Kayınvalidem arkamdan demediğini bırakmıyor. Lütfen okuyun.

Arkadaşlar ben nişanlıyım. İlk tanıştığımız zamanlar aramız gayet iyiydi. Birden ne olduysa oldu. Arkamdan demediği kalmıyor her yönden beni kötülüyor. Nişanlımı bana karşı doldurmaya çalışıyor. Başarısız oluyor fakat başarırmı günün birinde diye korkuyorum. Bana iftira atıyor. Allah rızası için susuyorum karşılık vermiyorum sabrediyorum. Beni acayip kıskanıyor. Nişanlım bana hediye alsa bile batıyor. Yakın zamanda öğrendimki onların evinde yediğim yemekleri bile sayıyormuş. Bunlar beni çok kırdı. Şu sıra çalışmıyorum iş arıyorum. Arkamdan oğluna yani nişanlıma o çalışmaz sende ona bir ömür salak gibi bakarsın diyor. Biz evleneceğiz iyi günümüz kötü günümüz olacak nişanlımda işsiz kalabilir o sırada ben çalışsam ben salak mı olacağım yani? Bu fitne fesat değilde nedir? Nişanlıma onla mutlu olamazsın pişman olacaksın diyormuş. Ben ne yapmalıyım? Artık nişanlımın evine gitmiyorum. Annesini görmeye tahammülüm yok. Bunlar benim duyduklarım kimbilir daha neler diyor arkamdan. Ben pek kimseye anlatmıyorum başkasının kusurlarını açmak bana göre değil. Fakat benim ailemde dahil herkes bana azıcık canayakın davran diyor. Ben tüm bunlara rağmen nasıl sevebilirim nasıl candan olabilirim? Elimden gelen tek şey susmak sabretmek. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim? Benimde hatalarım olmuştur insanız hata yaparız. Ama bu sözleri hakedecek bir şey yapmadım. Allah biliyor.
Kayınvalidem arkamdan demediğini bırakmıyor. Lütfen okuyun.