"Bana aşık mısın" dedi, ne cevap vereceğim, lütfen yardım eder misiniz?

Arkadaşlar geçen yazdığım qibi. Kardeşim dediğim birine aşık olduğumu söylemiştim. Yani kankama... Ona aşık olmadan önce kararlaştırmıştık, çok önceden, 20 mart 11de beraber gezmeye gidicektik, ama yanına gittiğimde bana eski sevgilisinin de geleceğini söyledi. Benimde çok ağırıma gitti. Arkama bile bakmadan oradan gittim.

Bana mesaj attı, cevap vermedim, çünkü çok zoruma gitmişti. Sonra bana hayatının en büyük yanlışını yaptın ordan gitmekle falan dedi. Ben de asıl sen bana "eski sevgilinin geleceğini söylüyorsun, bu ne ya!" falan dedim. O da, "öyle bir şey yoktu, sen beni orda bırakıp qittin, çok zoruma qitti" dedi. Ben de "senin yaptığın doğru bir şey değildi" dedim ama "bir şey demiyorum, hep sustum ama söylemek istediğim çok şey var" dedim. O da "söylemek istediğin şey ne yanlış anlamam seni anlayışla karşılarım" dedi. Anladı galiba ona karşı bir şeyler hissettiğimi, ben de söyleyemedim :( Dedim ki, "çok sağol anlayışın için, ama yok bir şey" dedim. "Doğru söyle" dedi, ben de "doğru ama hani bir film izlemiştik ya dedim, orda bir söz vardı. Sevda gelince başa, kıvırmak artık boşa" dedim.

Ve uyumuşum. Mesajlaşıoruz bu arada. Oda mesaj atmış ve demiş ki: "Aşık mısın yoksa, bana doğru söyle, bir kerede olsa" yazmış. Fakat uyuyordum ben cevap veremedim. Sonra da yazmış ki "susman evet anlamına mı geliyor?" yazmış, yine cevap veremedim uyuduğumdan dolayı. Bu kadar bir daha hiç konuşmadık mesaj atamadım :( utandım.

Ne yapıcam şimdi? Lütfen bir şey söyleyin?
"Bana aşık mısın" dedi, ne cevap vereceğim, lütfen yardım eder misiniz?