Hiç çıkma teklifi almadım. Çok içime kapanık biriyim :(

Ben çok içime kapanık biriyim duygularımı belli edemem çok çekinirim insanların vereceği tepkilerden korkar, hep insanlar ne der kaygısı yaşarım. çocukluğumdan beri hep sessizimdir çok az arkadaşım olur ortama giremem adam akilli konusacak konu bulamam. hep sessiz sakin içine kapanık derler benim için. boyum 1.50 balık etliyim tipim normal çirkin değilim. şu ana kadar kimseyle çıkmadım. adam akıllı teklif edenler de olmadı. bir kaç kişi söyledi yarım yamalak o kadar. pek gezmem de kursa giderim markete o kadar. acaba niye beni görenler teklif etmiyor? o kadar kız görüyorum çirkinler çok sevgilileri var ve cok hoş insanlar. niye bende böyle bi şans yok. artık bunaldım hayat çok anlamsız. bi çocuğu sevdim o beni görünce gülerdi çaktırmadan hoş hareketler yapardı. sesini yükseltirdi gülerdi sesli ben burdayım dercesine. ama teklife gelince etmedi. onu gördüğüm an gözüne hiç bakamam. hiç bir erkeğin gözüne bakamam sorun bu mu acaba. çok mu sert gözüküyorum yardım edin lütfen. konusacak kimsem yok =(
Hiç çıkma teklifi almadım. Çok içime kapanık biriyim :(