Boy:1.78
Kilo:51
86-58-84
Sen siyah dediklerine bakma siyah her ten rengine uymaz. Giydiğin kıyafetler sıradan günlük kıyafet olsun. Öylesine gelmişsin sansın seni. Sonrasında aranızda ateşli birşeyler geçsin istiyorsan kırmızı iç çamaşırları giy. Ama yok doktor hemşirecilik tarzında daha çocuksu olsun diyorsan pembe iç çamaşırları kullan. Rujunuda çamaşırlarının rengiyle aynı renk kullan. Saçınıda kalın bukleler yap. Nefis olursun kızım :D
bi' tane uzun ceket giy, şunun gibi;
www.kadinbilir.net/.../...4%9Fmurluk-modelleri.jpg
içine hiç bi'şey giyme. eve varınca zart diye açıver "sürrpppriiiiiiiizzz" de
şöyle bir sevgilim olmadı gitti arkadaş :D
Cevap
9Cevap
hay ben senin aklına bilmem. . . . . yahu sen vücudunla mı etkilemeye çalışıyon yav siz bu kızların amacı ne yüzünüzle karakterinizle prim yapmak yerine neden vücudunuzla prim yapmayı demiyorsunuz
etkilemek istiyosan bişey giymemen gerekir canısı yaa :) asdsadas
nerde durmasını istiyorsun? sınır yoksa zaten gereğini halleder sevgilin
Mini etek beyaz gömlek içinde siyah sutyen derin dekolte
yav bende bunu anlamıyorumm adam seni eve çagırdıysa zate vardır bir maksadı kendinizi paralamayın
kıl tüy temizliğini hallettin mi :)
Evet hallettim
Sınır olarak hiç bir şey yok
Evet
Sen tavsiye vericek misin?
Fizik ölçülerin nedir öncelikle ve rahat birşeyler giy fiziğini söyle kiyafet soyleyim
Vücut ölçülerim
Boy:1.78
Kilo:51
86-58-84Şikayet
Şikayet
Yazmıştım sanırım görmedin kopyalayıp yazdım o arada şikayet şeyleri kaynamış
Transparan tarzı dekolteli giy ten rengi parlak çorap giy mini etek olsun camasir rengini de söyleyim mi?
Olur
Siyah elbiseye kirmizi camasir tanga olsun ama sudyen dantel olsun elbise beyaz olursa beyaZ ic giciklayici giy
Mümkünse özele gel mesaj yaz püf noktalari vereyim
sen eve git çuval giysende olur :D
çıplak git çok etkilenir
etek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar