Ne yapmalıyım bana hem beni özlediğini söylüyor hem de eziyor...

Merhaba arkadaşlar benim 1.5 senelik bir ilişkim vardı. Birbirimizi çok sevdik. Ben ilişkinin başında 12 tane yalan söyledim etkilemek için ve bunların hepsi büyük yalanlar değil örneğin bana gönderdiği hediye paketi geldikden sonra 2 hafta sonra geldi dedim çünkü yazacak birşeyler bulamamıştım vs. Benim yüreğim el vermedi bu yalanlara ve hepsini itiraf ettim yüzüne karşı, 3 ay sonra yani ayrıldıkdan sonra yüzüme vurmaya başladı. Şöyle bir erkek düşünün, sözlerini tutan, sizi herşeyden ve herkesden üstün gören, sizi asla aldatmayan, sizi herşeyden çok seven... Benden ayrıldı sebebi ise tartışmalarımızmış ve başka birinden hoşlanmış. 1 ay arkadaş kalalım dedi kalmadım. Dün bana sende beni rüyanda görüyomusun hala dedi, birşey demedim daha sonra seni özledim dedi yine birşey demedim, daha sonra bana beni görmezden geliyorsun sanırım dedi... Ve bende sen isemdinmi ölye olmasını diyince daha sonradan konu açıldı ben alttan almaya özen gösterdim fakat beni yalancılıkla çok ağır şekilde suçladı kalbim çok kırıldı evet söyledim ama ben başında söyledim ciddi olduğumu bilmiyordum, ilişkiye başladıkdan bir ay sonra azıma yalan almadım, ve söylediğim her yalanı da kız arkadaşıma söyledim bunları sana söyledim diye... Ne yapmalıyım bilmiyorum bir çıkmazdayım... Lütfen yardım edin..
Ne yapmalıyım bana hem beni özlediğini söylüyor hem de eziyor...