die bagirdi kac kere kalbimi kirildi acaba
Hoşlanan kızın hareketleri nasıl olur?
die bagirdi kac kere kalbimi kirildi acaba
bunu cevaplamktn sıkıldm neyse kıyamadım yazıyorm
-sna bakarken yakalıyorsn ,yakalandıktan sonra başka yee bakıyorsa
-seviyorsa hissedersin bu nasl bilmiyorm ama kadınlar hissetmk diye birşy var anlarsn yni
-yanında kızarır, kekeler,
-gözlerine baktığında gözlerini kaçırır bazn istisna bakabilir
- sna herkestn farklı davranır ya çok iyi ya çok kötü
-görmezdn gelebilir
-sürekli uğraşır
-dikkatini çekmek içn yapmıyacakları halt yok:)
-ellerini tutmak için bahane arar(el kızarmaca ,bilek güreşi oynamk isteyebilir
-telefonla mesajlaşırkn sevgiline selam söyle diye imalara bulunabilir
-sürekli karşına çıkar.çünkü seni takip eder
-sna yakın olan yerlerde duru(derste sna yakın oln sıraya oturmk gbi)
-hep seni izler arkadaşlarn bile farkeder bunu
-sebepsiz küser sebepsiz affeder
al en uzunda sna yazdm:)
bunu bir yere kopyalayayım sonra yapıştırırım bu tarz sorulara :D
bak buda eski konu okrsan sevinirim
Hoşlandığım bi kız var aynı sınıftayız ben ilk günler hep sessiz kalıyordum.eski çıktığımı hatırlatıyosun gibi şeyler söylüyordu eski çıktığı benim ilk okul arkadaşım ama şuandada çıktığı var kızın aynı okuldan.. numarasını başkasından gizli aldım buna mesaj attım numaranı ahmetten aldım sakıncası varsa hemen silebilirimdiye
oda yoo kalsın dedi bende ben olsam sen kimsinki numaramı alıyon derdim dedim gıcık gittim :) yani o da ben öyle yapmadım yapayım ister
Sana nasıl davranıyo ki az örnek ver
biraz uzun olcak ama okursan sevinirim eski konu bu
Hoşlandığım bi kız var aynı sınıftayız ben ilk günler hep sessiz kalıyordum.eski çıktığımı hatırlatıyosun gibi şeyler söylüyordu eski çıktığı benim ilk okul arkadaşım ama şuandada çıktığı var kızın aynı okuldan.. numarasını başkasından gizli aldım buna mesaj attım numaranı ahmetten aldım sakıncası varsa hemen silebilirimdiye
oda yoo kalsın dedi bende ben olsam sen kimsinki numaramı alıyon derdim dedim gıcık gittim :) yani o da ben öyle yap
Hmm kalsın dediğine göre nefret etmıyo senden. Kıza yakın davran sende muhabbet etmeye çalış. Bakıyo mu sana ?
tamamen yazılmıyo parca parca yazıom bak yani o da ben öyle yapmadım yapayım istersen dedi bende yap bakıyım dedim ondan sonra mesaj atmadı bidaha okulda sordum nie mesaj atmıosun die bana geliolar arada dedi evde tekrar mesaj attım sana gelenlerin garezi sadece banamı die oda herkeze sadece sevgilime yok dedi konustuk biraz
heycanlandım sana mesaj atınca dedim ne heycanı bu dedi sana mesaj atınca heycanlandım dedim yine tınlamadı sonra ısrarla mesaj attım cevap verdi muahbbet ilerledi biraz
heycanlandım sana mesaj atınca dedim ne heycanı bu dedi sana mesaj atınca heycanlandım dedim yine tınlamadı sonra ısrarla mesaj attım cevap verdi muahbbet ilerledi biraz kanki olalım dedim oda tamam kanki dedi arkasından bidaha mesaj attı bi anda kanki olunduğunu ilk defa görüyorum die neyse okulda nie selam vermion mesaj atıon ama dedi bende senin vermeni bekliom dedim saçım nasıl olmuş falan dedi karnıma vuruodu ben tınlamadım kızmıştım mesajlara cevap vermio die sonra ertesi gün bazılarının o
Ama kızın sevgilisi var tek sorun o şuanda. Sen ona başta gııcık gıttıgın ıcın oda sana gıtmıs. Keşke oyle yapmasaydn
Sevgilisini tanıyomusun kızın?
araları nasl ıyı mı ? Kız belkı senı kıskandırmak için onla çıkıyordur. Baksana sanaa nye selam vermiyosun falan dıyomuş. Kızla muhabbet etmeye devam et
Ayrılmış olablırler mı ? Sen o kıza yakın ol ayarlarsın bence :D
Hee anlaşıldı şimdi:) Hoşlanıyodur o tarz konuşmalar yaptığına göre.
Sende nıye öyle yapıyosn hatalısın.
daha vermedı mı
Cevap
0Cevap
iktirdim, hayvansın dedi, salak bu cocuQ diE bagırdı, ediOdu, bariO... TÜRKÇE'Yİ KATLETMEK ZORUNDA MISINIZ? bir aralarındaki konuşmalara bakın, bir yazıya bakın gençlik sürünüyor yazık... Bunlar da hoşlanıp aşık oluyorlarsa adam gibi aşkını yaşayanlarınki ne oluyor acaba?
aynı değil ki . herkesinki başka olabilir . burdan dediklerimizle yola çıkarsan yanlış değerlendiredebilirsin
Ya herkesden daha ilgili, yada herkesten daha gıcık davranır.
gıcık birinden hoşlanıyorsan gıcık sonuçlar alacaksın kolay gelsin :)
her kız aynı davranmaz ki
gıcık ıste anlayamazdım..
nası bi kategori bu ya? gıcık derken?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?