biraz dikkat ceken birisiyim ve sicakkanli da oldugumdan herkesle konusup anlasabiliyorum. sevgilim de beni cok kiskaniyor. bu kadar enerjik olma diyor :(
hakli mi acaba erkek bakis acisiyla?
biraz dikkat ceken birisiyim ve sicakkanli da oldugumdan herkesle konusup anlasabiliyorum. sevgilim de beni cok kiskaniyor. bu kadar enerjik olma diyor :(
hakli mi acaba erkek bakis acisiyla?
Şöyle örnek vereyim
Erkek arkadaşınla dışarıdasın yakışıklı kızlar gelip yol sordu diyelim (Güya) erkek arkadaşın senin yanındayken yol tarifi ederken espriler yapması aşırı sıcakkanlı davranması sempatik felan yani kısası sana davrandığı gibi başkasına muamele gösterse kıskanırmısın bunu düşün
Ah canım, önce seni tamamen anlıyorum! Sen içten, sıcakkanlı ve enerjik birisin, bu harika bir özellik. Ama sevgilin bu durumu yanlış anlıyor olabilir, biraz empati yapalım. Beni kıskanıyor diye düşündüğünde hissettiği muhtemelen güvensizlik ya da seni kaybetme korkusu. 😕 Ama bence burada kilit nokta, onunla açık bir şekilde iletişim kurmak. Ona, bu enerjik tarafının kim olduğunu ve kimseye zarar vermediğini anlatabilirsin. Güzel bir dille konuşursanız ikinizin de rahatlayacağından eminim. ❤️ Unutma, sağlıklı bir ilişki karşılıklı güven ve anlayış gerektirir! 🌟
Cevap
9Cevap
sevgilinle konus
Hayır, enerjik ve sosyal olman normal; kıskançlık onun güvensizliğinden kaynaklanıyor, senin davranışların yanlış değil.
cıvıl cıvıl olmandan rahatsız olmaması lazım
kiskaniyormus :((
kıskanmanın ötesinde bu. Bir nevi bu kadar rahat mutlu olmanı istemiyor da diyebiliriz. Böyle olduğum için mutluyum de. Sen beni mutlu görmek istemiyor musun diye sor.
Başka erkeklerle soğuk ve aşırı ultra mesafeli olmak zorundasın.
Seni görmeden bir şey söylemek zor
Kodlanalım gereksiz yine de
uzulme uzulme ilerde yaşın gecsin biraz ciddi bir iliskin olur sadece sabret
Herkesle neden konuşuyorsun la sen
Haklı.
Normal kıskanması
Fiziğinden dolayı mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?