Sevgilisi var ara sıra görüşürüz genelde o yazar. 3 yıl oldu ayrılalı. 2 ay sürmüştü. Farklı sehirlerdeydik.
2 kere denedik.
Paylaştığım bir konuma ora benim evin orada, fotoğrafı çektiğin yerden yukarı çık dükkan sağda dedi bana. Bende gitmeyi düşünüyorum.
Sizce ne yapmalıyım, ne giyeyim
2 kere denedik.
Paylaştığım bir konuma ora benim evin orada, fotoğrafı çektiğin yerden yukarı çık dükkan sağda dedi bana. Bende gitmeyi düşünüyorum.
Sizce ne yapmalıyım, ne giyeyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eski sevgilinle düşman olun demiyorum ama bence arkadaş da olunmaz
Yolda gördüğünde selam selam kadar bende olan
Bence görüşmeye gitmemelisin
Bu kadar kolay lokma olma lutfen. Kendine deger ver ve onu tamamen birak. Hayatına yeni birinin girmesine engel oluyor bu davranislarin
Bu durumu nasıl kaldırabiliyorsunuz aklım almıyor. Eski eskidir yani benim gözümde çöp
Arkadaşca sadece
Arkadaşça da olsa geçmişim aklıma gelirdi ne bilim
Küçültük 22 yaşındaydık farklı sehirlerdeydik ve 2 aydi
Tamamen unutmuş olamaz mim erkekler daha çabuk unutur derler
Tamamen unutmuş olabilmesi için daha da hiç yüzyüze gelmemesi lazım.
4 yıldır hiç yüzyüze gelmedik zaten.
Sevgiliyken bile uzak sehirlerdeydik
Sevgilisiyle birlikte gelmesini iste işler olduğundan daha ilginç bir hal alabilir...
Siz kızlar varya akıllanmazsınız cidden bak , çok canım var cidden bu kızların bazılarında
Güzel Bustiyer üzerine kazak altına siyah ince çorap üzerine etek olabilir bot ya da çizme ile
Ne giyeceğini dert ettiğine göre konu belli. Yatağa girecek birseyler seç
Eski sevgiliyle arkadaş olunmaz diye laf vardır
Bizimki çok kısa sürdü öyle yüzyüze bile gelemedik cinsel bi yakınlaşma konuşma falanda olmadi
Psikologluk bir vaka..
Sesli güldüm 😂
Evt (:
Buradan alacağın bazı yorumlar seni dah çok bocalatir... en iyisi dediğim yöntem 👍😁
👍 aynen öyle oluyor
Normal giyin iste kizim
Kendine saygın olsun azcık be
Arkadaş olarak kaldım biz. Öyle kavgalı gürültülü ayrilmadik
Eski sevgiliden arkadaş olmaz medeni ayrıldın diye görüşmek zorunlu mu? Zamanında aşkım dediğin insana şimdi kanka demek.. üstelik sevgilisi var. Seni sevgilisine tanıtırken eski sevgilim demediği de belli. Yazık o kıza üzüldüm sadece.
Çok kısa sürdü 2 ay, farklı sehirlerdeydik. 22 yaşındaydık. Yüzyüze bile gelemedik. Önceden aynı sınıftaydık. Yakınlaşma olmadı ama.
6 ay hiç görüşmedik sonra yeniden yazmaya başladı. O dönemde de sevgilisi vardı.
Sevgilim varken eski sevgilime yazıyorsam hayatımdaki kişiyi resmen aldatmış sayılırım mesela. Böyle biriyle arkadaş kalmak istemen cidden garip.
Sence bende mi suç. O mesajda fotoğrafı çektiğin 6yerden yukarı çık dükkan sağda dedi
Bende acaba gitmemi istediği için mi söyledi diye dusundum
En büyük suçlu o sevgilisi varken seni evine çağırıyor amaç belli. Ama sen de kendine saygı duymayıp kendini ikinci kız konumuna düşürüyorsun bu şekilde. Evi bahsetmesinin başka bir açıklaması olmaz
Evinin orada okulun dedi, tarif ettiği iş yeriydi
Bilemem artık konuşup konuşmamak sana kalmış yedek kulübesinde olmak istiyorsan git
Sevgilisi var diyorsun ve utanmadan gidiyor musun.
Arkadaşca sadece 3 yıl oldu ayrilali
Ne farkeder. Anormal bir durum olduğunun farkında olmasaydın başlığı eski sevgilim diye açmazdın. Omurgalı olun biraz
Ne saçma bir durum
Benimki mi onunki mi
Seninki tabi adı üstünde eski ve onun sevgilisi var seni can sıkıntısından çağırıyor büyük ihtimal
Çağırdığını mi düşünüyorsun
Sen ne düşünüyorsun
Kararsizim öylesine mi dedi diye de dusundum
Senin aklın onda kalmış bence gitmek istiyorsun
Evet oyle
Can sıkıntısı derken
Neyse sohbet uzadı daha önce bende yaşadım çocuğun düşüncesini anlıyorum
Sıkmam istemem sizi ama bu konu benim için çok onemli
Çocuğun düşüncesi nedir
Yazarsan söyleyim
Istek attım ama mesaj atamiyotum
Neden ki
Bilmiyorum yazamadim
Tekrar dene
Sade ve şık
Eski cöp
Arkadaşca gidecegim
Öyle olmicagiji sende biliyorsun
Onun geçmişi hatırlanacağını sanmıyorum.
Ortak arkadaşlarımız ile olan iletişimi benimkiyle farklı çünkü onlarla konuşurken nasılsın napıyorsun sevgilin var mı gibi muhabbetleri var. Benimle yok.
Sexsi görün 🕊️
Xper