170 boy erkek için yeterli bir boymu sizce sorun olurmu bu boy kızlar?
Yeterli
Yetersiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Boyu 171.9 cm bir erkeğim!
Şimdi öyle bir vakitte yaşıyoruz ki, kadın-erkek ilişkisinde, boy anlamında kadınların gözüne girecek nitelikteki boy aralığına giremeyen erkekler, kendi tecrübelerinden de anladığım kadarıyla ilgi çekmiyor. Hele bir de benim gibi hoşlandığı kadınlara karşı içi kıpır kıpır olan ve gözlerinizle ona bakmaktan utanan birisiyseniz bu konuda çok şanssınız demektir. Fakat bu benim gibi kızlara yaklaşmaktan çekinen ve değer görmediğini düşünüp, yalnızlığa çekilen, yüzünü önüne eğmiş asık suratlı ve şizofrenik bir insanın tavırlarıydı aynı zamanda. Ben 2,5 sene okuduğum fakülteden sırf sevdiğim kızdan ret yediğim için ayrıldım. Uzattığımın farkındayım ama diyeceğim o ki ben 1.71.9 cm boyunda olmakla, kızların kollarına taktığı benden daha uzun boylu erkeklere karşı sürekli olarak bir rahatsızlık duydum. Çünkü ben sevdiğim bir insanı aldatmayacağımı ve ona sımsıkı sarılıp, hayatında tanıştığı ve hep sonradan kötü olduğunu anlayacağı erkeklerden biri değildim. İşte bu yüzden kadınlara karşı sevginin yanısıra içimde bu sevgiyle karışık bir kin duygusunu taşıdım ve taşıyorum da. Ki ben boyunun normal olduğunu da kabul ediyorum fakat toplum içindeki psikolojisi farklı oluyor insanın. Boy mevzusu bir yana tipim de biraz değişiktir göz çukurlarım belirgindir. Yüzüme bakmamalarından çirkin olduğumu düşünüyorum doğal olarak ama ben buyum. İçimden hep sevebileceğim bir kızla tanışmayı onunla ciddi bir şekilde hayatımı birleştirebilmeyi ümit ettim. Fakat şu an yaşım 24 bu haleti ruhiyemden midir, yoksa elimde olmayan bir sebepten midir bilmiyorum ama bir türlü hayatımın anlamını bulabilmiş değilim. Her gece ağlıyorum bu yüzden ama kimin umrunda. Yani hanımlar yüreğine bakmayı deneyin sizi sevenin...
Yahu insanın elinde olan birşey değilki arkadaşlar siz erkek arkadaş bakmıyor resmen sipariş veriyosunuz
Ben de 1.70 boyundayim çok kısa değil ama bence yeterli de değil eğer 25 ve 25 yaşın altindaysan sana önerim ip atla basket oyna süt iç vb. uzama ihtimalin var ama ailene de bir bak annen baban amcaların dayıların orta boylularsa genetiğinde var demektir. Pek bir sey yapamazsın. Ama denemekten de zarar gelmez :)
valla üzmek istemem ama bence sorun artık kızlar genelde uzun boylu bende 170 üstüyüm kendi boyuma göre bulamamaktan oldukça şikayetçiyim :D
haha :D üzgünüm sen yine iyisin yaa
tabi 190 üstü de iyidir :D
yok ya asıl onlar götürüyorlar öyle uzun boylu çocukları
Cevap
2Cevap
170 boyun varken kilolu değilsen yeter duba gibi olmadıktan sonra boy o kadar onemli değil
ben 1.75'im benim için sorun olur ama minyon kızlar için sorun olmaz bence
Türk kızları kısa bence sorun olmaz ama mesela ben 175 falanım :)
benimle aynı boydasın :(
yeterlimi yani değilmi
bence değil yani, seninle olacak kızın 160falan olması lazım olmadı 165 en fazla
vücut süper ötesiyse en iyi boy ztn...
Süper ötesinden kastinız nedir
sorum olsa npıcan? velev ki sorun oluo uzicanmı?
yeterli diil, bnce sen uza, dilekçe ver Allaha..
Ne güldürdün beni :D töbe töbe
iyidir sıkıntı yok
Benim için yeterli.
yeterlı bence...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar