vede kiz arkadasi varken baskasina baskmasi da ilginc yani
Bir erkek bir kıza öylesine de bakar mı?
vede kiz arkadasi varken baskasina baskmasi da ilginc yani
Erkekler güzel hatunlara hep bakar canım. Çok beğense de bakar, bu kızı yatağa atabilir miyim diye düşünse de bakar.
Çocuğu beğeniyorsan, yaklaşmasına (tanışıp, konuşması için) cesaret ver biraz. Gerekirse, bir bahaneyle ilk sen birşeyler sor ya da söyle ona... Tanıştığınız zaman da sıcakkanlı-samimi ol. Kendini senin yanında ne kadar rahat hissederse, o kadar kolay açılır sana...
(Ha gayret, olacak bu iş :)
Bazıları, hoşlandığı kıza kolayca yavşayabilirken; kimisi konuşmakta-tanışmakta zorlanabilirler veya çekinebilirler...
Çıktığı varken başkasına bakan erkek seni şaşırttıysa, bu diyeceğim şoka sokar herhade:
"Erkekler, çıktıkları varken de yokken de başka kızlara bakarlar. Bunu kimisi çaktırmadan yapar, kimisi de belli ederek.
Sevgili sorduğunda, "bakmam-bakmıyorum" diyerek inkar edilir :))
Cevap
17Cevap
Bazen insan umuda kapılır seviyor beni bende ona bir şeyler hissediyorum der ama aslı öyle olmaz genelde bekleyip görmek lazım
O bönbön bakışları önemsemediğin vakit büyümüş olacaksın..
Not:Siz uyanıkken uyuyan insandan size sevgili olmaz.
her erkek her kıza öylesine bakar.. oltayı atar.. tutarsa çeker.. :)
Hicbir erkek oylesine bakmaz ya hoslanmstir yada vucut hatlari dikkatini cekmistir
bunu bilemezsin fazla kafana takma kendini üzersin bekle ve gör :)
bakar, canı o an seni istemiştir bakar. ama bu sürekli seni ister anlamına gelmez
biraz daha zaman geçsin anlarsın neden baktığını bir şeyler istiyorsa gelecektir
olur o ı olur merak etme az daha bakısıp kesısın sız sonra bı seyler olur ıllakı
bnce senden hoslanma asamasında zamana brakmıs senı ızlıyor takıp edıyor kısılıgını davranıslarını
gıt konus tanımak ıstıom senı de her turlu ayarlarsın
pek tanısma nıyetlı baktıgı soylemenez...bence oylesıne onemseme fazla
yiyilecek bir tarafın var mıdır diye bakmış olabilir
utangaç bi tipdir yada sen çok güzelsindir çekiniyordur
bakması normal bısey..
aşık da olabilir.bi yokla.
senden hoslanmıs yada seviyordur
bakıyorsan vardır bısey
öylesine herzaman bakmaz insan
anlık ve sazanlık
insan insana bakar
beğendiyse bakar uzaktan da olsa