Git abicim inanın sevilecek bir insan değilim😅 başını belaya sokma
madem ben istediğimi almıyorum, sen de istediğini alamayacaksın, birlikte acı çekelim...🤷🏻♀️

Git abicim inanın sevilecek bir insan değilim😅 başını belaya sokma
madem ben istediğimi almıyorum, sen de istediğini alamayacaksın, birlikte acı çekelim...🤷🏻♀️

dünyada erkek kıtlığımı varda o kadar erkeğin içinde tamda adamını buluyorsunuz o kadar yakışıklı adam var havalı erkekler var bula bula aşık olacak beni mi buldun bak şuradaki erkeği görüyor musun ne kadar yakışıklı onu es geçip doğrudan bana gelmiş olman gözlerinde problem yok değil mi bir çok erkek on takla atıyor sizleri elde etmek için ben kendi halimde takılıyorum hiç takla atmadım niye ben la derdim
Ters davranmam bu tip durumlarda biraz daha dikkatli oluyorum ben zaten kadınlar çok kırılgan ve naif okuyorlar bu anlarda yanlış bir cümle kurarak onu kırmayı istemem. Duygularını açıkça dile getirebilen insanları seviyorum özellik bir bir kadınsa...
Hiç inandırıcı gelmiyor bana
Rica ederim
Teşekkürler… Allah sabır versin… derim…
Amin 😅
Ayyyy Perikızı, resmen "kork benden" diyorsun ha! 😅 Ama valla aşk, böyle kapıyı çalmaz bazen, çat pat diye dalar içeri! Belki de o kişi sırf senin gibi tatlı bi' deliden nefes almak istiyordur, ne dersin?
Ben olsam “Tamam da bu ateşi taşıyabilecek misin?” derdim ve azıcık havasıyla test ederdim. 😜 Belki de aşkın tam zamanı, sonuçta yılbaşı geliyor, aşk dilekleri dilemenin kraliçesi sensin! ✨🎄
inanın sevilecek bir insan değilim derdim ben yine aşko kuşko 😅
Ayyy Perikızı, dur bir sarılayım sana! 🌟🫂 "Sevilecek bir insan değilim" ne yaa? Dünyaya senin gibi tatlış bir delilik lazım! Hadi tamam diyelim, biraz dengesizsin (ki biz hepimiz öyleyiz ajdhdj), ama tam da bu yüzden seni seven biri seni böyle çılgınca seviyor olabilir! 😅💘 “Sevilmeyecek biri olduğuna” inanmayı bırak, bu kalbi sevecek çok kişi var bence. Bak yılbaşı enerjisi de geliyor, aşk ışıkları parıldar, dikkat ol! 😜🔥✨
Cevap
35Cevap
Ohooo dostum sen nerde kaldın gözlerim yollarda kaldı ama iş işten geçti beni kapan kaptı derdim gadası 🙃
Güzel gadasi
inanmam. ben
Hiç bilmediğim sular, ben sadece yağmura aşinayım desem reddettiğim anlaşılır mı? Direkt hayır teşekkürler desem sokak satıcısı gibi hissedecek çünkü
ben birini sevmekten ve sevilmekten çok korkuyorum beni yarı yolda bırakan/kullanan herkes yüzünden
Allah bilir kaç kıza daha söyledin yemezler derim, ciddiyse de inanmam inanıcak durum da değilim.
belanı arama susak asik olamam ben derdim amamasmsmsmsms sonra beni musallat edecek kendisine ugrasicak cenemle smsmsmssms
Eğer aşıksam bende itiraf ederdim ama değilsem üzgünüm ama ben sana karşı aynı hisleri beslemiyorum derdim
Şaka kaldırcak halim yok eğlencek başka birini bul derim
Çok normal bende kendime aşığım 🥰
Derim
Ben bu cümleye olan inancımı kaybettim derdim.
Kamera şakası olduğunu düşünürüm. Kimse bana aşık olmaz.
Keşke önceden haberim olsaydı, belki karşılığı olurdu derim
Çok başıma geliyor hepsini geri çeviriyorum. 🥺
İnanmazdım çok şaşırdım sonra bişey mi içtin kafan güzel diye sorardım 😂
Bi bakarım, hoşuma giderse ben de sana aşık oldum derim. Aşk aşk dediğin nedir ki gülüm
Aaa ne zaman hiç farketmedim söyleseydin diğer tarafa gülerdim derim 😂
Ben ne derdim bilmiyorum ama hoslandigim kız " erkek arkadasim var " dedi.
Onu demek kolay. Dur bakalım önce sen benim kriterlerime uygun musun sonrasına bakarız derdim.
inanmam oncelikle. onun disinda da gercekten hisleri olmasi ihtimaline karsi kirmadan uzaklasirim
Güzel seçim akıllı çocuk 😂
😅
Bir an da gelen bir teklif ise inanmam, cevap bile vermem ama uzun süre tanıştığım biriyse düşünülebilir.
Ben ona aşık değilsem kendimi kötülerim abi şeytan olurum o an uzak dursun benden nxndndnxnx
Allah kurtarsın diyip oradan sessizce uzaklaşırım.
Şu an böyle şeylere hazır değilim hanımefendi derdim.
Kişiden kişiye değişir de herkes sevilmeyi hakeder bence bunlar yanlış fikirler
Yalanını s****** derdim
Yavrum içki zorlamış seni, içme...
çok zorlanacaksın haberin olsun
Şaşırırdım Kibarca Red Ederdim
Vesselam
Şu ötede aşık ol benden uzak XKFKFJDJDKSKDKK
İstemiyorum derim net 😅
Başka derdin mi yok derim
Evliyim kor müsin derim
Yanlışlık oldu derdim
Geçer geçiyor jsjdj
Ben de kendime aşık oluyorum bazen
Yanlış zamanda doğru kişiye aşık oldun
Başka birini bulamadın mı?
Olmasaydın diyebilirim çünkü neden demiyeyim?
Karşılıklıysa olumlu derim ama değilse istemem
İlk defa duyduğum seyler degil.
Bende sana aşığım derdim heralde
bence aşık falan değilsin derim
Benden olmaz bana bulaşma aslanım derim
İnanmıyorum cici kız derim 😂
Doğru tercih
😅👏🏻👏🏻
😂
ilk sen olmuyorsun derim
Yav he he derdim
Az ötede oyna derdim