İşte üzer aldatır çok kızla takılır iyi olmaz dindar olmaz diyen bile çıktı bu saçma ama işte yakışıklı erkek iyi olmaz çirkin olsun adam olsun diyen
Yakışıklı olup karakterli olamaz mı?
Yakışıklı olup karakterli olamaz mı?
Bence yakışıklı olup olmamakla karakter arasında hiçbir bağlantı yok. İstisnai durumlar dışında. Şöyle ki, bir erkek çok yakışıklı olur bu yüzden 'Ben yakışıklıyım.'edasında hava atar işte o zman karakterini etkileyebilir. Lakin diğer türlü karakterle tip arasında, bilgi ile zeka arasında olan ilişki vardır. Yani hep aynı şey sanarlar, birbirleriyle tamamen bağlantılı danatlar ama öyle değildir. Kısacası her yakışıklı erkek (Ki bu göreceli bir kavramdır.) kötü olacak, adam olmayacak diye bir kural YOKTUR.
ortaya karışık. Şahsen ben çok yakışıklısını da gördüm en çirkinini de. Şerefsiz hep şerefsiz tiple alakası yok. Sadece yakışıklıların biraz totoları kalkık olduğu için pas vermiyorlar. Bunu kızlardan da yapan var.
kızlar da öyle değiller mi acaba
illa ki toto kalkıklığı oluyor, ama bence yakışıklı erkekler ağırbaşlı olur, iyisi de vardır kötüsü de , girişkeni de çekingeni de, içe kapanığı da son derece dışa dönüğü de.. bir çok hatunu kucağına alanı da illa vardır maalesef..
Karakterin yakışıklılıkla ne ilgisi , dış görünüşe bu kadar takılma bence tanımaya çalışmadan dış görünüşüyle yargılamak en büyük acımasızlıktır bence.
Yakışıklı olsun istiyorum
Evet bulurmu ki
Cevap
32Cevap
Az bulunur ama vardır. Sevgilim benden önce İstanbulun yarısını elden geçirmiş ama benle çıkmaya başladıktan sonra kimseye bakmadı. Yine birkaç örnek var böyle.
Istanbulun yarisi 8 milyon insan eder
Benik nisanlim yakışıklı ve karakterli vallah hakkını yiyemem benden önce kac kiz cikma teklifi etmişti ona agzinin icine bakiyolardi ama kabul etmemişti o zamanlar akli bndeydi simdi nisanliyiz bnimde aklim ondaydi zaten
Orspu bu kız aamk
Olur ama çok az, yakışıklı adam kendine güvenir yani bir kız olmazsa diğeri var mantığındadır bide sürekli dışardan ilgi görünce havalanır, şekil a da olduğu gibi
Ee seviyorsa
Bunu söyleyenlerin Allah bin türlü belasını versin. elde edemediği erkeklere iftira atıyolar işte. birçok yakışıklı erkeğin hayatında hiç sevgilisi olmamıştır bu tarz düşünen kızlar yüzünden.
benim üzüldüğüm bir olay bu umarım yanlıştır
eig ne alaka :D
İşte sen ve senin gibiler insanları sınıflandıriyor..
Çirkin erkek ne demek la !!!
E hani siz böyle sınıflandırıyorsunuz ya allahta sizi nasil biliyorsa öyle yapsın
Sen bir ara resmini koymuştun çirkin değilsin ki
Bazıları yakışıklılığını daldan dala konarak kullanır, bazılarıda çok iyi niyetli olur önemli olan onları birbirinden ayıtr edebilmek, oda biraz tecrübe gerektirir.
Var mı yakışıklı olup iyi olan
Çoookkk
Görmedim hiç hepsi aldatıyor
Sana denk gelmemiş napalım şansın yok 😀
güzellik yakışıklılık göreceli kavramlardır.
Hem ne alaka yakışıklı olmasınmış
bunu diyenler bence kendilerine güvenleri yok
kişi kendinden bilirmiş işi :)
NE alaka ya bu nasıl bir görüş açısıdır. dini bütün olmanın görünüş le hiç bir alakası yoktur tamamen terbiye & yetişme tarzından kaynaklanır her şey İYİ AHLAK..
ewet cunku sadik kalamazlar cewresinde hep kiz olur:)) sewgilisi olucak kiz kukla gibiboynar ssga sola:)
Çirkinlerde kız bulsa aldatcak demekki
Hayır ne alaka. Hem yakışıklı hem de karakterli olabilir.
Ama herkes yok demiş
Kıskanıyorlardır.^^
Hiç yakısıklı olamadım kanka mevlana görse gelme der lanet olsun yakısıklı erkeklere :D
Genelde öyle diyorlar ama yakışıklı karakterli çok az vardır
Katiliyorum
çapkın olur bence
tipinden dolayı zaten kızların dibi duşecek filan filan
olur olur mesela benim için yakışıklı ve ağırbaşlı derler.
Hayır benim oğlum hem yakışıklı hemde çok temiz kalpli. Yok öyle bişey yani 😁😘
Yakisiklilikla alakasi yok cok cirkin olup karaktersizin onde gideni olan var yakisikli olup agirbasli cok iyi olan var ya da tam tersi
Cok nadir smdi butun kizlar bana sulanyrken neden tek kizla yataym?
Diğerleride yoklukta diye mi
yakışıklı olup karekterliside var yanlış bir düşünce
Var mı
Genelde onların g*tü kalkık oluyor arada mutlaka iyi insanlarda vardır
Yaradanın sana verdiği aklı az biraz kullan birazcık çok değil
Yoo benim tanıdigim biri var manken gibi masallah ve karakteride mükemmel
Pek yakisikli sayilmam ama lanet olsun fena bir dilim var :)
Dilini essek arilari soksunn :D
Hay tipine sokam zargana
Adamlik yakisiklilikla ya da tipsizlikle olmuyor insan olmasinicinde iyi niyet merhamet olmasi gerek...
:))) herkesin bir kusuru var canım
Soru o değil
yakışıklı adam kötü olur diye birşey yok ona uygun olmayan tip olarak yani kadınlar bu adamalra çok yamanır bir hayır der iki hayır der sonunda işine bakar sonra gider güzel olmayan kadın onunla birlikte oldumu onu sevgilisi gibi görmeye başlar benimle sevişti sevgilim der ama öyle birşey yoktur... adam işine bakmış yoluna devam ediyordur.. kimse adamı suçlamasın onu bu hale sokan yine kadınlar..;)
Çirkinle olmak zorunda mıyız
Yakışıklı bir erkekle olmak istiyorum oda hayır demeyi bilmeli
Çoğunluk öyle bence de
Güzel kızla aynı mantık
hahaha degil ama seni mı kırcam :D
Çirkinim ve kötüyüm misal. Alakası yok. :):
Aynen oyle dedigin gibi olur
O neden çirkinlerle olmak zorunda mıyız
Ben cirkinim bitane bulsam sadik kalirim cunku ondan baskasinin bana bakmiycani dusunurum ama yakisikli olanlar elimi sallasam ellisi havalarinda kimsenin kiymetini bilmiyo serefsizler hep aldatip uzuyolar guzelim kizlari
Bulsan demekki sende yapcan aynı mantık niyet önemli
Bende tip yokki bitane bulsam bida birakmam uzmem onu hic :)
Bulsan aldatcan hiç bir özelliğin yok bulsan aldatcağın için ömür boyu sadık kalcak olsanda asla özel değilsin
Niye aldatiyom mutlu olan insan aldatmaz bunu kafana sok eger mutsuzsa tipsizde olsa aldatir yapicani yaparr :)
olanlar var genelleme yapmayın
Var mı işte
var
Bacim olur mu oyle sey ya, sorman hata
Olan var olamayan var birşey demek zor
Ambalajı güzel her yiyecek kötü müdür (!)
Ambalajin olayim patlat beni
Kişiden kişiye değişir
ileride vardır ya neden genelleme yapıyorsun
Yakışıklı değilim ama yinede kötüyüm:)
Olabilir var da öyle tan
bencil olduklarimizdan
herkes bir değil
Olur😊
O neden
Ne neden yakışıklı karakterli olamaz mı 😊
Olabilir tabi
hayır olmaz