Kiz kardeşim hamile olabilir mi?

Merhaba benden 5 yaş küçük bir kız kardeşim var (ben 19) , ve bana anlattıklarına bakılırsa bir erkek arkadaşı var bundan yaklaşık 7-8 ay önce bir gün çok kustu bende yediği birşey dokunmuştur dedim, aklıma hamile olabilir yaphakkında bişey gelmedi. Dün akşam ise onu yatağına uzanmış karnını açmış (karnı şişti) ovalarken gördüm anahtar deliğinden gördüm annem babam yoktu, zaten bu aralar biraz kilo almış ve çok yemek yiyordu. Hamile olmasına inanmam istemiyorum, o yüzden size soruyorum, artık bol kıyafetler giyiyor ama oturduğunda karnında bir şişlik olduğunu gorebiliyorsun tabi kide hemen düzeltiyor, bazen bana söylemek istediğin bir şey var mı diyorum hayır diyor yani ben hiç böyle bişey yaşamadım ve yurtdışında okuduğum için ne haltlar karıştırdığını da bilmiyorum virüs sürecinde ülkeme döndüm) annem ve babam hiç ilgilenmiyor sanırım farketmediler ama emin değilim ne yapmamı önerirsiniz, hangi konu olduğunu bilmiyorum o yüzden aşk diyorum skksks orayı boşverin? :((
Güncellemeler
+1 yıl
Öncelikle herkese fikirleri ve tavsiyeleri için teşekkürler maalesef yaklaşık 2 saat önce kardeşimin hamile olduğunu suyunun gelmesiyle öğrendim, buna nasıl cesaret ettiğini bilmiyorum ona çok kızgınım ama olan oldu artık teyzeyim sanırım, bebek erkek. Babasının kardeşimin terapisti olan ufuk olduğunu öğrendik 24 yasinda sanırım ufuk a çok guveniyorduk çok saygılı ve terbiyeli biriydi ama sanırım aralarında bişey varmış, annem o kadar çok sinirli ki eve gittim, şikayet edecek sanırım offf
Kiz kardeşim hamile olabilir mi?