ben 1.80, kız arkadaşım 1.59 civarı. aramızda 21 cm var. 21 cm oluyorsa, 35 cm de olur. yani olur derken, çocuğa göre olmamış. sonuçta "minik kız, tatlı kız" diyor. "tatlı biri" bile değil yani. tatlı kız... vallahi sana "sen kuzumsun benim" der gibi. yani küçüksün, ufacıksın, kıyamam ben sana, yerim yer yer... diye diye. ah çok acı bir durum. ama ilk yaşayan sen değilsin tabi ki. bence şansını zorlama, biraz bekle... olmuyorsa, olmaz. mutlu edeceğim diye, seni sevmeyen bir erkekle de olunmaz arkadaş. bir bakmışsın, yakışıksız ve tatlı başka birini bulmuşsun. hem siz öyle yanyana da yakışmazsınız, o ne öyle; yanında 35 cm senden büyük odun gibi duran bir erkek. biriniz gökdelen, diğeriniz müstakil. şirin mi şirinsindir, şirinini de rahatlıkla bulabilirsin. veyahut sendeki mutluluğu birileri bulacaktır. şimdiden yolun açık olsun minik şey.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
yuhh aranızda 40cm var sandalyeye çıkman lazım öpmen için vaz geç yolun başındayken :)
58 Yorumla
Soran+1 yıl35 topukluyla 20 ye kadar yolu var
Soran+1 yılşansımı deneyeceğim buna değer benim olursa çok mutlu olur hem
Soran+1 yılteşekkürler :) iyi geldi
- +1 yıl
matematik biraz zayıfmış. bence boy problem değil o kadar da .dediği gibi topuk mopuk hallolur yeter ki birbirlerine mental anlamda uygun olsunlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaa sakın ama sakın sorun yapmaa konun dıkkatımı çektı cunku aynısı bnde de vardı:) vardı dıyorum çunku şuan kendısı 1 bucuk yıldır sevgılım olur.. benım boy 1.62 sevgılımınkı 1.98:) iş cıddıyete bındıkçe takmaya baslamıstım bende.. hatta dalga gecıyodum bızle yanında kaldırıma falan cıkıp byle olabılsek ne vardı dedığımde bana nasıl kızdığnı bılıyorum. oyle olsan senı severmıydım acaba der hep canım benımm:) bu kompleksı aşmama ççok yardımcı oldu. ve ben gayet samımı sorarım snce sorun değıl mı dıye tepkısı bı gun bıle değışmedı bu soruya.. ıcını ferah tut dıkkatını çekcek başka yonlerın varsa ne bılıyım hoşsan guzelsenn seni tatlı buldysa bu işin oluruu var;) hem nedir yanii bana da hep tatlısın şirinsin der gayet guzel bısey:D
24 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılkesnlklee:)
Seni beğeniyor demek ki seni böyle beğendikten sonra isim taksada neden sorun yapıyorsun ki tatlı kız demek kötü birşey değil kuruntu yapıyorsun bence boyun uzun olsa tatlı kız minik dese nolcaktı yine ozamanda boyun neden kısa değildi dersin ozamanda bunlar kuruntu kendinide bu tür şeylerle üzme derim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
1.90 Boyunda bu erkeğin zaten bir ilişkisi varsa ,sana "tatlı kız" demişse geçici bir ilişki düşünüyor olabilir. erkekler daldan dala konarken boya fazla dikkat etmezler heralde.çekici olsun yeter.giyim kuşam mimikler tavır vücut yüz güzelliği,bakım,hijyen çekiciğiliği belirleyen ana etkenlerdir bana göre.boy sonra gelir.
12 Yorumla
Soran+1 yılBeyaz tenli ela gözlüyüm saçlarım açık kumral.Tam olarak ideal kilomdayım.80 58 90 da ölçülerim var.saçlarım her daim şampuan kokar makyajı abartmam az pudra biraz kalem işimi görür böyle gider
Boyu o kadar uzun olmasaydı, bence onu bu kadar beğenmezdin. Ayrıca "Tatlı kız" o kadarda kötü değil, belkide bunu söylediği kişiye senle ilgilendini belli etmek istememiş. Sen ondan hoşlandığını hissettirdin mi ? bence bi şansını dene. Not: minik kötüymüş ama ... şaka şaka :D
20 YorumlaAzicik kendine guvensene ya. Benim de boyum 1.55 ama cogunlukla uzun sevgililerim oldu. Hatta en uzunu 192 idi. Sonra 190 ve 185 var sirayla :) Simdiki de 178 yani olay boya bakmiyor. Guvene bakiyor. Kendine guveneceksin, zor kiz olacaksin. Bir yanasip iki kacacaksin. Aga kolay duser erkekler. Sen bunu halledersin bence :)
10 Yorumlalink bunun gibileride var hayatta şansını dene derim
10 Yorumla
+1 yılSende uzun boylu erkeklerin önünde erime be güzelim.Sonra boyu neden o kadar bilmem ne.Kendiniz uzun boylu erkeklere takmışsınız kafayı gitmiş bu böyle.Yok ölüyormuş? Saçma sapan kompleks hormonik faaliyetlerinizi sonraya saklayın.Tuvalete gitseniz buraya yazacaksınız resmen.
01 Yorumla
Soran+1 yılhopu topu 5 soru sormuşum 3 ü kültür biri sağlık kategorisinde.Ezbere konuşmak ne kadar hoşunuza gidiyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılgünün sorusu yapmışsın saatlerdir görmekten bıkktım cevap atayım dedim. ne üzüyorsun kendini kucağına atla dizlerini beline dola öpmeye başla görür o zaman tatlı minik kızı :) miniklerde neler var bilmiyo bunlar :D
11 Yorumla
Soran+1 yıldüşünmedim değil :)
+1 yıl1.90 çok fazla be minyoncan gel yolun başındayken vazgeç.
1.74,5 birini bul hem ayakta öpüşmesi de rahat.53 Yorumla
Soran+1 yılkucakta öpüşmeyi seviyorum
- +1 yıl
soran ateşli çıktı 1.90lık çok şey kaybediyor.
ben aşkımı hiç belli etmeyenlerdenim nadir bir kaç kız için ne tatlı kız bu demişimdir onlar ilgimi çektiği için söylemişimdir ama boy konusuna gelince takılmam ben ne uzunum ne kısayım ama uzunlarında kısa sevdiklerini bir çok yerde duydum onun için ümitsizliğe kapılma
00 YorumlaSorundan Anladığım Şu
Sana Tatlı Kız Dedim Minik Dedim Da Ne Dicemmi Dedi Sana
Eğer Sevgiliyseniz Bu Sözü Söylemişse Yanlış Yani Da Söyliyeceği Bi Ton Söz Var
2.Si Boy
Bunu Büyütüp Büyütüp Dağ Yapma O Seviyorsa Boyun Onun Umranda Bile Olmaz Buna Emin Olsun Ve Odun Değilse Sana Çok Kısasın Deyip Seni Kırmaz .00 Yorumla155 sevgılım oldu cok tatlıydı oda ama ıster ıstemez bende ona boyle syler soyluyordum ama saka yanı gulup gecıyoduk oda boyle takıntı yapmısmıdır acaba:)
14 Yorumla
Soran+1 yılnasıl söylediğine bağlı :)
Soran+1 yılBir de insanlar o boylarda biri sinirlenince ciddiye almazlar
10 cm topuklu giysen, saçlarını tepeden toplasan o kadar fark gözükmez . :)
11 Yorumla
Soran+1 yılsaçlarımı tepeden toplamam :)
+1 yıleskiden patronum vardı boyları senin yazdığın limitlerde 190 boyu vardı karısı 155 160 felan çok da mutlulardı iki çocukları vardı eğer kompleks yoksa ki var biraz sana tatlı kız demiş anladığım kadarıyla boyu boyuma göre olsa daha güzel olurdu demek istemiş senin kişiliğin hakkında kötü anlamda bişey söylememiş gibi hissettim.şansım varmı demişsin eğer yaşıyorsak her zaman umut vardır.
00 Yorumla
+1 yılgönül işlerini anahtar-kilit uyumuna indirgemek o kadar komik ve anlamsız ki. hayatların maddesel boyutta yaşanması da bir o kadar üzücü.
61 Yorumla
+1 yılMerhaba arkadaşım, sen ne düşünürsen düşün, erkekler minyon kızları severler... Bence senin için kullandığı "tatlı" ifadesi sana ilgisi olduğunu gösteriyor...
Bir süre üzerine düş, sana ilgisi olduğunu göreceksin...10 Yorumlalink bu link seni aydınlatacaktır :D
11 YorumlaYaaa Allahım üzüldüğün şeye bak.Eğer gerçekten seni sevip senden hoşlanıyorsa boy moy hiç umrunda bile olmaz.Kendimden örnek vereyim benim boyum 1.60 sevdiğim 1.88.Hatta ben ona minikkuşum diye takılırım.eskiden susam sokağı diye bir çocuk programı vardı ve orada minikkuş vardı ama bu minik kocaman bir dev bir deve kuşuydu :)
00 Yorumlabenım bı arkadasım vardı senın boylarında alımlı güzel bi arkadas sevglısı 90 boylarında cok mutlulular cocuk omuzuna alıo falan cok sırınler neden olmasın kı cocugunda boy takıntısı yoksa olabiletesi var
10 YorumlaBence hemen modunu düşürme. Ne olmuş boyun 155se ? Önemli olan duruşun kendine güvenın. Bak benim boyum 171, elim yüzüm de düzgn cok şükür ama bugun onu düşündm hiç havalı falan durmuyorum kımse tatlı bile demiyor. O yüzden boya şuna buna takılma. Tatlı kız, minik vs şirin kelimeler. Şansın şu an varmı bilmiyorum ama bu kelımeler şansını kötü anlamda etkılemez onu biliyorum. Kendine güven lütfen en önemlisi bu ne tip ne boy sadece güven önemli.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. benim boyum 1.85 ama hiç olmadı 1.70 lik kız arkadaşım genel olarak 1.55 1.60 ama ben kısa kızlardan hoşlanıyorum eğer çocukda kısa kızlardan hoşlanıyorsa sorun olmaz .
10 Yorumla
+1 yılyani 35 cm farkla nası ilişki yürücek kızım gözünü seviyim..tamam önemli olan baska seylerde varda kulagına bişi sölicek olsan nası sölicen? yatakdaki sıkıntıdan hiç bahsetmiorum..ilişkiye girdiginizde yastıkla öpüşür artık:)çok afedersin böle seyler yazıorum ama..bnde 1.90lık voleybolcuları begeniorum ona bkarsanda bu işin bide olur tarafı var,toplumun normları var
00 Yorumla35 cm boy çok gibi görülebilir ama kadın erkek arasında bu gibi farklar olabilir. Bir sürü çift var senin durumunda olan onlar mutlu demek ki çokta takmamak gerekiyor.Önemli olan senin mutlu olmandır unutma.Boyu sana uygun olsun huyu berbat olsun bunu mu istiyorsun? İstiyorsan sonuna kadar pes etme bir şansın elbette ki var.
10 YorumlaArkadaşım 160 sevgilisi ise 194.
Sizin neden şansınız olmasın, her şey boy değil...
177 boyum, gereksiz uzunsun diyor bazıları. Minyon seviyorlar,belki o da öyle seviyordur.
Kendini üzme.10 Yorumla
+1 yılAllah sana sapasağlam bir beden vermiş, adamın birisini sana tatlı kız dedi diye lanet mi okuyorsun! Hayret ediyorum şu anda... Dünyada erkek mi kalmadı be...
21 Yorumla
Soran+1 yılAğız alışkanlığı kötü bir şey farkındayım.Yoksa ben halime şükrediyorum
tatlı kız demek neden kötü olsun söyleme tarzına bağlı ama genel olarak kötü değil ama fiziksel uyumunuza gelirsek gerçekten berbat tabi sen adamı 1.90 sanmıyorsan o kadar kısa olunca herkes 1.90 gibi gelebilirde :D:D:d
02 Yorumla
Soran+1 yılNe komik.Ben birine baktım mı boyunu 2 3 cmlik hata payıyla doğru tahmin ederim
ta ben bunu kabul etmiyorum hersey birarada olmazki ama kim görduyse bugune kadar hepbegendıler yuuzmu bende yasmı göstermem nbeguzel işte yaslanmazsın merak etme ilaha o olmyuor diye basklaarı olmaz anlqamıona gelmez
01 Yorumla
Soran+1 yılboyum tek başına sorun değil gayet orantılı bir vucudum var.Cildim bebek gibi geç yaşlanacağım kilo almak gibi bir sorunum yok bunları hep boyumun kısalığını telafi etmek için Tanrı tarafından verilmiş hediyeler olarak gördüm ve şükrettim.Ama sadece boyum kısa diye onunla olamamak haksızlık olur üzülürüm.
Gizli Üye(30-35)+1 yıleski sevgilim 2 metreydi ben 1.65 bunun boyla falan ilgisi yok minikliğini yaşınla ilhgili söylemş olablr mi ?
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır yaşlarımız birbirine yakın
Cevap sahibi+1 yılanladım aama boyun bukadr sorun olucagnı sanmıyrm erkekler için
Soran+1 yılteşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılyahu bende 160 boyundayim sarisin mavi gozluyum beyaz tenliyim bir gulumsedimmi olay tamamdir :D giy topuklunu 15 cm e kadar yolu var zaten :D en kisa sevgilim 180 boyundaydi uzun boy takintisi olanlari bile kapima kole ettim kizim ben :D benden sana bu kadar gaz yeter giy mini etegini topuklu ayakkabini bakimli ol sonra gel bana yaz son durumu ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslına bakarsan boya fazla takmışsın, benim dayımın oğlu 191 boyunda, eşi de 156 falan. üniversitede tanışmışlar, severek de evlendiler. sen boyunu kompleks yaparak özgüvenini kaybetmişsin, adamın senden hoşlanmıyo olması da cabası. tabi ki bu da senin hatan çünkü boy kompleksin yüzünden adamı etkileyememişsin. tavsiyem boya posa bakma, özgüvenini yeniden kazan ve ona karşı ilgili olduğunu hissettir.
00 Yorumlabenim boyum 1.60 Askimin boyu 1.82 .. <3
onu coookkk coookk coookkk Seviyorum.. o benim koruyucum ve cok tatli duruuoruz..hic sikinti yok..topuklu ayakabida giyinmiyorum RAHATIM ARKADAS BENI SEVEN BU SEKER HALIMI SEVER :-) YOKSA EYVALLAH ..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Minik filan demesi gayet iyi bence. Ona kalsa benimki "salak değilsin malsın" diyor yani:))
10 Yorumlaaşkın boya posa baktığını düşünmüyorum . bizim komşunun oğlununda kapı kadar boyu var ama eşi sen boylarda ... aralarında da gayet aşk var yani ...gerçi onlar flört edip evlendi. senin neden şansın olmasın ki
00 Yorumla
+1 yılZıt kutuplar birbirini çeker derler. Bence şansın var belki de bütün halinle sevdi ve o yüzden tatlı kız dedi. Boy konusunda fark var ama erkekler genelde kendinden kısa olan bayanları ister. Kim bilir belki de gülümsemene vurulmuştur.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet beni de uzun boylu argoda hayvan gibi dediğimiz adamlar çekiyor yapacak bir şey yok
+1 yılseviyosan git takma kimseyi 19 yılda zor bulmuşsun bırakacan mı ?
20 Yorumla
+1 yılBende bulsan 1.90 lık erkek bana hiç denk gelmiyor ya... Boyun uzun oluncada kendinden kısalar denk geliyor hep canım ya takma kafana
20 Yorumla
+1 yılVAr güzelim var bazıları uzun ister bazıları minyon ister sıkıntı yapma :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de takılırım aşık olduğum kıza öyle takma isimlerle. Hatta derslerinden bunalıma girdiğini söylediğinde: "Amaan... Sen kızsın. Sevdiğin bir erkekle evlenir gidersin..." falan bile derim. Yine de boy olayı çok kötü...
01 Yorumla
Soran+1 yılben artık boy konusunu dert etmeyi bıraktım şu geçen beş ay içinde benimle ilgilenen erkekler içinde 180 185 hatta 190 bile vardı. İlgisini çekmiyorsam boy yüzünden değil bunu anladım.
ya bu boy mevzusunu abartmayım benim erkek arkadaşım o boyda bende senle aynı boydayım yıllardır birlikteyiz ve çok seviyoruz birbirimizi ayrıca uzunlar genelde minyon sever çevrene bi dikkatle bak anlarsın
00 YorumlaTatlım sen önce onla kendin konuş onun ne dediğini kendin dinle başka birinden değil onunda sana karşı boş olmadığını anla boy problemini sonra konuşalım.
00 Yorumlane tesadüf benimde başımda böyle biri var.Olucak mı bilmiyorum ama
hoş duruyor bence minik kalıyor böyle yanımda falan bence harika yaşamayan bilemez.00 Yorumlabirbirnizi sevdikten sonra boyun uzun olmuş kısa olmuş ne önemi var dış görünüşe bu katar takılmayın gençler ya en büyük hataları böyle şeylerle yapıyorsunuz...!
Harbiden seviyor musun?00 Yorumla
+1 yılartık biliosun uzun erkek ve yanında maskot gibi pardon minyon kızlar meshur bu sadece senin basına gelen bişi değil ... hem fiziksel farkındalıklara takılma;)
00 Yorumlabkz: link
21 Yorumlaküçük ama etkilısın demek ki.) bende kısayım bır sorun olmaz diyorum devedede boy var sonuçta.d kıs aylarındayız yasına uygun topuklu bır çızme bot giyebilirsın
00 Yorumla
+1 yılBenim bir sinif arkadasim var ayni senin boyda sinifta en kisa boylumuz oldugu icin hep uzulur ama ciktigi erkek arkadasinin boyu1.90 ayni seninki gibi.Bazen biraz uzulerek bazi arkadaslar erkek arkadasimla beni gördukleri zaman yaninda kucuk kiz gibi duruyorsun diyorlar ama buna ragmen biz bir-birimizi seviyoruz 5 yildir mutlu beraberligimiz var diyor.O yuzden sansini dene ya.
00 Yorumla
+1 yıl14 Yorumla
Soran+1 yılgüzeldi :)
benimde boyum kisa ama sevgilim 185 190 arasi hatta daha uzunda olabilir :D iki insan birbirinden hoslaniyo hoslaniyodur, hoslanmiyosa hoslanmiyodur :)
00 Yorumla
+1 yılbnde okadar ahım sahım diyilim sevgilimde kısa boylu ama cok güzel acık söliyeyim tam bir gerizekalı yemin ederim iki gram beyin yok ha neden onunla berabersin diceksiniz baska sebeblerden dolayı annesiyle ilgili yane
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl170 boyumla bana cüce diyen 190 boyunda bir sevgilim var.
30 Yorumlabenım boyumda 1.55 boyundaydı ılk sevgılım yanyana durunca bıraz garıp oluyo ama baskasının ne dusundugu onemlımı ya ben cok eglenıyordum onun yanında ayrıca tatlı falan dedıyse sansın var yanı
05 Yorumla
Soran+1 yılsen mi 1.55 din kız arkadaşın mı anlamadım?
Soran+1 yılsen kaçsın?
Soran+1 yılaynı biz :) teşekkür edrim
+1 yılVallahi yorumsuz :))) o kadar takma sende boyu boyuna huyu huyuna birini bul bence :)) salla gitsin kavak ağacını ...
00 Yorumla
+1 yılhiç bir şey söylememesinden iyi değil mi sence :) uzun boylu olduğu için kendi boyuna yakın birini istiycektir bu çok normal :)
00 Yorumlaya bern 161idim aydılgım sevgilim 187idydi ama hic sorun yapmadı
01 Yorumla
Soran+1 yılAma işte her erkek bir değil bazıları çok çekici gelir bana minyonlar diyor bazıları o ne öyle çocuk gibi diyor umarım o ilk gruptandır
+1 yılBen 1.85 niye benden uzun bu, sokakta görsem azına kürekle vururum. Söyle önüme çıkmasın ...
22 Yorumla
+1 yılSen Kompleks yapmışsın boy meselesini kendine,lakin enişteninde maşallahı var yani.Gerçekten bir duygusal ilişkiniz varsa ileriye dönük, sorun yapma kendine.topuklu giymeyi tercih et en azından biraz kapat farkı
00 Yorumlamişli konuştuğuna göre "tatlı kız, minik" sıfatlarını sana söyleyen, aranızda gidip gelen biri var galiba. Karşılıklı konuştuğunuzda sana karşı tavrı nedir? Ona göre değerlendir, hemen umutsuzluğa kapılma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende 158im hep gözüm uzun boylu erkeklerde ne olcak bizim halimiz nie bukadar kısayız :D
10 Yorumla15 cm topukluyla 170 cm olursun oda fena olmaz en azından minik diyemez babet mi giydin ne yaptın.
01 Yorumla
Soran+1 yılspor ayakkabıylaydım
- 01 Yorumla
Soran+1 yılhangi şarkı bu dinleyemiyorum
İnsan gerçekten sevdiyse boy, kilo, mesafe, zaman sadece birer lanet sayıdır..
10 Yorumlabence kadınla erkegın arasında en cok 15 20 cm fark olmalı yoksa sırıtablıyor. ama ttabıkı ask bu bazı erkekler mınyon hanımlardan hoslanır bazısı uzun boylu kısıden kısıye gore degısır
00 Yorumla- Devamını Gör (105)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat