evet beğenseniz de çok hoşlansanızda. hatta aşkınızdan olsenizde açılamadığınız ya da çekindiğiniz kızlar oldu mu ve bunların ortak özellikleri neler?
Cevabın nedir?
+1 yılErkeklerin bir bayandan çekinmeleri genellikle özgüven eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Yaklaşamama, kendini yetersiz görme ve en önemlisi reddedilme korkusu erkeklerin bu konularda geri adım atmalarında önemli bir yer tutmaktadır. Halbuki bayanların çok büyük bir çoğunluğunun "özgüveni yüksek" erkeklerden etkilendiğini kabul ettiğimizde, erkeklerin kendi kendilerini baltaladıklarını söylemek yerinde bir tespit olacaktır...
Aşağıda terapi hastalarından birinin bir hikayesini paylaşıyorum...
""İlkokul sürecinde çok uzun yıllar boyunca açılamadığım bir kız oldu benim de hayatımda, çok yıllar sonra karşılaştığımızda ona o dönem ki duygularımdan bahsettiğimde onun da bana karşı bir şeyler hissettiğini öğrenmiştim. O günden sonra "keşke" demek yerine "iyi ki" seçeneğini - biraz geç de olsa tercih etmeye başladım.""60 Yorumla
En İyi Cevaplar
oldu .. üniversitede bir hatun vardı çok beğendiğim .. arkadaştık .. ben kendimi friend zone'da zannediyordum .. karakter olarak ta çok sevdiğim birisiydi, yanlış bir hamle yapıp arkadaşlığımızı tehlikeye atmayayım diyordum .. neyse mezun olduk.. facebooktan konuşurken bu aslında beni çok beğendiğini söyledi.. salak salak monitöre bakakalmıştım .. ve hala sadece arkadaş olarak görüşüyoruz (evlenmiş olmasının da bunda etkisi büyük)
02 Yorumla
Soran+1 yılim sorry for your lost
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız değilde öyle bir erkek oldu aşkımdan günlerce yataktan çıkamadığım günler oldu ama söyleyemedim 5 yıl oldu hala söyleyemiyorum ...
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayır hala söyleyecek kadar cesur değilim :)
Soran+1 yılseni durduran ne ki sevgilisi yoksa eğer ki bu bile artık çoğu kızın umrunda olmuyo kafayı taktıysa
Cevap sahibi+1 yılya sevmiyorum derse ?
Soran+1 yılbelki hoşlanıyodur:)
Cevap sahibi+1 yılhoşlansa söylemez miydi ?
Soran+1 yıloda senin gibi düşünüyordur belki ya hoşlanmıyosa diye
Cevap sahibi+1 yılama o erkek ne kadar olursa olsun hoşlansa söylerdi
Soran+1 yılyukardakilerde erkek cevapları bi oku anlarsın:)
+1 yılteklifini kabul etmeme korusu beğendiği kıza yaklaşmasını engeller olsun erkekler siz şansınızı deneyin yinede :)
41 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
65Cevap
ne olursa olsun soğuk olsun mesafeli olsun . dışardan görünene bakmıcaksın arkadaş istiyosan hoşlanıyosan gidip konuşcaksın. Aldığın cevap hayır olsa bile ondan medet ummayacaksın. Gidip açılamazsanda bi umut olur içinde hep bunada gerek yok die düşünüyorum şahsen. Baktın hayır dedi ondan güzel bi tık üstü hatunla yanından geçeceksinki kaybettiklerini anlasın.
31 Yorumla
Soran+1 yılmüstehak
yüzünde samimiyet ve tebessüm görmediğim kızlardan uzak dururum genelde. korkutuyorlar resmen beni. çok ciddi akıllı olduklarını zannederim ama bir selam verildiğinde aleyküm selam demesini bile bilmiyor bazıları.
12 Yorumla
Soran+1 yıldimi bende öyle düşünüştürüm hep
Genelde hoşlandığım kızlarla konuşamıyorum zaten. Sorun da bu. Bunların ortak özelliği, beni kendilerine aşık etmeleri. Normalde rahatım ama iş aşk-meşk oldu mu tutuluyorum resmen yaa...
22 Yorumla
Soran+1 yılkonusmadan nasıl anlatıyosun derdini peki:)
+1 yılOlmadı, ben beni beğenen ve benden hoşlanan beni seven kişileri beğenme, hoşlanma ve sevme eğilimindeyim =)
31 Yorumla
Soran+1 yılherşeyi planladım diyosun:P
+1 yılYetersizlik duygusu buna neden olur ancak. Karşısındaki kıza göre kendini ezik hisseden erkek aşkından ölse bile reddedilme , aşağılanma ve belki de elde olan arkadaşlıklarını da kaybetme korkusu yüzünden yaklaşamaz.
12 Yorumla
Soran+1 yıldenklikte önemli be
- +1 yıl
Önemli olmaz mı hic
Gizli Üye(30-35)+1 yıliki taen oldu 1.si 1. sınıfta olduğum için açılamamıştım hala düşündüğümde kalbim çarpar 2.si ise dersane de aşık olmuştum yan masa da idi bir kere göz göze geldik başım döndü kendimi kaybedecek gibi oldum tabi açılamadım kabul etmezse bir daha yüzüne bakamam konuşamam diyerek açılamamıştım
10 YorumlaAkıl sağlığım yerinde olsaydı eğer, o zaman yaklaşmaya çekindeiğim kimse olmayacaktı.
Yeri gelmişken, konuyu açan Gizliye Hanım, beni ekler misin listene? Danışacaklarım var.12 Yorumla
Soran+1 yılhangi konuda?
+1 yılSevgilisi olan başkasını seven zengin olan çok peşinden koşanları olan. Bunlardan birine söylemem kesinlikle. Bir kere söyledim resmen gebertti artık baktım kurtuluş olmayacak arkadaşlığı bitirmeyecek sürekli sıkıştırıyor beni neden böylesin diye sonunda söyledim ve keşke söylemeseydim de dedirtti.
00 Yorumla
+1 yılevet oldu çok güzel olmaları yüzünden bana bakmaz diye düşünüp hiç uğraşmadım ve çok havalı kızlardan uzak durmuşumdur hep
38 Yorumla
Soran+1 yılbenim arkadaşlarım var öyle yalnız ya onlarda kimse gelmiyo diye üzülüyolar valla bak:)
- +1 yıl
böyle düşünüyoruz ama mesela çok güzel bir kız gerçekten bakarmı benim gibi birine mesela bu düşüncem doğrumu ilk adımı nasıl atmam lazım
Soran+1 yılbence kız muhabetlerinde ki gözlemlerime göre kızlar bi erkeğin tipinden ziyade konuşmasından duruşundan karakterinden etkileniyolar yani sen zaten her önüne gelen güzel kıza yazmıyosa sadece birini istiyosan neden o biri senin olmasın ki diye düşünüyorum:)
- +1 yıl
yok kızlarla aram hiç iyi değil nedense ben birazda basit görünmemek için kolay kolay bakmam gidip sohbet etmem çok hoşlanırsa ilk adımı ondan beklerim
Soran+1 yılo dediğin klasik kız taktiğidir ama ya:)
- +1 yıl
hadiibe:D peki nasıl bir yol izlemeliyim sence:D
Soran+1 yılsöylemesi kolay ama girşken atik ve cool ol :)
- +1 yıl
o nasıl oluyor ya :D
illaki oldu herkezinde olmuştur.Ortak özellikleri kişiden kişiye değişir.Bu durumu hoşlandığın kız ile ciddi ve sakin bir şekilde konuşarak hatta muhabbeti birazda eğlenceli bir hale getirerek halledebiliriz.
10 YorumlaBir kere oldu lisedeydim çooooook güzeldi kızı görünce dut yemiş bülbül gibi oluyordum ama bi daha olmadı. Sonradan ya sakin olmayı oğrendim ve kesinlikle kndime güvenmeyi. Şimdi bana açılmak için uğraşıyorlar :))
20 YorumlaDışardan hanımkız görünümlü olup içinden şu bildiğimiz filmlerdeki '' seksi kötü kadın '' karakteri çıkan kızlara aşık oldum hep.. Kader..
11 Yorumla
Soran+1 yılniye gayet hoş bi kombinasyon
+1 yılbi kiz vardi nasil guzel nasil guzel samsunluydu hazirlikta tanistik normal muhabbetimiz cok vardi ama 5 sene oldu hala senden hoslaniyorum bile diyemedim facebookta mesaj atinca bile seviniyorum cocuk gibi
10 Yorumlaolmazmı kesersin kızı 2 saat gidemezsin gidemezsin sonra bi bakarsın yanına bir erkek gelmiş.ya sevgilisi ya da senin gibi ama cesaretli erkek..sonra kendine kızarsın..bi yandanda sevgilisi olduğu için iyik gitmemişim dersin...
20 Yorumlabazı kızlar mutsuzluk verir ilişkiyi yürütemeyeceğimi bilirim uzak dururum başkasından mutluluğu bulsun derim :)
24 Yorumla
Soran+1 yılçok ilginç mutsuzluk vermek nasıl bişey ki
- +1 yıl
mesela benim bir yaşam tarzım vardır ama kızın benim yaşam tarzımla alakası yoktur arkadaşlarımı kısıtlar beni kısıtlar sürekli kıskançlık yapar en ufak şeylerden kavga çıkarmaya çalışır bir ayrılır bir barışır açıkçası zamanını çalar ya da herşeyi çok mükkemmeldir ben yanında kendimi az hissederim ...
Soran+1 yılpeki teşekkürler
+1 yılBazen arkadaş ortamında ya da iş hayatında bir kızı o kadar çok seversin ki onu kaybetme korkusu yüzünden yaklaşamazsın, açılamazsın ve bir süre sonra ondan istemeye istemeye uzaklaşırsın.
30 Yorumla
+1 yılçirkin kızlar olmaları egoları bulutları geçmiş durumda :) şaka bi yana çekinmeyi gerektirecek bi durum yokki zaten çekinirsen senin olma şansı hiç kalmıyor öbür türlü yüzde 50 şans var :)=
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanmışsam, aşıksam veya beğenmişsem çekinmem.. Yeter ki kafama koymuş olayım.
20 Yorumla mesala ben ne kadar cok begensemde ya ters bısey soylese dıye korkarım kızlardan bu yuzden kolay kolay kızlarla konusamam
11 Yorumla
Soran+1 yılgüven eksikliği o
Eskiden olmuştu tabii, kabul görmeyeceğim kesin olduğu için yaklaşmamıştım. Sosyetikti
10 YorumlaAgzinda gulumseme olmayan kiz, bide hosuna giden kiza yaklasamiyosun zaten en kotusuor orasi
21 Yorumla
Soran+1 yılagzında mı insan yüzünde der ya:)
- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılerkek çoğu kızdan çekiinir bunun için özelliğe gerek yok
11 Yorumla
Soran+1 yılhala buyume evresindeyse evet
+1 yılçok havalı yada zengin olmasının dışında çekinmem şahsen yoksa yaklasırım yaş bile çok sırun ılmaz yakışıyosan ;)
20 Yorumlabu güne kadar sadee bi kıza acılamadım oda çok havalı zengin biriydi babasının yanında calısıyorum belki de bu yüzden acılamamasımdır
10 YorumlaYaklaşmaya cekındığım bir kız modeli yok ama yaklaşmak istemediğim modeller dolu.
30 Yorumlaevet oldu ama c.tesi o kıza açılacam herşeyi sölicem inş. :)
11 Yorumla
Soran+1 yılhadi ins bakalim
Cok oluyor ama konustugum kizlar benden daha cekingen oluyorlar bana karsi nedense, oylelikle guven geliyor:)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu ikinciye yaşıyorum 5 sene önce reddedilmiştim ve o günden beri kimseye açılamadım nalet olsun
23 Yorumla
Soran+1 yılyapma bunu kendine yavaş yavaş açılma alıştırmları yap
Cevap sahibi+1 yılnasıl olacak
Soran+1 yılalt basamaktan başlayarak heralde bilen bi ks playboyu yardımcı olsun sanasayıca çoklar gibi )
genelde burnu havalı kızlara yaklaşamazlar yaklaşamayınca da başka sıfatlar yakıştırırlar hatta iftira boyutuna getirirler ..
10 Yorumla
+1 yılkantindeki tost olacak kızlara yaklaşmaya her zaman çekinirim.
20 Yorumla
+1 yılErkeklerin Yaklaşmaya çekindigi kızlar ikiye ayrılır, bunlar biyerde tekrar birleşirler ve sonra yine ayrılırlar, sorunun cevabı bukadar basit bilmem anlatabildimmi!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşkımdan ölüyorum şu anda 3-4 yıl oldu ama açılmayacağım geçmişte bana yaptığı bazı hatalar var. Gururumu aşkımdan üstün tutuyorum ama daha fazla nasıl dayanacağım bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılHepsinden Çekinirim yolda bir kiza tutulsam yanına gitme özellik fark etmez
10 Yorumlahiç denk gelmedi, geldi aslında ama o da kadınlardan değil benden kaynaklıydı sanırım
10 Yorumla
+1 yılvalla bende bilmiyorum ama her nedense hiç bir şekilde hiç bir kıza yaklaşamıyorum ve bu benim için kötü bi durum sorun bende sanrım
04 Yorumla
Soran+1 yılcanim ya:)
- +1 yıl
gerçekten öyle ama dışarıdan gören herkez ve özellikle arkadaşlarım inanmıyor bu duruma ve ben iyice sinir oluyorum :((
Soran+1 yılne demis sair yalnizlik omur boyu
- +1 yıl
yanlızmıyım yani ömür boyu ? peki sen yanlızmısın ?
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabikide oldu hemde bir çok kez hepsinin oratk özellikleri kendinden emin çok bakımlı olmaları
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalbi başkasındaysa teklif etmem aksi halde boş ise takılırım hemen peşine
10 Yorumlavar tabii. tamamının en önemli özelliği burunlarının ucu ile atmosfer arasındaki mesafenin çok kısa olmasıdır...
10 YorumlaAçılırım olumsuz bildirimler alırsam defansa kapanırım..
12 Yorumla
Soran+1 yılo degilde penalti nasil oluyo
Kibirli gözüken yani uzunca götü kalkık kızlara ifrit olurum hacı.Hatta işletirim bu kerizleri.
10 Yorumla
+1 yılSadece utangaç erkeklerde olan bir sorun bu. En masum kıza açılmaktan bile utanırlar. Şahsen açılamadıgım kız olmadı red edilsem bile açılırım ! :D
10 Yorumla
+1 yılBenim beğenipte hoşlandığım yaklaşamadığım kız olmamıştır.
00 Yorumlabana hAVA hos bu güne kadar cok hosuma gidipte tanısmadıgım biri yok
10 Yorumla
+1 yılsen onlardan biri oldugunu mu dusunuyosun zülbo
22 Yorumla
Soran+1 yılben değil bi arkadaşım
- +1 yıl
owwwwmg
Gizli Üye(36-45)+1 yılg.tleri yemiyo bacım çünkü sevgi yok arayış var sadece..
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılasılıyorsan iyi bak sonuna kadar asılmak lazım yalnızlık zor iş ama elden ne gelir.. ha gayret koçumm asıl asılabildiğin kadar eline koluna sağlık
+1 yılOlmadı fakat olursa kesin ukala olduğundan olur
10 Yorumla
+1 yılöyle bi kıza hayatında bi kez rastlarsın ortak özellik olmaz
00 Yorumlapoposu kalkmış kızları sevmem :)
16 Yorumla
Soran+1 yılbence gayet seksi:P
Soran+1 yılanlamıyorum ironileri ben ya:(
Soran+1 yıldeğilim benim için kapı tutan karşıcinsime teşşekürümü ve güler yüzümü eksik etmem hatta bende onlara tutarım yeri gelince bu yeterli mi:)
çok fazla kibirli olmaları
10 YorumlaAçık sözlü kızlaaar derim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı güzelse, açılamam.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoğuk ve mesafeli olan kızlara yaklaşmaya çekinirim ben.
20 Yorumlasimarik tarzda yetisenler
21 Yorumla- +1 yıl
yani benim gibi iyi niyetli kız bu devirde yok üzgünüm:))
olmadı çünkü hiçbir kadının güzelliği benim yakışıklılığımı geçemez.(finlandiyalılar hariç)
011 Yorumla
Soran+1 yılbu ney la? bizim erkekler ne zamandan beri bu kadar seyleri havada geziyo cevaplara bak hey allhmm
- +1 yıl
tam bir ergenliğini atlatamamış oğlan cevabı
Soran+1 yılgeneke cemkirdim senn cevabina kismet oldum ama baksana yzanlara yaa komik
Soran+1 yılsana baskanida baglayalim mi durum hayati gibi
Hepiniz terlenmekten korkuyorum
10 Yorumla
+1 yılçok zengin ve şimarık beğensemde yaklasmam arkadas
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı. kendını begenmıs kızlara yaklasmazlar..
24 Yorumla- +1 yıl
En güzel cevap bu işte... teşekkür ederim
Soran+1 yılcevapların hepsi güzel ondan seçmiyorum prensip olarak:P
hattinden fazla :)
12 Yorumla
Soran+1 yılne hattı ya sende yeni hat al ıyy iğrencim
+1 yılsosyalist- devrimci
11 Yorumla
Soran+1 yılhehe
+1 yılkaşardı kız
16 Yorumla
Soran+1 yılne guzel iste sende faydalanirdin
- +1 yıl
ha ha ha :) kardeşim ben p**evenk miyim :s
Soran+1 yılhaha estagfurullah kardes ben laf olsun diye seyediyorum hep
- +1 yıl
sorun değil kolay gelsin ama sende bir kaşarlık sezdim :-) şaka yaptım bende iyi geceler :-)
Soran+1 yılkasar mi hani kardestik:p sanada.
- +1 yıl
kardeşsek bana kardeşsin :-) diğer insanlara :) kaşarlık evrenseldir kardeşim hariç :-)
- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem