Sevgilim benden soğuyor mu ?

Herkeze Merhaba Ben Hayatım Boyunca Hiç Kimseyle Çıkmayan Biriyim Yani Kimseyle Çıkmadım yakınlaşmadım erkek arkadaşımda olmadı ama Bir Cafede Berkay Diye biriyle Tanıştım O kadar Tatlı Birisiydiki Benim Gönlümü hemen çaldı aradan 5 ay geçti hep buluştuk ama Hiç Yakınlaşmadık herneyse Geçen Hafta Beni Sinemaya Götürdü Orda Yanağımdan Falan Öpmeye Başladı Herneyse Öpüşüyorduk Ama Bir an bıraktı dedim nooldu Dedi Sen öpüşmeyi bilmiyorsun güldü ben çokmu komik dedim dedi hayır Öpüşmeyi Öğrenmeni İstemiyorum sen böyle daha tatlısın bende Sarıldım ondan 2 gün sonra evlerine gittim ama aklımda hiç bir kötülük yoktu sinemaya gittiğimiz aklıma gelmişti oyüzden elbise giyindim beni beğenir diye gittim çok güzel olmuşsun dedi yemek bile hazırladı yedik film izliyorduk patlamış mısır getirdi ondan sonra üstüme döktü bacaklarıma doğru eliyle almadı ağzını yaklaştırıp öyle aldı benim aklımdan acaba napıcak diye merak ediyordum sonra irkildi dedi sen benim karnımı gördünmü dedim hayır elimi tuttu karnına götürdü TAŞ gibiydi hayatımda ilkkez bir erkeğin göbeğine dokunmuştum ve sıcaktı kıpkırmızı oldum oda güldü sordu nasıl diye ben dedim güzel herneyse bu beni kucağına almaya çalıştı kızdım bağırdım odasına gitti bende arkasından gittim özür dilerim falan dedim beni öpmeye başladı ama artık dayanamıcaktım bıraktım kendimi çok geçmeden beni soymaya başladı ama ben sarhoş gibiydim sonra sahiplendi ama canımı çok yaktı sonra dedi ertesi gün babamın yanına izmire gidicem 1 hafta yokum dedi tamam dedim beni okula sen bırak dedim tamam dedi ertesi gün oldu beni evimden aldı gidiyorduk yolda kolumu sıktı hadi gel bize gidelim bak 1 hafta olmucam dedi ben dedim olmaz canım yanıyor başka bir zaman lütfen diye o bana sinirli baktı sonra gömlek yakalarımdan tutup kendine boyuna kaldırdı beni ama ben sulugöz olduğum için hemen ağlamaya başladım dedi senle görüşücez bıraktı beni gitti mesaj atıyordu durmadan sen 1 hafta sonra görüceksin diye korkuyorum ama canımı çok yakıyor kolumu falan sıkıyordu sizce benden Soğuyormu ?
Güncellemeler
+1 yıl
ya Bilmiyorum Sözlendik Yine bana Çiçekler Falan Aldı Yine Evine Davet Ediyor Napayım ? Ben onu Seviyorum oda beni seviyor ya
Sevgilim benden soğuyor mu ?