AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
benım arkadaşımın sevgilisde oyle 189 falan kızda 1 . 52 falandır arkadan gorunce abısı kardesını gezdırıo sanıyosun ama mutlular nısanlandılarda boydan sıkıntı olmaz korkma :D
tatlı kız kötü anlamda diye düşünme bence. boy farkından rahatsız olmuyorsan olmaz bana bakmaz gibi de düşünme bence. şahsen beni rahatsız ederdi boy farkı
bu iş zor gibi. ama çocuk minyonlardan hoşlanıyoda olabilir. Şansını dene ama fazla zorlama. sonunda senin kalbin kırılır. gerçi 1.90lık adamada minyon 165 lik gibi gelir. 1.55 çok fazla kısa. senin idealin 1.70 en uzunuda 1.75 budur işte.
190 fazla senin için, allah aşkına 175 lere bakın 90 lıklar bizim olsun. =(
oldu biz kalkalım o zaman
aujgdhjsagjdsjad
kötü birşey dememiş ki bence .tatlı kız demiş iyibirşey bu
Beenim boyum 1.90 bende zamanında senin boylarında bi kıza aşık olmuştum akıllı uslu biri olaydı evlenirdik bile :)
Tatlı kız, tatlı olan kızdır. Zannettiğin gibi kötü bişey değildir. Boyun hiç önemi yok, yeterki kafalar uyuşsun. Evet haala şansın var, hatta seni tatlı bulduysa çarpı 2 şansın var.
tatli kiz ve minik hmmmm tatli kiz kötü degil iyidir..
tatlı demesi seni seviyor ve ya hoşlanıyor manasına gelmez ki dostum ... küçük bir çocuk görünce aaa ne tatlı şey diyoruz dimi ...
öyle düşünmemiştim zaten
=)) tamam ya ne kızıyosun =))
kızmadım :)
kusura bakma gerçekler acıdır dostlarda acı söyler erkekler kendilerinden büyük ve küçük bayanlardan asla hoşlanmaz ...
hoşlananı da var herkes bir değil ki
aslında hoşlanmıyor biliyormsuun sadece vakit geçiriyo bu bilimsel bişey
annemle babamın arasında 30 cm var.Buna ne diyorsun
cok genel konusmussun o zaman kizlar icinde bu boyle.. kendimizden buyuklerden hoslanmiyoruz sadece vakit geciriyoruz :D sacma yaa birde bilimsel demissin
ama öyle inanmıyorsan araştır %1 sadece sewer =)
aratirmama gerek yokki cevremde bircok ornegi var bunun evlenenler var asik olanlar var :) kadinlarda korunma icgudusu var zaten genel olarak erkeklerdede koruma ayni sekilde. esit olurlarsa bu nasil olucak hic dusundunmu?
ya tamam nie kızıyosun ki =((
kizmiyorumda gercekler bunlar yani doganin kanunu :)
Seninle aynı dünyada yaşamıyoruz heralde! :S Ne demek kendilerinden küçük kadını sevmezler bir de %1 ihtimal vermiş ya :D Kadın dediğin erkekten kısa olur zaten bu bir önerme değil, yaratılış gerçeği; kadın ve erkeğin vücudu aynı mı sence? :D
zaten bilimsel olarakta en az 13 cm uzun olmaliymis erkek kadindan :)
takma kafanı boyu falan tatlı kız iyi anlama gelir . her kızada denmez :)
moralini bozacak sinir edecek şeyler yazacaktım da vicdanım el vermedi
Kısa olmak sorun değil bence yeterince açık sanırım cevabım.
boy farkı sorun olur hep hem taş gibi 175 180 lik hatunlar dururken işin zor allah yardımcın olsun
hani o 175 180 lik taş gibi hatunlar ayda en fazla 1 tane görebiliyorum.Ha uzun boylu kızlar az mı değil ama çoğu ya yüzden kaybediyor ya da oğlan çocuğu gibi
zaten g*tü yere yakından kork derler neyse takıl sen bacım kısmet bu belli olmaz bende 175 im tek sıkıntım boyuma göre bulamamak :D allah bizlere de nasip etsin inşallah
Boyun ne önemi var aşk olduktan sonra demeyi isterdim fakat boşver vazgeç bu sevdadan :D
Biri bana tatlisin dediginde yaladin mi diyorum. Bence dene :D.
bende 1.80 boyundayım boy çok önemlı arkadaş uzun kısa olmaz öye
Tabi boy çok önemli her şeyin başında boy çünkü senin boyun uzun dimi
uzun ama keşke 165 olsaydı 1.80 ya :( herkez birşeyden şıkayetçi işte
kimse 1.65 ten şikayet etmesin bence 1.80 iyidir ya aslında boydan çok vucut hatları önemli o boyla da narin olabilirsin çok örneği var.Ama ben hiç kadınsı olamayacağım.Hep tatlı kız kalacağım
senimkide bayag uuuznmus bacım eniyiboy 160ile 165arası tcgöre
Ulan sizin yüzünüzden manitamız olmuyor 175 boyum var kahretsin ne var kendi boyunuzdakilere baksanız alayınız böylesiniz:(((((((((
hahaha lan ne güldüm ya. güdük seni :D
Ama aga 155 ye tamam kız güzelse sorun yok da 190 erkeklere bakıyorlar aynen böyle alayı böyle:D
Ya ben gideyim de 1.90 lık adamla olayım demedim ki öyle oldu ne yapayım keşke 1.75 olsa
Tamam sen haklısın ben kendim için yakindim zaten :) Mizansen olsun dedim biraz da:D
:)
:)
yani bana göre baya kısa kalır o kız demek istemiş. 1.70 lere bakında uzunlar bize kalsın aşağıdada söylendiği gibi.
bence devam et sister boy farkı falan önemli değil bence o kadar. şansını dene. varsayımlar üzerinden gitme
boyu kısa olanlar tatlı olur sana baska gözle bakıyor tatlıcık şirincik bi kız ama kim sevgilim:)olmaz sal gitsin
eger bir kizi cirkin buluyorsan tatlikiz drsin biz kizlarda cirkin buldugum erkege sempatik deriz
ama ben de ona sempatik diyorum yakışıklı değil ki ayrıca bana güzelsin de dedi
Boyuna değil sana aşık olacak sonuçta . Hem tatlı ve minik demesi seni şirin bulduğunu gösterir en azından umrundasın . Biraz dene olabilir belki .
senin ne işin var 190 lık adamla elbet dalga geçer boyuna göre birine bak sen yakıştırırmısn onun yerinde olsan kendıne
155 boyundaki kızı
boyuna uygun biri sürü sevgili edine bilmek varken bu kadar uçurum olan biri ile şansını zorlama boşa kürek çekmek gibi bişey :)
boyu boyuma uyanlarla da aramda sevgi uçurumu var daha mı iyi yani
açık ve net söylenecek bişey varsa boyum 1,87 1,60 altında hiç bir bayanla cidi bir ilişki yaşamam yada evlilik düşünmem çok zorlarsa beni en fazla cinsel bir birliktleik olur o da karşı tarafın kulanılması anlamına geliyor ne yolda ne evde ne akrabalar arasınde ne de dostlar arasında her zaman rahatsız olursun boydan dolayı çünkü tuhaf tuhaf bakanlar çok olucaktır :)
kötü anlam çıkarmak zorunda değilsin ama seninde istediğin çok farklı eleman 190 sen 155 arada 35 cm var
biliyorum
benimde boyum 1.84 kısa boylu kızlar tatlı geliyor gözüme ama boy farkı var diye sevmez diye bir şey yok profilime gir dün bunla ilgili soru sordum bnde oku yararlan:)
zaten siz kızlar hiç olmıcak şeylere hastasınız :D bende bu huyunuza hastayım :D
Tatlı, minik, çıtır çıtır, yerim onu ben demiş, daha ne desin :)
benim sevgilim 1.90 bende 1.60 falanım ne var ki hiç sorun etmiyoruz
ikinizin de o tür takıntıları yoksa olmayacak iş değil elbette.
hem topuklu ne güne duruyor
Bu sözler seni kendinden çok aşağılarda gördüğüne işaret.Biraz da kendini begenmiş olabilir.Ondan daha iyileri karşına cıkacaktır, zamana bırak.
193 boyum. Kisa boylu sevgilim oldu. Sanirim 160 civarindaydi ama hic sikinti olmadi. Ben 2 seye bakarim. 1 tip
2 karakter.
Boy fazla onemli degil.
minik minika kızzlar grubu var facede orayı beğen ordan senin boyunda biri çıkar çaycı hüseyin o sayfadan birini bulup evlenmiş hatta :)))
ahh ahh sen yaşadıgına ve sağlıgın yerinde ise yat kalk dua et
ben boyumu normalde çok da takan bir insan değilim
ama lanet olsun dedin ?
onu aramızdaki boy farkı için söyledim
zaten o uzun oldgu için senii isteyeceğini zannetmiyorum yanlış anlama ama gerçkler ben de 1.85 boyundayım. kısa bir bayandan çıkmam mümkün değil ALLAHa büyük konuşmayım yinede...
en son tanışma teklifi aldığım çocuk 1.85 e yakındı
olabilir tanışma artı kullanma emin ol boş bunlar bekle senin gibi bir seni görür illa ki
bu durumdan dolayı mutsuzluktan ölüyorsun demek . Umarım başka mutsuzluklar yaşamazsın hayatta.
benim için basit bir şey değildi gerçekten
abi kardeş gibisiniz belkide dışardan sen 93lüsün o 91li yaş farkı fazla yok
arkadaşım vardı 1.95 boynda sevgilisini ben buldum muziplik olsun diye 1.45 boyundaydı oda ama bi anlaştılarki hala çıkıyorlar 4 yıl falan oldu bana dua ediyolar paso:D
ciddi olamazsın :)
hea o yuzden uzulme hayatin ne getirecegini bilemezsin
sacmalama cevremde cok gordum cok uzun cocuk ve cok kısa kız umutsuzlk yapma lutfen sansını dene umudunu kaybetme ama olmuyorsada zorlama
minik kız sözünde hafif hoşlantı+ dalgamsı bir hava var gibi
umarım hoşlantıdır dalga geçmez
Erkeklerden 79 Kızlardan 58 ulan biz yazsak bunları erkeklerden 3-5 kızlardan 0 adaletini senin dünya!
bu günün sorusu
biliyorm sadece canim skldi.d
shag o neal la başladı feriha dizisiyle devam etti bir fantazi alemi aldı gidiyor.
1.90 erkeğe 1.55 kız olmaz bu ilişki yürümez. yani senin boyuna en uygun boy 1.87... aaa ne tesadüf bende 1.87yim. Tanışalımmı asl ? :))
ne demessin aman kaçırmaaa kimselere yedirmeee :D
emine boy kaç ?
hadi ya 3 cmle mi kaçırdım .d
O çocuğu bir gün seni öperken araba çarpar dikkat edin.
Hem onu görünce ölüyorsun hemde mutsuzluktan ölüyorsun :(( karar ver ne sekılde ölceksın?
Hic sansin yok daha fazla uzulmek istemiyosan vazgec derim benim de boyum 1.88, 1.55 ile olmaz yani hak ver ona da(arada reklamida yaptim miss)
İyi yönünden bak onun şeyide büyüktür bu da sana ızdırap verebilir.
o lafları ben genelde ilgimi çekmiyen kızlara sölerdim
ameliyatla 20 cm uzarsında dedigim gibi iste ideal boy 180 falan 190da ne :S
minik denmesi kötü bir şey değil ! ! ! olmamalı lahn :((((
saten küçük boylular tatlı oluyor şans bakımından da o kişinin kendisine bağlı bnki tatlı kızlardan hoşlanıyordur
kusurabakma ama ben bi bayana yapışık asla yatamam soluklanan nefes nedeniyle sırtım dayalı yatarım anca böyle uyuya bilirim :))))))
Kısalar daha sempatik olur , hem tatlı demesi de iyi sonuçta
Birde kime dediği önemli,direk ay çok güzel,ona aşığım vs. diyemeyeceğine göre
ne dese beyenirdin deve dese napcaktin? bosuna kuruntu yapma kendine guvenmiyorsan o ayrı bol sans.
hersey boy ile olsaydı ohoooooooo .. takma kafanı ltfn
ben bir sakınca görmüyorum
insan sevdiyine öyle söz söylerler
bahane arıyosun gibi
sen bilrisin kararı da sen ver
1.55 ne yaa iddia oranı gibi :D
1.90 iddaa oranı yok sanki saçmalama
Ayı gibi şeyi vardır onu ne yapcan :D
lazım olur belki
nalburdan bi merdiven al derim :) :P
tencere kapak uymuyor bu yemek pismez..
Tencere yuvarlanmiş kapağini bulmuş pişer pişer...
bazı yemekler pıserken tencerenın kapagını kapatırsan o yemek tasar.d kapak uymasada olur.d
tamam hadi pisirin madem :)