Yakışıklı erkeklerden kızların çekinmesi uzak durması

çok dertliyim bana yardımcı olun bakın söyliceklerimi artistlik olsun diye falan sölemiyorum yorumlarınıza ihtiyacım var millet

öncelikle herkes benim aşırı yakışıklı olduğumu söylerler yani her yönden on numara ama ben biraz çekingenim dir üniversitede kendime bi sevgili edinemedim ya yani herkes beni artist burnu havada bi tip sanıp yanıma yanaşmaya korkuyor bilseler ne kadar mütevazi sıcak candan biriyim

şimdi merak edersiniz fiziksel özelliklerimi 188 cm boy 70 kg mavi gözlü kumral uzun dalgalı saçlı uzunluğu barış akarsu kadar falan

ben bıktım artık bu baskıdan kampüste yürürüz kızlar kafalar üsyümde yanımdan geçer ve hemen arkadaşına ne yakışıklı çocuk dimi falan mekana girerim bütün gözler üstüme çevriliyo en kötüsü insanlar beni çok piç her gün başka kızlarla olan tip zannetmesi ya da bu yakışıklı zaten sevgilisi vardır diyip yanıma yanaşmamalar inanın hiç kız arkadaşım yok okuduğum bölümden kaybediyorum makine olunca sınıf 30 erkek kampüste bi kızdan hoşlanıyorum ama kız da havalı aslında kesinlikle dengim biri ama kesişiyo sürekli falan ama ben de cesaret yok

nasıl tanışabilirim siz olsanız ne yapardınız baylar bayanlar yazı uzun oldu ama olayı tam anlatıyım kendinizi içnde hissedin ve benim yerime koyun istedim tek istediğim düzenli aşk dolu bi ilişki zamparalıkta gözümüz yok ilgileriniz arz ederim
Yakışıklı erkeklerden kızların çekinmesi uzak durması