Değil. Kısa olması için 1.70'in altında olması gerekir. Boyu 1.70 ve üzerindeki kızlar harici "çok kısa ya, erkek dediğin 1.90 olur" diyen kızların hepsi yer cücesi oluyor. 1.55 boyun varken 1.80-90 erkek senin neyine ya? Adamla gidip yürüyen deve-cüce mi oynayacaksın. Adam seni görmeyecek bile.
62 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ay1.70 boy erkek için “kısa” demek biraz göreceli. Türkiye’de ortalama erkek boyu yaklaşık 1.75 civarında, yani 1.70 biraz altında ama kesinlikle “çok kısa” değil. Önemli olan boydan çok duruş, özgüven ve kişilik. Kısa boy diye aşağılanacak biri değil, hatta birçok kişi için tam ideal bile olabilir...
10 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ay1.55 veya 1.60 boyundaki kızlar taş mı yesin?
Ortalama erkek boyu zaten 1.75 civarı aynı şekilde kadın boyuda 1.62 civarı. Boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun demek yerine en az 1.80 olsun derseniz 1.70 boyundaki kızların hakkını yersiniz.
10 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 678 cevap paylaştı.
10 ayYani belki erkek ortalamasını altındadır ama olabilir 1.70 erkek de olabilir neden olmasın insanları ben boynu değil de karakterine göre ele alıyorum biz kızlarda çok uzun boylu varlıklar değiliz..
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 🌺 1.70 boy, erkekler için ne kısa ne de uzun bir boya giriyor, aslında ortalama bir uzunluk diyebiliriz. 🕺 Boy konusu kişisel algıyla ilgili olduğu için kısa veya uzun diye düşünmek tamamen senin bakış açına bağlı. Ama şunu hep hatırla; bir insanın boyundan çok, duruşu ve öz güveni etkileyicidir! 💖✨
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı.
u 10 ayBence kısa. Erkek dediğin en fazla 1.80 olmalı.
68 Yorumla- 10 ay
- 10 ay
@Lazjoker kadın erkek eşitliğini boy eşitliği olarak mı algıladın
- 10 ay
Kısa buluyorsan en fazla değil en az demeliydin
- Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u 10 ayBen 173 boyundayım bence kısa değil ideal. ama türk kızı190 ister
13 Yorumla- 10 ay
1.80 olsa yeter ya jkjkj
- 10 ay
ağlattın sdjsdjs
- 10 ay
Ahahaha
10 ayTürkiye deki kızların boy ortalaması belli iken bunu konuşmaya gerek yok kısa ya da orta 1.70 bır erkek bızım ulkemızde kendı boyuna uygun cok sayıda kız bulabilir.
Kadın erkek ılıskılerı uzerıne konuscak o kadar sey varken boy konusu cok onemsız kalıyor psikoloji bozmaya gerek yok.12 Yorumla- 10 ay
Senin boy kaç?
- 10 ay
1.88 falan
10 ayİnsanlarin degistiremedigi ozellikleri icin yorum yapmayi dogru bulmuyorum. Erkek icin bu boy uzun mu kisa mi kadin icin bu ayak numarasi buyuk mu bilmem ne mi sacma seyler. Herkesin bi alicisi cikar
30 YorumlaBoydan ziyade karizma duruş daha önemli ama bir tık kısa en idare eder boy erkeklerde 178- 185 civarı
12 Yorumla- 10 ay
@Lazjoker öncelikle özgüven kazan boyun kısa diye saçma triplere girdin galiba ayrıca bu eşitlik haklar konusunda ve erkekler vücut yapıları itibariyle kadınlardan uzun olur ben ideali söyledim sen altındaysan önce kendine bak kısa erkekler sevilmiyor demedik istenen boyu söyledik bu değişir
10 ayDeğil ula ya bu kızlar toprağın altındaki boylarıyla cevap veriyo yine he
27 Yorumla- 10 ay
Aha bi çapkına yangınımmmm
- 10 ay
Siteden mi siteden miii 🤣🤣🤣
- 10 ay
Dedim ya birrrr çapkına yangınımmmm 🤣🤣 şarkı söyleyesim geldi aşk olsun 🤣
Standart boydur.
1.70 altı kısa 170-179 normal, 180+ üstü uzun boydur
210 Yorumlaİnsanları bu şekilde ayırmaktan nefret ediyorum. Karakterimiz bizim elimizde ama fiziksel özelliklerimiz aynı değil.
Bu nedenle boyu boyuma denk olsun yeterli. Fazlasında gözüm yok.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 aykisa askim ya, benden kisa yani. 150 kizlara olur ama
13 Yorumla- 10 ay
tabi ahshahs
Bu görüş kişiden kişiye göre değişir çok kişi için 170 boy idealken birçok kadın için bu boy kısa ben şahsen orta buluyorum ama 180 boyunda bir erkek çevremde olsaydı fena olmazdı 😃😃
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayDeğil ama aşağılık kompleksi olan erkekler 170 boy kısa diye kendini şartlandırmış durumda
312 Yorumla
Cevap sahibi10 ay@Lazjoker diye bi arkadaş var sürekli tüm kızların yorumunun altına "Dedi ve 1.70 erkeği kısa diye reddetti" yazıp duruyor, hele şu soru bi popüler olsun yine damlar yorumların altına dkdkdk
Cevap sahibi10 ay@Lazjoker hoş geldin knk 😊
Sen niye tüm kızların adına karar veriyorsun onu anlamıyorum, erkekte güzel bi yüze ve açık renklere önem veriyorum. Çirkin ve esmerse uzun erkeği ne yapayım ben, kimseden de teklif almadım bu zamana kadar demek ki beni beğenmediler buna ne diyeceksin peki?
Cevap sahibi10 ayHepimizin sıkıntıları var, hiçbirimiz dört dörtlük değiliz. Biliyorum daha önce bazı sıkıntılarım var demiştin zaten, ve seninle üniversite görücü usulü hakkında konuşmuştuk hatta sana efendi biri olduğun ve küfürbaz olmadığın için teşekkür etmiştim. Burada ne amaçla bulunduğun (trollük yapıp yapmaman) beni ilgilendirmiyor zaten. Ama benim kızdığım tek şey tüm kızları aynı görüyorsun, ya sence her kız uzun erkek bulup sevgili mi oluyor sence, senin o gördüğün kızlar güzel ve kısa boylu olanlar, çirkin ve orta boylu olanlar emin ol karşı cinsle el ele bile tutuşmamıştır (kendimden biliyorum). Genelleme yaparak günahımızı alıyorsun. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum.
Cevap sahibi10 ayBen de feminist eşitlikçi falan değilim bu arada, sadece tüm kadınların aynı olmadığını açıklamaya çalışıyorum kendimce.
Cevap sahibi10 ayBu arada hiç soru sormamışsın ki, ne tür soruları açıyorsun genelde
10 ayhayır 165 üstü olduktan sonra çok ideal aksine 178 180 geçince kötü en son 185 olabilir oda boyu 170 üstü molan kızlar için geçerli 150 Boyle 180 le çıkmaya çalışmak aşağılık kompleksidir
10 Yorumla
10 ayBen 170’im kendimle aynı boyda erkekten hoşlandığım bile olmuştur ama minyon kızlar için asla yeterli değiller. Neden böyle? 😂
10 Yorumlakişiye göre değişir. örnek vermek gerekirse 1.65 bir kız için kısa dururken 1.55 bir kız için uzun olabilir.
10 Yorumlagoogle a göre ortalama erkek boyu 176 ymış yani bunun aşağısı kısa diyebiliriz soruya gelirsek 170 kısa bir boy
11 Yorumla
10 ayNeredeyse 1.70 boyum olduğu için bana göre kısa ama daha kısa birisi için ideal olabilir. Göreceli yani
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayEvet 1.75 altı kısa.
1.75 -1.80 arası orta
1.80 üstü uzun
Ama 1.60 kız için 1.70 erkek uzundur.49 Yorumla
Cevap sahibi10 ay🤣🤣 doğru diyorsun kendi boylarına bakmadan uzun isteyenler oluyor
Cevap sahibi10 ay1.70 e yakınım, 1.78 olsun istiyorum
Cevap sahibi10 ayBenim boyum da uzun olduğu icin istemem normaldir
Senin boyun kaç
Cevap sahibi10 ayÇok kısa değilsin ki niye sorun ediyorsun
Cevap sahibi10 ayHiç 1.80 ve üstü sevgilim olmadı
Gizli Üye(25-29)10 ay1.55 kızın yanında 1.80 üzeri erkek görünce nedense yakıştıramıyorum ben fazla boy farkı olunca dışarıdan güzel durmuyor kendim de pek uzun sayılmadığım için 1.70 kısa demem 1.63 boyum
21 YorumlaBaya baya kısa aşkım ya benim boyum 174 o nasıl 170 shdhjj
21 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı.
10 ayErkek dediğin 1.90 olacak..
Kısa boylu
20 Yorumla
10 aybenim için kısa Benim boyum 175
Ama başkaları ne düşünür bilemiyorum
10 Yorumla
10 ayFazla kısa. 1.60 kadın 1.70 elemandan uzun oluyor, öyle düşünmek lazım
10 Yorumla
10 ayAyakkabı ile 1,70 üzeri oluyorum. Her ne kadar dezavantajimiz olsa da idare ediyoruz.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 707 cevap paylaştı. Öyle çok kısa değil ama yine de kısa sayılır
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayÇok kısa 172 olmalı. Çünkü ben 172'yim zbxnnsndn
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Yani bana fark etmiyor zaten boyum 184 ama 170 de ideal bence, illa deve gibi olmak gerekmiyor 😅.
10 YorumlaKısa bence ama ülkedeki kızların genel boy oranını ele aldığımızda normal onlara göre
10 Yorumla
10 ayErkeğin boyunun bir faydası yok, bu konu kızların takıntılı olduğu bir konu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayTabikide kısa. Ben 1.75im bir kıza göre uzunum baya ama erkek olsam uzun sayılmazdım. Erkekte uzunluk 1.80lerden başlar.
10 YorumlaBen kadınım boyum 1.70 erkekte bayılırım o boya
11 YorumlaAçıkçası boyum 171 fakat buna o kadar da takılanı görmedim. Sanki ilk izlenimden sonrasında zeka, olgunluk, anlayış gibi şeyler önem kazanıyor. Birde mesela bacak boyu, vücut yapısı vs de önemli bence.
10 Yorumla
10 ayBenim boyum 171
Bana güneşe dokunan biri lazım)))110 Yorumla- 10 ay
Yok 190+1olsun
- 10 ay
İmkansız mı kız o kadar uzun boylu biri? Buralarda da yok mu?
- 10 ay
İyiki 2.02demedim ha
- 10 ay
Hayda bari 180+
Böyle dediğime bakma ergen zamanlarda bende kısa erkeğe aşık olmuştum hala unutamıyorum ( - 10 ay
180+7 sohbeti kapatalım😀
- 10 ay
Abibim bendeb küçük erkeği napıcam? Elinden kolundan tutucam kreşe mi göndericem? Herkes dengiyle olsun
Ayrıca sana ne oldu? Erkek hakları savunanmısın? Bu görev sanamı verildi?
1.55 'lik sude 170'lik erkeğe kisa mi diyor sjsjjsks
19 Yorumla
10 ayKişi kendisi mutluysa gerisi önemsizdir.
Ben de 180'den birkaç santim kısayım ama "180'den kısa erkek olmaz" laflarına kıçımla gülüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ay171 im kısayım beğenilmek umrumda değil kimsenin beğenmesine ihtiyacım yok
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayKısa, bende 1.64'üm dalga konusu oluyoruz 1.75'in altındakiler olarak.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayOrta boy işte 140-150-165 boyunda kızlara göre iyi işte
17 Yorumla
Cevap sahibi10 ayHerkes boyuna göre bulmalı onlara 180 çok en fazla 175
Cevap sahibi10 ayHa sonra da aldatıliyorlar işte dış görünüşe bakıp
Cevap sahibi10 ayÖyle sal. aklar var maalesef
Cevap sahibi10 aySenin boyunla ilgili takıntım var dimi her boy sorusundaki cevap verenlere yazıyorsun 180 altimisin
Yani aslında kısa ama sevenin gözüne gelmez benim sevdiğimde 170 ve ben kendisini coookkk. Seviyorum 🌸❤️
10 Yorumla1.80'nim sanki bir 5 daha olsaydı fena olmazdı gibi. 1.90 ve üstü fazla uzun, 1.70'te biraz kısa gibi ama.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayKısa değil ama uzun da değil.
15 Yorumla- 10 ay
Erkekler 176 kadınlar 162 imiş.. Yani ortalamanın da biraz altındaymış
- 10 ay
Ben de az önce öğrendim :D rica ederim
10 ayAslında bize göre normal kızlara göre kısa.
11 Yorumla
s 10 ay1.92 uzun mu oluyor bu mantıkta 😂😂
17 Yorumla- 10 ay
Ortalamanın altında olduğum için tribe giricem şimdi dur 😂
- 10 ay
O da yok kardeşim 😂😂
- 10 ay
Hahahahah tamam tamam 😂
Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aslında o kadar kısa değil
11 Yorumla
10 ayYani kadının boyuda önemli ama bana göre kısa yani benim boyuma gore
20 Yorumla
10 ayHayır kısa değil en sevdiğim erkek modelidir 170 ler candır ya
00 Yorumla
10 ayBen 1 88 im. İzmir'de yuzme egitmeniyim. Kadınlar genelde hep 180 üstü ariyor
10 Yorumla
10 ay1.83 arkadaşim 1,70 ama cocuk harbi kral adam
10 Yorumla
10 ayKısa rahat rahat topuklu ayakkabı giyelim en az 1.80
10 Yorumlaortamda ki diğer kişilerin boy ortalamasına göre değişir ki bu
10 YorumlaBen kısa diyorum erkek uzun boylu ve kalıplı olmalı
10 Yorumla150liler için ideal ben de çok uzun sayılmam 165im ama bana göre kısa yani
10 YorumlaDeğil yav değil. Sevilmek mi istiyorsunuz uzun boylu erkek mi? Çıkın şu Arap kafasından. Şekilcilikle olmaz bu işler, fiziksel kriterler belirleyerek gerçek aşkı bulamazsınız
04 YorumlaAcikcasi boyu sorun eden de etmeyen de gördüm soyle açıklayayım genelde boyu uzun olan kızlar kendinden uzun erkek ister kisa kizlar boy konusunu pekte önemsemiyor ama kızların geneli uzun boy tercih ediyor sanırım daha eril duruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAslında gayet iyi bir boy ama kadınlar için 1.80 den kısa tüm erkekler kısadır ve asla sevgili olunmayacak erkeklerdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ay1.70 bir erkek için bayağı kısa maalesef.
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 905 cevap paylaştı. Hayır çok kısa değil.
26 Yorumla- 10 ay
@Bahar_555 yav ne iftirası attım ben. Alt tarafı tartışma yaptım. Hakkımda Gerçekleri öğrenmek istiyorsan tamam itiraf edeyim. Başka psikolojik sorunlarım var. Burada trollüğüne böyle sorular açarak ve yorumlar yaparak stres atıyorum. Kusura bakma ve ciddiye alma.
- 10 ay
Senin psikolojik rahatsız olduğunu az çok anladım, çünkü daha öncede beni etiketleyip aynı şey söyleyerek iftira atmışsın. Başkalarına da aynısı yapmışsın geçmiş yorumlarını gördüm. Bir daha başkalarına uğraşmaya devam edersen emin ol kötü yola düşersin seni şikayet ederler hesaba iptal edip bir daha giremezsin.
Siteye doğru şekilde takılın kimseyle uğraşmazsan şikayet gelmez. - 10 ay
@Bahar_555
Yav ciddiye almasanız. Gerçekten bu trollük beni rahatlatıyor. Diğer sorunlarımdan kaynaklanan bunalımımı gideriyor. Troll diyip geçin.
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u 10 ayKısa sanki ya shsj
25 Yorumla- 10 ay
Aynı boyda oluruz djdj
- 10 ay
Mümkünse jdjd
Genel standartlara göre kısadır
26 Yorumla
10 ayİdeal aslında benim gözümde kisadir
10 YorumlaYok ya bence o kadar da kısa değil
10 Yorumla- Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!