felsefeniz var sizin ya
Aldırsın ya da doğursun bu iki seçenekten başka bir seçenek yok
Hamilelik süreci 10 haftayı geçmemişse yasal olarak çocuğu aldırabilir.
Yaşı küçük erkek arkadaşına söyleyip aldırmaya bakın
Aldırabilecek gibiyse aldırsın değilse yapacak bir şey yok
Geçmiş olsun bence atsın kendini bir yerden kurtulsun babası yaşatmaz bence
iyi bir halt yemiş.. sende suç ortağı olmak istemiyorsan ailesine söyle veya yeğenine söylet
Eee su testisi su yolunda kırılır azgınlığın sonu böyle olur işte yapcak bişi yok ne hali varsa görsün
Allah yardim etsin ne diyim
Yapmadan önce düşünecektiniz
Korunmak diye birşey çıkarmışlar
maşallah zevk alırken sorun yoktu dimi
özel hastaneye gt bitrrler yarm saate
geçmiş ola
Boku yedi 😆😊😀
orusbulugun sonucu
napak bacı gardaş
Anne babası yok mu
boku yemiş düşünsün
oha d