170 civarı boy kısamı kızdan ne kadar uzun olması lazım erkeğin
Kısa
Hayır kısa değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benimde boyum 1.76 ama kızların tercih edip etmemeside benim umrumda değil , yani onlar için boyuma hiç takıntı yapmadım sende yapma , kendini mevki sahibi edinmeye bak yani uzun boylu bir adam boş boş gezse ne olucak sende çalış iyi yerlere gel o zaman daha çok hayranın olur
ama fizikte önemli dediğin doğru ama insanlar arkandanda söyle der parası için onunla vs cok yakısıyorsunuz deseler ne olur :(
O insanlar gelsin yüzüme söylesin derim arkadan herkes konuşur zaten bunları boşver , ben bana gelen bir kadını niyetini anlarım içini okurum yani hiçte yanılmadım insanları çözmede , boyum yada fiziğim çok gelişmiş değil ama kendime güvenim ve saygım var kimsenin önünde eğilmem kimseyede boyun eğmem bu benim için yeterlidir
bu kızların 1,85 1,90 boylu erkekleri istemesini anlamıyorum kızın boyu 1,55,1,60 neler istiyorr hayırdırr yaa elemanın üstüne çıkıp cammı siliceksin:S
Kisa biraz en azindan bana gore ama 160 boyundakilerle falan iyi olabilirsin. Ben min 175 max 190 isterim
teşekkürler
en azından insan olsun isterim.
oda önemli ama fizikte gercekten önemli yani en azndan onu anladım
olmaz öyle sey ben cirkin kız istemiyorum güzel olması lazım kızı gösteren güzelliktir
ben görmedim adrina lima 178 topuksuz neyse en iyisi basket filan oynamak yardımların için teşekkürler
eğer 185 lik 190 lık bir erkek olsaydım cok idealdın :)
Cevap
10Cevap
kız için uzun erkek için kısa tam aradasın birader işin zor
19 dan sonra boy uzarmı?
22 yaşına kadar uzar basketbol oyna süt için falan kemiklerini güçlendir.ilaçlar oluyomuş onları pek tavsiye etmem kısırlığa yol açıo diye düşündüm.haa bide bol bol yüz imkan varsa hem vücut yapar hem boy uzar
teşekkürler
siteye bak erberk ajans gibi bütün kızlar 1 70den uzun :))))))
:D:D
abimle yan yana geldiğimiz de sadece burnuna kadar gelebiliyorsam ..
ewt bnce de 1.70 ve üzeri..
nasıl anlamadım abinizin burnuna geliryosunuzda sizin ve abinizin boyu kac ki
yani demek istediğim 1.70 ve üstü erkek boyunda idealdir ;)
anladım :)
sevindim :)
ne diye uzun boylu olacakmış aşk olsun kafi. ne de olsa devede de boy var :p
bırakın ya hep burda böyle diyorsunuz reelde farklı kac istersin bari onu söyle en aZ?:)
benim sevgilim 1.73 boyunda.. ve ben ona resmen a-şı-ğım ! :))
Kimine göre kısa , kimine göre ideal ... 1,80 kafii
sizin boyunuz kac ?
160
anladım teşekkürler
işte Türkiye standartlarına göre iyi ben 180-190 isterim
sizin boyunuz kac? bide 190 dan fazlası cok mu uzun olur
kilona bağlı 170 olup zayıf fit olursun tamam ama 170 olup toparlak gibi olursun o zaman işler değişiir
fit derken kaslı mı ?
vücudu güzel işte ya
KIsa değil diyen kızların %70 i 1.5 boyunda ondan öyle diyolar
onu biliyorum zaten peki ideal erkek min max değeri verirmisin lafla gercekler değişmez hep derler dış değil iç güzellik vs de öyle değil işte :)
anladım teşekkürler
bare rakam söyleyin çoğu yazmış boy pos istemem kalbi olsun tamam reel öyleyiz zten kısa boylu paytak olsak öylemi düşünceksiniz kalbi olsun temiz yeter:)
benim için boy önemli değil 1.60 bile olabilir
sadece siz öyle düsünüyorsunuz diğer kızlar değil
öyle değil işte geçen üniverstede kızın biri geldi 180 den kısa erkeğe ben erkek demem dedi muhabbetin ortasında elit filan hikaye yani
hmmm o kız kesin kısa bir erkeğe aşık olacak büyük konuşmuş... geçen bir işyerine gittim işle ilgili 1.90 birisi vardı yanında da 1.63 boylarında birisi ikisini de inceledim uzun boylu olan çok basit ve pis duruyordu ama üzerindekiler çok kaliteliydi ama vasat bir hali vardı diğeri bence daha temiz ve elit gözüküyordu herşey boy değil kuzum bunu biraz çevrende bakarsan ne demek istediğimi anlarsın
anladım cok teşekkürler
kısa değil orta bir boy ama yanındaki bayana göre değişir kız uzunsa uymaz gibi
sen kac istersin
Erkek ortalamasına göre kısasın 19dan sonra uzayacağın 2 3cm belki
anladım sağol :) genetikdete yoktu böyle niye oldu acaba baba 187 abi 189 dayı lar amcalarda o civarda ilginç bi durum
ya orası öylede reel hayatta pek öyle olmuyor bu devirde:)
boy devede var. ama deve işte altı üstü ( bu arada boyum 178 acaba bende mi deveyim )
Kmsenn dusuncesi onemli degil 1.70 im sevgilim begeniyor sorun yok
sevgiliniz sizden kısa dimi?
benim içindekısa 1.80 ile1.90 arası olmalı
sizin boy kac peki
1.77 :):)):
cok güzel boyunuz :)
sağolun :):)
bana göre kısa 185-190 en iyisi..
190 oda güzel sizin boy kac :)
ozaman cok normal 15 cm topuk filan :)
bencede zaten bütün kızlar öyle düsünüyor :)
peki bu sadece boy olarakmı yoksa yüz hatları filandamı öyle olmalı mesela erkek 10 cm uzun kızdan ama kücük gösteriyor yani baby face diyelim yoksa tek kriter boymu
çok kısa değil anormal olmaz pek
boyu değil işlevi önemli
yanındaki sevgilinin boyuna göre durum değişir.
Kısasın. 185 ol en az.
19 dan sonra boy uzarmı?
aynı boy olabilir kızdan kısa olması sorun
kısa deıl tam normal bence
erkekte ideal en az 1.80 bence
evet kisa :-)
sana kac lazım :)
185 yeterli
190 fazlamı?
hayir degil?
Ben ne zaman böyle düşünsem uudumu kaybediyorum
sana ne oluyoki sizde eboy sorun değil :)
bana göre kısa.
boyun kac
sana 190 lazım ozaman :)
1.80 iyidir..
1.75 olaydı iyiydi.
max kac olsun
Normaldir..
bence en ideal boy
burda böyle diyorsunuzda coğu 180 nin 190 ın altına bakmam diyor :)
ben burda neysem gerçektede oyum yani 1.70 ideal bana göre hı 1.55-160 büyük konuşmayımda istemezdim
anladım
1,80 iii bana
boyunuz kac?_
Hayır kısa değil
herkez kısa diyor sizin boyunuz kac ki?
158 :))
kıza göre cok iyi 15 cm topuklu olursunuz 173 :)
gayet iyi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar