Ben kendimden örnek vereyim. Bende ağır başlı, hafif maço, koruyucu bir erkeğim. Genelde bizim gibi erkekler dış görünüşe çok önem vermez fakat dış görünüşte çok önemli. Saçının bakımlı olması, ter kokmaman gerekiyo. O erler başka bir kıza tutulmadığı sürece şansın var ancak birine tutulduysa asla ve asla şansın olmaz. Her yakışıklı ve ağır başlı erkeğin birde çelimsiz güçsüz bir arkadaşı olur. O arkadaşından hedefinin sırlarını öğrenmek gib şeyler yap, ama o arkadaşı bunu senin hedefine söylerse hiç şansın kalmaz. Biraz gizemli ol ama çok değil o dengeyi tuttur. Çekici gözükmesin. Her yapılan espriye gülme. Onunla konuşurken yüzünde samimi bir şekilde bu konuşmadan keyif aldığını belli et. Ama kesinlikle ona aşık olduğunu belli etme. Belli olursa yine bir şansın kalmaz.
Biz erkekler asla çekici, güzel, güçlü ve sevimli kızlara karşı koyamayız. Cidden aşıksan sadece sabret sabır önemlidir. Ama gönül eğlendirmek amaç zaman kaybetme başka birini bul.
Umarım başarırsın ve mutlu olursun iyi şanslar.70 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekten erkeğe değişir bu, bu sitedeki çoğunluk gibi abaza bir kitle için nefes alsın yeterken dedikleri gibi çok bir şey yapmana gerek yok, sıradan bir kız olman bile yeterli,dir bir çoğu kişiye göre, hayattan beklentisi olmayan ya da düşük beklentileri olan, kadınları eğlence olarak gören kitleye hitap etmekten öteye gidemeyeceğinide belirteyim.
Bakışla falan olacak diyenlerede şunu belirteyim ben mesela bana bakan birine samimide değilsem pek hoş gözle yaklaşmam benim gibi tanımadığı birine böyle bakabilen biri, herkese bakabilir diye düşünürüm, kadında da erkekte de utanma olmalı biraz karşı cinse karşı.51 Yorumla- +1 yıl
Abaza gençler liseli kızlara etek altından bakıyo DJ SONER-LEFKOŞA ORTAM sjsjsjsj bu neden yazdım bilmiyom
+1 yılmelek davran.çok dırdır yapma.konuş ama yapıcı konuş,yıkıcı değil.yanında olduğunu hissettir,çok bunaltma ama çokta boşlama.bi erkeğin annesi hayatta en özel insanlardan biridir.annesiyle arasındaki ilişkiyi sor.annesine karşı iyi olmasını söyle,fedakarlıklarından söz et.kıskandırayım derken sakın kaçırtma.bak bu nokta çok önemli.onunla konuşurken sakın ikinci bi erkekten bahsetme aman diyeyim.şimdilik aklıma gelenler bunlar.sonrasında bir şeyler gelirse aklıma paylaşırım.hadi kal sağlıcakla dostum.
00 Yorumla
+1 yılBir anda oluverir işte, bir anda neyden hoşlanıp da sana gönül verebileceklerini bilemezsin milyon tipte karakter ve prensip sahibi insan var bu dünyada, sen sen ol yalnızca sen ol, başkası olma yeter...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
giyim kuşam makyaj bakış bunlar hikaye. oturup kalmanla konuştuğun lafla kaliteli bi insan olduğunu göster yeter. o gelir seni tavlar merak etme. ayrıca bi erkeği sen tavlama. eğer sen tavlarsan farklı düşüncelerin önünü rahatlıkla açmış olursun. arayan aranan bi profil oluşturursun öyle yada böyle erkeğin aklında. er yada geç bununla yüzleşmek zorunda da kalirsin demedi deme.
50 Yorumla
+1 yılBir yerde otururken göz göze gel 3 saniye gözlerinin içine bak sonra başka yere sonra tekrar gözlerinin içine çok hafif bi gülümse belli belirsiz bir daha bakma. En azından merakını uyandırırsın bakımlı ol kendine güven ayakların yere sağlam bassın ve kendin gibi ol tavlayacağım diye basit hareketlerde asla bulunma.
21 Yorumla- +1 yıl
Ağır bir erkek zeka ile tavlanır. Tavlamaya çalıştığını anladığında seni hafif görür ama haberin ola.
erkek tavlamak diye bşymi olur ya kzıım kndini agırdan sat.yok bkmakmış göz kırpmakmış bunlar ucuz ınsanların yapıcagı seyler sen seviyeni düşürme şansen erkek olsam tanımadıgım biri bana göz kırpsa k.bakma ama farklı karşılarım.İllaki ilgini belli etmek istiyosan normal arkdaş gibi yanaşırsın şimarik kız tıpı gibi deglde aklı basında bri oldugunu gösterrsn yalansiz dolansiz biri oldugunu görünce o hoslntısı varsa belli eder.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Ağzına s*ç. Yemin ediyorum; sana aşık olacaktır... Bu güne kadar hiç şaşmadı. Kime değer versem, iyi davransam tüydü hemen, kimi de takmasam, kötü davransam aşık oldu. Garip ama gerçek :D
86 Yorumla- +1 yıl
Valla ben değer verdiğim kişiye hiç kötü davranmam. Tam tersi; hoşlandığım kişiyi sevecenlikle tavlamak isterim. Birini istemiyorsam da kurtulmak için kötü davranırdım. Ters tepmeye başlayınca el mahkum; taktik değiştirdim :D Şimdi hoşlandığım erkeklere kötü, umurumda olmayanlara da iyi davranıyorum :)
+1 yılBu çağda erkek tavlamaya gerek yok kör topal gudubet gibi dolaşsan da sana çok güzel olduğunu söyleyecek bir abaza zümresi peydah oldu.
Rahat ol.81 Yorumla
+1 yılocağın altını yakarsın tavayı ocağa atarsın zeytinyagını az biraz gezidirirsin fazla yağlı iyi değildir. teflon tava kullanmanı öneririm çok yapışkan oluyoruz lezzet katmak için ellerini kullanmalısın mutfak eldiveni sakın takma. evir çevir fazla da üstüne düşme yanar ne az ilgi nede cok fazla. işte böyle indir ellerinle otutrttur masaya tabağı yak mumları yanlarına iki kadeh şarap işte herşey bu kadar
10 YorumlaBen kendim bu yazacaklarımı düşündüğümden değil(Sevgilim yok,Hiç olmadıda.Olması için bir çaba içine girmedim de.Ben zaten bu dünyadan vazgeçmişim.) ama genel olarak gözlemlediğim şu ; Güzel ve bakımlı olmak öncelikli olmalı.Diğer bir tercih sebebi kimsenin ulaşamayacağı bir kız olman.Öyle Bir gün biriyle, bir gün biriyle, diğer günde o tavlamak istediğin erkekle gezeyim dersen olmaz.
20 Yorumla
+1 yılbu yukarda makyaj yap diyenlerin hepsi var ya bir sonraki soruda buradan tüyüp makyajsız kız güzeldir abi, doğal olacak ayağına yatacaklar.Yemezler gulümmm :D
40 Yorumlaerkek: ben fanatik galatasaraylıyım sen de galatasaraylı mısın?
kadın: evet
erkek: hayatta insanın annesinden daha değerli varlık yoktur.
erkek: bence ilişki için seks çok önemlidir.
erkek: bence insanlar evlenmeden önce ilişkiye girmeliler evlilik şart değil.
kadın : evet
erkek: bugun arkadaşlarla takılsam olur mu?
erkek: ev boş bana gidelim mi?
erkek: sevişelim mi?
erkek:...
kadın : evet
olayın özeti budur efendim.13 Yorumlababan gibi mert ol, her erkeği olmasada hakkaten çoğu kızın hedef kitlesinde bulunan delikanlı çocukları tavlayabilirsin .ama çağın bütün kızları hala aynı yaşam tarzı ve ayni kafa yapısında olduğu sürece alın birinizi vurun ötekinize :) imkansız ...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah sana akıl fikir versin
doğan gereği bunu doğuştan biliyo olman lazım50 Yorumla erkek tavlıyamıyorsan türkiye gibi bir ülkede kesin kezbansın ama onların bile talipleri var
91 Yorumla- +1 yıl
yorum atıcaktım baktım zaten gereken söylenmiş :)
Zekanızla konuşmalarınızla davranışlarınızla tavlayabilirsiniz. Süslenip püslenerek yalnızca ilkel duyguları güçlü olan boş adamları çevrenize toplarsınız, sinek gibi.
50 Yorumlabence makyaj felan hikaye bakış ve mimikler çok önemli ;)
ben mesela doğal bayanlardan hoşlanırım yüzünü öyle maske takmış gibi hissediyorum bı bayanı görünce :)00 Yorumlatavlama mantığını bırakıp iyi birini beklersen daha çok faydası olur,haberin olsun:)
30 Yorumlaamaaan sorma. her yanı naz bu oğlanların. bi oğlanı yatağa atıcaz diye bin takla atıyoruz biz kadınlar olarak.
ben de çok muzdaribim bu dertten.
bu kadar nazlı olmasanız oğlanlar=/13 Yorumlahemen verecek gibi yapıp biraz peşinde koştutursan, belli aralıkalrla umudunun kırılma noktalarında verirsen tavlarsın çok rahat...
10 Yorumla
+1 yılerkeğine ve erkeğin içinde bulunduğu duruma göre değişir. heyecan arayan bir erkeği cinsellikle, sevilmek ihtiyacındaki bir erkeği sevginizle, huzur arayan bir erkeği ancak huzur vererek, rahat bırakarak tavlarsınız.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşımarmaya ve ortamdan ortama akmana gerek yok hee bi de çocuğu sıkma serbest bırak devamlı onunla ilgilen saçın elbisen gibi aksesuarlardan falanda olur fikrini sor yakışmış mı falan filan ilgilen yani sonra da yemek ye ve yemek te söyle yani bu mudur budur bence :DD
00 Yorumla
+1 yılyanından geçerken "ayyy bu jartiyerler ne rahatsız şeyler böyle"filan de duysun
yalnız kafayı da jartiyere takmış durumdayım :S12 YorumlaAç bi tip değilse hoşlanmadığı kız tavlayamaz onu, hoşlandığı kızında çok birşey yapmasına gerek yok.Biraz samimi ve şirin davranıp cesaret versin yeter
00 Yorumlaçoğu erkek için nefes alıyorsan yeter ama senin tavlıcağın tip umarım saygına hanım efendiliğine pratik zekana yerine göre espri yapmana sadakatine biraz da eline yüzüne bakılır bi tipsen extra bir şey yapmana gerek yok;)
10 YorumlaErkeğine göre değişir toy bir erkekse iki bakış at bir gülümse bitti. Fakat tecrübeli bir erkekse sen onu tavlayayım derken ne olduğunu anlamazsın sabah bi bakmışın aynı yataktasın. Ama az buçuk tecrübeliysen şansın olabilir.
00 YorumlaBir kızın bilmemesi ve uygulamaması gereken bir şey.
40 YorumlaÇok ekstra birşey yapmana gerek yok. İlk görüşte karşılıklı bir elektriklenme oluyorsa bu iş bitmiş demektir :D
00 Yorumlaİçinden ''tavlıycamm xd'' dediğin zaman, tavlanmışız bil.. Hayır, dile dahi getirme yani.. Hissediyoruz biz..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
+1 yılbelliki bu işlerde acemisin gözlerinle sonra samimiyetinle etkile allah kolaylık versin kardeşim..
17 Yorumla- +1 yıl
yoo 18 yaşındayım tecrübe yaşla olmuyoki :D ya soru yayınladım o yüzden gec yanıt verdim kusra bakmayın..
- +1 yıl
numaramı sen bilirsin yalan yok bnde 18 yaşındayım tecrübenin alası var..
- +1 yıl
aynen :)
kız olmak erkek tavlamanın %90 ı nı oluşturu gerisi bakış felan :)
10 Yorumlagözlerinin içine içine çok ciddi bakışlar at, o mesajı anlar :)
30 Yorumla
+1 yıliçten, samimi, dürüst ve kendin olmayı başarırsan eğer neden olmasınnn
20 Yorumla
+1 yılbundan basıt ne varkı? en buyuk avantajın kadın olman zaten. az kırıt , az cılveli konus. hatta soyle ateslı bakıs tek basına yeter.
10 Yorumla
+1 yılErkekleri tavlamaının en basit yöntemi, bir kızın bir erkege, ilgilendigini hisettirmesi yeterlidir.
10 YorumlaKendini ağırdan sat. Onu kıskandırmak yada dikkatini çekmek için arkdslrını kullanma. Arada bi anlık bakışlar at.
10 Yorumlaerkekleri tavlamak çok zordur. erkek kendi kendini tavlattırır. O istemedikten sonra yırtsan da fayda etmez aslında.
24 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBakımlı-güzel ol... İyi görün...
Ona ilgi göster, sıcak-samimi davran; sohbet etmeye çalış. Hatta hoşlandığını da söyleyebilirsin.
Şayet o da senden hoşlanıyorsa, sana yakınlaşacaktır.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Bu muhtelif. Sorunun cevabı kimi tavlamak istediğine göre değişir.
00 Yorumlaerkeğin tavlanacağı varsa her türlü tavlanır çok uğraşmana gerek yok bi bakman yeter
10 Yorumlabunu tavlanmış bi erkek en iyi şekilde anlatacaktır :D
11 Yorumla
+1 yılTürkiyede erkek tavlayamıyorsan yaşamana gerek yok ya . karşı cinse açlık var ülkemizde
10 Yorumla
+1 yıliki cilve yap, senindir
tabi güzelliğe göre cilve yapmasanda olabilir20 YorumlaAbi erkeğe iki göz kırp az elin eline deysin yakın dur ona belki sarıl ne biliyim yanağını öp hemennn hemeeennn ertesi güne kalmaz öpüşürsünüz :D
00 Yorumlaanlamıyorum seni.kızlar nasıl bu soruyu sorar? sen kendini bile tavlarsın. çok ayıpladım. asıl ben soruyorum...
10 Yorumla
+1 yıleli işte gözü oynaşta olan erkek modelini tavlamak çok kolaydır birde tavlanamayan erkek modeli var ona ne yapsan boş hiçbir sonuç elde edemezsin
10 Yorumlaerkeklerın %90 ı hazır tavlanmıs olarak bulunuyo zaten pıyasada bı ıkı goz at falan tamamdır yanı pesıne dusecek cok adam var
00 Yorumla
+1 yılHepsini aynı şekilde tavlayamazsın. Ama şahıs önemli değil diyorsan her önüne çıkana kaş göz yap illaki birini tutturursun.
00 Yorumladoğal ol ve odun olma biraz cilveli ol bakışlarını kullan :D
10 Yorumla
+1 yılyavlamaya gerek yokkiii,zaten tavlanmış doğuyorlar ,
10 Yorumla
+1 yılşimdi gercekden tavlayıp seni sevmesini istiyosan annesi gibi ol ha aklını alayımdiyosan yat tavlarsın ;)
02 Yorumla- +1 yıl
bunyamin bey siz öylemi tavlanırsınız hyr bilgim olsun yani ;) :D
- +1 yıl
yani evet öyle gercek bu önce sevgili anaç sonra kadın olacaksın bak nasıl aşık oluyor ben öleyim şahsen ;))
valla erkekleri tavlamak kolaydır çıkacaksın karşısına senden hoşlanıyorum diyeceksin olacak bitecek hehehe :P
12 Yorumla- +1 yıl
tabi ya hemende geliodunuz zaten bu belli bişi kızlar kuralları hep yapmak zorunda kalıo..
sana arkandayım dedm inanmadın..
Ufacık bir giderin varsa hiç çekinmeden git ben seni seviyorum de ne olacak yani zaten türkiyede kadınlar el üstünde tutuluyor hiç sorun olmaz .
00 Yorumla
+1 yılErkek köpek kuyruk sallamadikca dısı köpek ne yaparsa yapsın olmaz o is :D
12 Yorumla- +1 yıl
Ciddiytimin farkındasın değil mi? :p
- +1 yıl
:*
erkek tavlanmıyor arkadasım erkek tavlıyor genelde bayanı
20 Yorumlaerkek tavlamak zordur...davranışına göre ya sana hayran olur yada seni basit biri olarak görür...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. tavlanmayı sevmem ben teklif etmeliyim ben elde etmeye calışmalıyım yoksa hiçbi heycanı kalmıyo.
00 YorumlaHerhangi bir erkek zaten Tav'dır. Ekstra enerji harcamana gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılAslında erkekler, abazalıklarından dolayı tavlanıyor.
Yoksa ittin sene tavlayamazsın.30 Yorumlasadece gözlerine bakman yeterli..buna bile tav olurlar :D
25 Yorumlagüzelsen bakımlıysan erkeği elde edersin ama değilsen üzgünüm
10 Yorumlagözünün içine bakman yeterli bi erkeği tavlaman için :D
20 YorumlaGiyimine dikkat et az makyaj yap. gözlerinin içine bak gül. Tabi sana uygun biriyse. Değilse hiç uğraşma
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat