böyle artisçe ama birazda alıcı gözle böyle gülücük atsa size ne düşünürsünüz? ve ne hissedersiniz?

Burak gibi gulse varyaaaaaa neler nelrrr okaylar olaylar 3. Dunya savasni ckaririm orda
beğeniyo musunuz anlamında sormadım. yani o kişi hakkında ne düşünürsünüz neden öyle bişey yapmış olabilir sizce aklınızdan ne geçer?
Aklmdan şu an sadece burak gecio kanki ya hdhdhdjska olsada yesek
Birkaç saniye tanıdığım biri mi diye hafızamı yoklarım, hatırlamazsam takmam.
seni sevdiğini ilgilendiğini mi düşünürsün yoksa dalga geçtiğini falan mı düşünürsün?
Dediğim gibi beni tanıdığı için gülümsediğini düşünürüm başka bir anlam aramam. Tanımadığım insanın beni sevmesi veya dalga geçmesi için geçerli bir sebebi olmaz.
Hosunada gidebilir, bosunada
Cevap
1Cevap
İçimden Allahım sana geliyorum dışardan kaşlarımı çatar bakarım🤨 tabi o arap hariç o çok tatlı kaşımı çatmaya kıyamam ama önüme bakıp yürürüm 🤩😂😂😂
2. resimdeki tebessüm etse valla bilemiyorum Allah yaratmış ölürüm oracıkta :)
seni sevdiğini ilgilendiğini mi düşünürsün yoksa dalga geçtiğini falan mı düşünürsün?
bu ne pis pis gülüyor manyak derim içimden :D
tanıdığım biriyse ilgilendiğini düşünürüm ama tanımadığım ise ve resimdeki gibi pis pis gülüyorsa dalga geçtiğini düşünürüm
2. Resimdeki gibi bir herif tebessüm etse bayılırım oracıkta sanırım
Bir görüşle aşk olmaz. Dalga geçtiğini de düşünmem. Ne bileyim. Bebek gibi hoşuma gider işte :)
bir şey düşünmem sadece bir yerden tanıdık mı derim beş dakika sonra geçer
Burak gibi gülse hoslandigini düşünebilirim ve karsilik verir tebessüm ederdim gecerken ama digerlerinde sapik derdim ve hic bakmadan gecerdim
burakcığıma benziyorsa ölür giderim heralde
beğeniyo musunuz anlamında sormadım. yani o kişi hakkında ne düşünürsünüz neden öyle bişey yapmış olabilir sizce aklınızdan ne geçer?
beni beğenmiş derim allaha şükrederim fakirleri sevindiririm kurşun döktürürm nazar değmesin diye hahaha
Yakışıklıymis derim ne düşünülür başka :)
Deli galiba derim içimden kendi kendine gülüyor
kendi kendine değil sana tebessüm ediyor. seni sevdiğini ilgilendiğini mi düşünürsün yoksa dalga geçtiğini falan mı düşünürsün?
Bana bakmiyodur diye düşünürüm umursamam
baktığı tarafta sadece sen olsan mesela senle ilgilendiğini beğendiğini mi yoksa dalga geçtiğini falan mı düşünürsün?
Azini burnunu kirarim ibnenin
Allah derim
Daha önceden tanışmıyosanız bence ilgi duymuştur özelliklede çapkınsa ama erkekler arasında geçen muhabbeti asla tahmin edemeyiz
Ne guluyosun uleeen
dalarım adama
dövmek için mi öpmek için mi?
niye belki beğendi sevdi seni ve tebessüm ediyo öyle adam dövülür mü millet arıyo da bulamıyo sen dövüyon?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar