Artık ciddi ciddi yolda tanışma ya da cafelerder tanışma tarih oldu. Sanal alemde biri gider biri gelir gibi yaşayanlar cogaldıgı icin özellikle face denen bilinmezde ; bu tip yolda tanışmalar hatta gecen bir yerde yemek yiyorum 2 adam orada sigara icenler bölmesinde fotograf cektiriyor işte. kıza. sorna bakmaya gidiyor olmadı bidaha bidaha derken orada da muhabbet ediyorlar bir yandan sonra cocuk bombayı patlatıp birşeyler diyor ve telefonunu alıyor kızın. sanırım yeni taktikler böyle işliyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılonun yerine
pardon bi soru sorabilirmiyim
bi arkadaşıma doum günü hediyesi alacağım
aksesuarlarla arası çok iyi. burralarda bayan aksesuarlrı bulabileceğim bildiğiniz bi yer var mı ?
diye sorabilirsin00 Yorumla
geldı boyle bırsey basıma ferıbottaydım ve tanımadıgım bırı bana bakıyordu neyse gunler sonra denk geldık ve bana senın gozlerın cok anlamlı bakıyor dedı eee sanamı vereyım yanı gozumu napayım dedım baktım harbıden artnıyetı yok tanıstık ve o adam benım asık oldugum adam oldu:)
56 Yorumla- +1 yıl
vay be :)
- +1 yıl
bende aslında bu durumuda soracaktım çoğu kişi red ederim diyor. Ya o kişi hayatınıza girebilecek en mükemmel insansa ve siz sırf bu tavrınız yüzünden kendinize onu daha tanıma fırsatı vermeden ön yargıda bulunmak nekadar doğru bir davranış olurdu acaba seni örnek almalarını isterdim eğer sende diğerleri gibi kendine onu tanıma fırsatı vermeseydin şuan hayatında bile olmıyacaktı
- +1 yıl
valla oyle kaprıs kibir paranoyaklık kabugu ıçınde degılım tabı yaklasım tarzıda onemlı alaycı tavırla derse bende reddederım ama eskı cıktıgım gayet samımı sekılde gozlerıme bakarak bunu soyledı eger ılk bakısta zaten bı enerjı alıyorsak bence dınlemekte fayda var karsı tarafı en azından dınlemekten zarar gelmıyor
ona kahve ısmarlayabilirim
25 Yorumla- +1 yıl
hanfendi rüşvet kabul etmiyorum malesef :) çaktırma falımada bakacaksan orta şekerli olsun :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılya iste bizim türkler isi nasil yapacaklarini bilmiyorlar.öyle zap diye tanismak istiyorum olmuyor iste.
kizlar hep romantiklik isterler hem.
iki insanin tanismasi cok natürel olmasi gerek,akmasi gerek kardesim,agir degil hafif ve rahat bir ortam ve durum gerek... iki insan ilk önce bir konu hakkinda konusmalari gerek ayrilma zamani gelince denirki:istersen tekrar bulusabiliriz tanisabiliriz ne dersin falan filan :D12 Yorumla- +1 yıl
sorun boyle ortamlarda da tanismak isteyecegin kizin bulunmamamsi :(((
kimin nereden ne sekilde ve ne zaman cikacagi belli olmuyor
hic ummadiginiz bir yerde aklinizda yokken karsiniza tanismak isteyebileceginiz biri cikiyor
tanismazssaniz onu kaybediyorsunuz tanismaya calisirsaniz itici geliyor
nasil olacak bu tanismalar :((( - +1 yıl
aynen öyle kardeşim kızlara sorsan nasıl bir erkek istiyorsunuz diye çoğu şöyle pat diye karşıma çıkacak aniden seni tanımak istiyorum diyecek birini istiyorum der aynısını yapıncada bu seferde sapık damgası yiyorsun :) ama karşılarına manken gibi biri çıkıp aynısını dese dizlerinin bağları çözülüyor tanımadan kim olduğunu bilmeden üstlerine atlıyorlar.
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Önce biraz itici gelirdi o şekilde yaklaşımı karşımdaki insanın sonuçta bunu ne kadar ciddi sorduğunu bilemem o yüzden karşımdaki kişiye farklı sorular sorardım biraz kişiliğine hitap eden o zaman kendisini ele verirdi ve bende kararımı ona göre verirdim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı. Çok doğru bir davranış olurdu. Mümkünse hayatımın insanı bana asılmadan karşıma çıksın, yoksa benimde onun hayatının insanı olma şansını kaybetmiş olur. İnsanın tanıyası gelmez..
00 Yorumlabenim basima geldi bu, sokakta yururken karsidan gelen bir erkek "tanisabilirmiyiz" dedi ikikere, ben yuzune bile bakamadim, cok utandim, hemde korktum, hemen uzaklastim..
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. bu gözler birazdan ateş saçacak o yüzden kaybol derdim ..
127 Yorumla- +1 yıl
yaa öyle apaçi gibi gelipte söylemiyecek gayet medeni ve çok samimi bir şekilde söyliyecek ısrarcıda olmıyacak yinede ateş saçarmıydın?
- +1 yıl
tanımıyorsun ama ona kendini tanıtma yada kendine onu tanıma fırsatı vermiyorsun önyargılı birisin büyük ihtimal sen mesela yolda giderken bir çocuk gördün hiç tanımıyorsun ama birden ona karşı acayip duygular hissettin için kıpırkıpır oldu kendini hiç olmadığından farklı çok hoş hissettin tamda karşında duruyor tek yapman gereken gidip bir merhaba demek tanışmak eğer yapmazsan belkide sonsuza kadar kaybedeceksin ama kaybetmekte istemiyorsun onu bu durumda ne yapardın?
- +1 yıl
tanışırsam o benim hakkımda ne düşünecek acaba merak ederim yani ben ön yargılı biri değilim ama birininde bana bu şekilde gelip gözlerime laf ederse ben bu kişini hakkında iyi düşünmem yani ... içim ne kadar kıpırdasada ben öyle yanında gidipte tanışmam yani aynı okulda falan olsak belki dikkatini çekmek için birşeyler yapabilrim ama yok yani sokakta gördüğüm birine güwenemem olmaz tesadüf afalan olursa belki ...
- +1 yıl
belki farkında değilsin ama önyargılısın diyeceğim sana çünkü gidip ona merhaba dersem çocuk benim hakkımda farklı şeyler düşünür diyiyorsun yani onun adına karar veriyorsun ve neyinden etkilendiyse onu söylemiş yapmacık davranıpta çok güzel birisin dememiş herkes gibi çoğunlukla onu birdaha görme şansın yok ne okulda nede başka yerde onun için orada açıldın açıldın yoksa öyle biri sadece aklında bir keşke olarak kalacak güven meselesinide tanımadan bilemezsin.
- +1 yıl
iyide tanışalım diyor sevgili olalım demiyor benim anlamadığım insanların hayatında kişiler gökten zenbille inmiyor yada her insan doğduğunda arkadaşları yanında eşantiyon olarak verilmiyor hayatındaki kişilerle biryerde bir şekilde aniden tanışıyorsun zaten kimiyle arkadaş yada akraba vasıtasıyla kimiyle okula başladığında bunlar doğru oluyorda bu şekil nedense farklı oluyor ben sosyal biriyim benim böyle tanıştığım arkadaşlarım var ve görüştüklerim çok mükemmel insanlar çok yardımlarını gördüm
- +1 yıl
hııı iyimiş çarpışmak pardon çarpıldım birden size dersin :) en güzeli bence sen şey yap birtane şemsiye aç yanından geçerken sümkürdüğün mendilini erkeğin gözlerine bakarak yere düşür bu daha anlaşılır olur bence :) o bana göredeğil bu bana göre değil bu yüzden belkide neler kaçırıyorsun farkında bile değilsin
- +1 yıl
bu da bana taktı ben öyle yapmacık hareketleride sewmiyorum ayy dur yok dur bilmem ne kaderimizde warsa karşılaşırız yine canım niye bu kdar taktın kii olmadı bide çantamdan telefonumu çıkarırken telefonnumaram yazan bir kağıdı düşürüyüm o da görsün alsın sonra mesaj atsın tanışak falan ...
- +1 yıl
aa bu daha iyimiş valla teknoloji gelişti nerde o eski tanışma şekilleri nerede o mektup göndermeler eee şimdi telefon var herkeste bir tuş kadar uzakta oldu herkes gitti mektuplar geldi sms mesaj lar şimdikızlarda tel elden düşmez oldu makinalı tüfekten bile hızlı yazıyorlar takır takır ha birde kendinize özgü mesaj diliniz var demi ha bu arada sana takıldığım yok rahat ol :)
- +1 yıl
gözlemlerime dayanarak söylüyorum dışarıya karşı senin sert bir kabuğun var ama aslında görüldüğün kadar sert biri değilsin bence, bunu belki kabullenmek istemesende aslında sen iyi bir kızsın :) Merak etme sırrın bende güvende ebbla kimseye söylemem :)
- +1 yıl
söyledimya gözlem yaptığın yorumla şuanakadarki konuşmalarımız arasında bağzı farklar keşfettim ve bu farklar seni aslında görüldüğün gibi olmadığını ve karşındaki insana güvenmediğin duğumlarda hiç olmadık biri gibi davrandığını gösteriyor. Hem bak bu uğraşmış halim değil bilesin burada görüldüğüm gibi değilimdir aslında çok gıcık biriyimdir :) profil resmindeki gerçektende senmisin yoksa sahte resim mi kullanıyorsun ?
- +1 yıl
bak bu iyi seninde gözlem yeteneğin gelişmiş bak hemenden anlamışsın gıcık biri olduğumu aferin :) hımm demekki sensin gerçektende güzel gözlere sahipmişsin daha doğrusu seni güzel kılan birşey varsada oda şuan sahip olduğun gözler açık söylemek gerekirse seni yolda görsem ve tanışmak isteseydim eğer gözlerden girerdim çünkü o gözlerde ateşten çok karanlıkta bile etrafı aydınlatan birçift ışık görüyorum :) bu arada resminden az cok seni anlatan birtakım verilerede ulaştım.
- +1 yıl
oldukça rahat bir kişiliğe sahipsin, çok baskıya gelemiyorsun, iri gözlüsün buda senin sosyal hafızanın kuvvetli olduğunu gösteriyor, pratik bir zekaya sahipsin, ama karar verirken iyice düşünüyorsun, fedakar bir yapın var rahatlığı seviyorsun, bağzen ani parlamaların oluyor ama çabuk sönüyorsun,çok titizsin, gülmeyi seviyorsun birde iyi bir gözlemcisin
- +1 yıl
insanların görünüşleri kişiliklerinin aynasıdır bir nevi araştırma ve okumayı severim daha önce yüz okuma sanatı diye bir kitap okumuştum az çok insanları çözüyorum artık bakışlarından davranışlarından düşüncelerini okuyabiliyorum bu yazdıklarım senin hakkında söylediğim küçük bir analizdi bunu daha genişletebilirim aslında birtakım kişisel testlerde yapabilirim aslında ama burada olmaz bu işlemler özel olması lazım onu da ancak faceden yada msn den canlıcanlı yapmam lazım tabi istersen :)
- +1 yıl
bakıyorum çok meraklısın :) yüz okuma sanatı diye bir kitaptı çok önceden okumuştum yazarın ismini hatırlamıyorum eski bir kitaptı yapıtığım yorum sadece bu kitaba dayalı değil yanlız bağzı okuduğum kitaplardanda esinlendim ama sana uygulamak istediğim test ler bu kitaplarla alakalı değil bana bir arkadaşım öğretmişti ve uygulandığı kişilerde çok farklı ve şaşırtıcı sonuçlar çıkabiliyor o yüzden özel bir takım sorulara dayanıyor ama anında cevap almam lazım onun için face yada msn lazım dedim.
- +1 yıl
gönderdim teklifi birebir konuşabilecek yer olsun sorularıma anında cevap alayım benim için önemli deyil neresi olduğu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKamera nerede diye sorarım... Hatta o anda yürüyorsam kulaklıklarım vardır duymam dediğini...Bir yerde oturuyorsam da ilk cümlem ve başımdan gitmesini söylediğim diğer cümlem devreye girer...
00 Yorumla tövbe tövbe derim herhalde etrafıma bakıp acil bi şekilde kacardımm
06 Yorumla- +1 yıl
yaa öyle apaçi gibi gelipte söylemiyecek gayet medeni ve çok samimi bir şekilde söyliyecek ısrarcıda olmıyacak yinede kaçarmıydın?
- +1 yıl
düşünmek lazım acıkcası bana h,ç güvenli gelmiyo görmüyor muyuz arkladaşlarıyla iddiaya girenini mi ararsın dalga gecmek için olanını mı arasın ben normalde kac yıldır tanıdıgım insanlara bile zor güvenir hale gelmişken böle bi durumda güvenmezdim en fazla yok ben düşünmüyorum der kalkardım
- +1 yıl
şimdi öyle açılan bir erkek sana göre çok yakışıklı biriyse ve sen okadar güzel biri değilsen ortada bir idda olabilir ama diğer türlü normal birinin gelipte böyle birşey demesi art niyetli olmaz tabi tanımadan bilemezsin sonuçta çocuk sana gel sevgili olalım demiyor sadece tanışalım yani beni tanı bende seni tanıyayım diyor bunun iki taraf içinde zararlı birşey olacağını düşünmüyorum o an konuşur sohbet edersin düşündüğün gibiyse daha sonralarıda konuşursun yok değilse iyigünler der gidersin.
- +1 yıl
sen ideal aşkın hikayesini biliyormusun?
Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı. Dışarıda bir şekilde tanışmak için yanıma gelen herkesi red ediyorum. Ben mi anormalim?
00 Yorumlaİltifat sevmeyen biri olarak lütfen işine bakarmısın derdım
03 Yorumla- +1 yıl
profil resmin başarılı !? işime bakayım ben en iyisi..
- +1 yıl
;)) ben gideyim o zaman..
+1 yılGuncellemene cevap yaziyim bir de, gozlerinden etkilendim tanisabilir miyiz diyen biri benim icin mukemmel olamaz cok yakisikli olsa bile itici gelir yani.
00 Yorumlasevgilim yoksa kalbim bossa tipide iyiyse ''ee bukadar mi'' derdim
117 Yorumla- +1 yıl
Oda şöyle diyormuş: P görünen güzelliklerinizi yorumladım sadece, şu an göremediklerim için kitap çıkarmayı düşünebilirim sizinda bana yardımcı olmanız gerekecek fakat... ahahahah :D::D çok sapık gördüm kendimi ..:D:D
Gelsin çanta... :PPP
Bu arada erkekler soruyu direk muhattap almışlar..
Cevaplar süper ama... ahahha :D
Neyin kafasını yasadıgını sorarım yoluma devam ederim, işim gucum yok birde mahallenin delisiyle mi ugrasacagım.
00 Yorumlane oldu iddaya mı girdiniz doğruluk cesaret mi oynuyorsunuz ...
01 YorumlaSevgilim var ve kibarca redederim.
Olmamış olsaydı tipsizse yine redederdim.24 YorumlaEğer beğenmemişsem, ''bunu farkedebilmen ne güzel'' der giderdim.
diğer türlü teşekkür ederdim..10 Yorumlaabi gözlerinizden etkilendim diyerek hangi kızın yanına gitsen reddedilirsin herşeyin bir usulü var
00 Yorumlaİşine bak kardeşim der ardıma bakmadan hızlıca yürürdüm.
01 YorumlaBu yüzden kışın bile güneş gözlüğü takıyorum :P
41 Yorumla- +1 yıl
vayyy gözlerim okadar güzel diyorsun :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Alnının ortasına kafayı çatardım:DDD
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. Orta şekerli olsun derdim .
00 Yorumla
+1 yılçok klasik. bence biraz daha yaratıcı olun:)
00 YorumlaHasnictir bea derim :)
00 YorumlaO cesaret varsa kafasida guzeldir herhalde ..:)
00 Yorumla
+1 yıl- "aa manyak mı ne?" :D:D
00 YorumlaHoşlanmam, hiç bir şey demem geçer gıderım
08 Yorumla
+1 yılGarip bir şekilde bakar ve giderim.
00 Yorumla
+1 yılhoyyt lann sen beni.ne saniyorsun derim
00 Yorumla
+1 yılYok sagol almim
00 YorumlaÇok fena döverdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçantayı yer kafaya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri