Toplumda bir hiçim kimse beni saymıyor adam yerine koymuyor topluma nasıl girebilirim?

geçmişte lisede çok dışlandım şu an üniversitedeyim okulda çeşitli gruplara giriyorum kimsenin beni dışlamamasına rağmen mutlu değilim hala çok üzüntülüyüm çünkü dışlamasalar bile beni yeterince saymıyorlar konuşurken diğerlerine gösterdikleri gibi yakınlık göstermiyorlar ben de çok konuşamıorum acaba yanlış bişey solücem de yine mi dışlancam diye korkuyorum evet şmdi onların arasındayım ama yne mutlu değilim bire bir ilişkilerde iyiyim ama gel gelelim 5 6 kişilik ya da daha fazla kişilik gruplarda uyum sağlayamıyorum konuya dahil olamıyorum onlar gibi konu açıp kapatamıyorum istediğim gibi değilim kısacası aralarında hicx rahat değilim yıllarca dışlandığım için insan ilişkilerini hiç bilmiyorum hepsi birbiriyle ilgilenip konuşuyorlar mesut sen şakraklar ama ben kıyıda köşede biçare biriyim benden çirkinler bile arkadaşlı mutlu bir de bana bakın 10 yıldır antidepresan içiyorum ve obsesif kompulsif bozukluk sosyal fobi depresyon anksiyete tanıları aldım bunlara göre ne yapabilirim şimdi ben? Nasıl topluma adam gibi girip yer sahibi olabilirim?arkadaşlar lütfen bana yardım edin 6 kere depresyona girdim 23 yaşıma kadar:( bugün de otobüste sessiz sessiz ağladım bunları düşünüp
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada benı dıslama nedenlerını de anlamıyorum ben guleryuzlu nazık ve ınsanlara ıltıfat eden onlara kotuluk yapmayan kımsenın etlısıne sutlusune karısmayan bırıyım elım yuzum duzgun bırıyım pekı yanı nıye? Nıye benı dıslıyolar dıslamaktan kastım yanı psıkolojık dıslama apaıacık sen gıt yanımızdan demıyolar onu lısede demıslerdı bunları da dıkkate alarak cevaplarsanız sevınırım arkadaslar
Toplumda bir hiçim kimse beni saymıyor adam yerine koymuyor topluma nasıl girebilirim?