Sebebi nedir? Ne olabilir? Ve bu ''yanaşmayan erkek'' hoşlandığını nasıl belli eder? Ne gibi açıklar verir de kız anlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunun birçok nedeni olabilir. Bunun nedenini belkide senin araştırmanı veya bulmanı istiyor olabilir. En basit olarak; anlaşılmamaktan, ciddi ilişki istemediğinden, kendini aşka hazır hissetmediğinden, duygularını kontrol etmekten çekindiğinden olabilir. Onun sana karşı duygusunun olduğundan eminsen, onu bayağı bir gözlemlemişsin demektir. Fakat burada eksik giden bir şeyler var, onları hemen birlikte bulalım.
Aynı ortama gelince muhabbet etmeye ve onun her dediği kelimeyi gözlemlemeye çalış

Senden hoşlanan ama açılamayan veya senin dediğin gibi yanaşmayan erkekler, karşı taraftan çözülmeyi beklerler. Aynı ortama geldiğinizde elinle bir kahveyle onun yanına git ve muhabbet etmeye çalış. "bugün çok iyi gördüm seni ya da bugün seni pek iyi görmedim" gibi arkasından cevap gelecek şekilde cümleler kurarak onu konuşturmaya çalış. Sana karşı neden yanaşmadığını anlamak için öncelikle onu tanımalısın. "neden bana yanaşmıyor?" gibi düşüncelere girersen, yanlış yollara ve düşüncelere girebilirsin. Önce onu tanımaya çalış.
Onun yakın bir arkadaşıyla muhabbet kurarak, arkadaş olabilir ve onun hakkında bilgiler öğrenebilirsin

Belki de bu taktik, dünyanın en başarılı taktiklerinden biri olabilir. Direkt olarak hoşlandığın kişiyle iletişim kuramıyor veya çekiniyorsan, onun en yakın arkadaşıyla muhabbete girebilirsin. Direkt olarak o kişi hakkında soru sormak yerine, önce arkadaşıyla normal muhabbet et ve ardından "ya sen muhabbetçi birisin ama X kişi (hoşlandığın kişinin adını söyleyerek) sanki biraz içine kapanık birisi ya da eğlenceli biri sanki" gibi cümle kurarak o kişi hakkında herhangi bir tahmin ortaya at. Ortaya attığın cümleden sonra zaten arkadaşı sana muhabbet kuşu gibi ötmeye ve onun hakkında her şeyi anlatmaya başlayacaktır.
Hoşlandığın kişi belki de senden çekiniyor ve utanıyor olabilir, onun bu yargısını kırmak için sıcakkanlı ol ve aşkı savunduğunu belirt

Senden o kişinin hoşlandığına eminsen ve hala sana açılmamışsa, dediğim gibi ters giden bir şeyler vardır. Bu tür utangaç erkekler, genellikle kızlarla nasıl konuşulacağını bilmezler ve çok utanırlar, hatta bazen de konuşurken saçmalarlar. Seni çok ulaşılmaz veya soğuk bir insan olarak görüyor olabilir. Özellikle ortama hoşlandığın kişi girdiğinde gülümse ve tatlı dilli ol. Onu gördüğünde tatlı şekilde gülümseyerek "merhaba X" diyerek laf at. Yani onun sana geleceği tüm kapıları açman gerekiyor. Senin aşkı savunmadığını veya inanmadığını düşünüyor olabilir ve bu yüzden bile açılamıyor olabilir. Onun kulağına gidecek şekilde aşkın güzel bir şey olduğunu anlatan cümleler kur ve bu cümleler onun kulağına iyice yerleşsin. Senden cesaret alarak, eminim ki sana karşı bir adım daha atacaktır.
Bazı erkekler adım atmayı sevmezler kadınlardan beklerler, belki de senin adım atmanı bekliyor olabilir

Neden sana yanaşmadığı hakkında tüm maddeleri sana söyledim ama geriye tek bir neden kaldı; o da adımı senden beklemek! Eğer bunu bekliyorsa ve sen bunu anlamışsan hiç adım atmaya kalkma. Erkekler kolay kızları sevmezler ve sürekli zor kızların peşinde koşarlar. Ondan ne kadar çok hoşlansanda yukarıda dediğim maddeleri uygula ve onun sana gelmesi için tüm kapıları aç. Baktın gelmiyor ve hala senin gelmeni bekliyorsa, bu doğru bir hareket olmayacaktır. "kaçan kovalanır" sözünden feyz alarak söylüyorum ki, ne kadar kaçarsan ve uzaktan dediğim maddeleri yaparsan, emin ol sana adım atmasını o kadar sağlarsın.
160 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHoşlanan Erkek Neden Belli Etmez?
Hoşlandığımız halde bazen belli etmeyiz, elimden geldiğince nedenlerini sıralamaya çalıştım umarım yardımcı olur size. Detaylarda da hoşlandığını nasıl anlayacağınızı sormuşsunuz ondan da bahsedeceğim.
Çekindiği İçin Hoşlandığını Belli Etmeyebilir:

Her ne kadar hoşlanma kuvvetli olsa da bazen, bazı sebepler çekinmeye de yol açabiliyor:
- Tecrübesizdir; daha önce ilişkisi olmamış, çok az kişiyle flört etmiş ya da ilk kez ilk adımı kendi atıyor olabilir.
- Kadın sert ve ciddi duruyordur. Belli etse ona bağırmanızdan, terslemenizden, gururunu kırmanızdan korkuyor olabilir.
Erkek hoşlansa bile, kadın yeşil ışık yakmalı ki erkek daha rahat hislerini belli edebilsin. Yeşil ışığı nasıl yakabilirsiniz bunun da tüyolarını vereceğim:
- Göz göze gelince gülümseyebilirsiniz.
- Her gördüğünüzde selam vererek aranızdaki iletişimi arttırabilirsiniz.
- Sosyal medyalarda eklediyse sizi, arada bir bahane ile mesaj atabilirsiniz (ders veya iş hakkında soru sorma bahanesiyle mesajlaşabilirsiniz).
- Arkadaş grubunuza dahil olmasını sağlayabilirsiniz, beraber zaman geçirdikçe samimiyetiniz artar.
Arkadaşlığınızı Kaybetmekten Korktuğu İçin Hoşlandığını Belli Etmiyor Olabilir:

Eğer arkadaşsanız, arkadaşlığınızı kaybetmekten korktuğu için hoşlandığını belli etmeyip, içinden içinden hislerini yaşayabilir.
Ona arkadaşlığınızın kolay kolay bitmeyeceğini gösterebilmeli ve hislerinden haberdar olduğunuzu hissettirebilirseniz, karşılık da verirseniz belki size açılması da kolaylaşacaktır.Yanlış Anlamanızdan Çekindiği İçin Hoşlandığını Belli Etmeyebilir:

Onu yanlış anlamanızdan, sapık sanmanızdan ya da bir çıkar için size yanaştığı düşüncesine kapılmanızdan korkuyor olabilir.
Daha anlayışlı ve yumuşak davranırsanız bu korkusunu yenmesine yardımcı olabilirsiniz.Daha Öncesinde Yaşadığı Kötü Tecrübeler Nedeniyle Yanaşmıyor Olabilir:

Hayatındaki kötü tecrübeleri nedeniyle bir kadına yanaşmaktan, duygularını belli etmekten korkuyor olabilir. Hisseder, elinde değil ama kaçmayı seçer. Bunun da nedenlerinden bahsedeceğim.
- Sizden önce hoşlandığı biri reddetmiştir.
- Önceki ilişkisinde aldatılmıştır.
- Önceki ilişkisinde terk edilmiştir.
- Kalbini kırmışlardır.
Eğer sebebi önceki yaşanmışlıklarıysa, cesaretini topladığında gelip belli edecektir. Yanında olarak, hoşgörülü davranarak, cesaretlendirerek size duygularını belli etmesini sağlayabilirsiniz.
Özgüveni Yüksek Olmadığı İçin Hoşlandığını Belli Etmeyebilir:

Karşınızdaki erkeğin özgüveni, size duygularını belli edebilecek ya da yanaşabilecek kadar yüksek olmayabilir.
- Kendi dış görünüşünü beğenmiyordur.
- Kendini size layık görmüyordur (kendi maaşını, kendi işini, kendi okumuşluk seviyesini sizden düşük görüyor olabilir).
- Arkadaşları, "o kız sana bakmaz" tarzı konuşmuştur.
- Sık reddedilmiştir.
- Ondan hoşlanan yoktur, olmamıştır, çevresinde beğenilmeyen biridir.
- Aşağılanarak ve hakaret edilerek büyütülmüş olabilir...
Onu beğendiğinizi belli edebilirsiniz, ona iltifat edebilirsiniz, konuşurken koluna falan dokunabilirsiniz. Onu cesaretlendirirseniz size yanaşması da kolaylaşacaktır.
Bir Erkeğin Hoşlandığı Nasıl Anlaşılır?
Bir erkeğin, sizden hoşlandığından şüpheleniyorsanız ancak emin olamıyorsanız, hoşlanan erkeği ele veren davranışlardan birkaç tüyo vereceğim.
Beden Dili Hoşlanan Erkeği Ele Verir:

Hoşlanan bir erkek kendini gizlemeye çalışsa bile beden dili onu ele verecektir. Sizden hoşlandığını gösteren birkaç işaretten örnek vereceğim.
- Hoşlandığı kızı görünce kaşları yukarı kalkar, yüzünde şaşkına benzeyen aşık bir ifade oluşur.
- Hoşlandığına bakarken, gözbebekleri büyür.
- Bakar; çekiniyorsa kadın da bakınca gözlerini kaçırır ancak illa ki yakalanır bu birkaç defa tekrar ediyorsa sizinle ilgileniyor demektir. Çekinmiyorsa göz teması kurmaya çalışabilir.
- Bir arkadaş grubunda otururken vücudu hoşlandığı kişiye dönük oturabilir, hoşlandığı kişinin dediklerinizi daha dikkatle dinler.
- Hoşlandığı kızla konuşurken, kıza ya da kendine dokunur.
- Hoşlandığı kişiyi gördüğünde saçını düzeltir, kıyafetini düzeltir, aksesuarını düzeltir...
Küçük Detayları Bile Hatırlar:

Hoşlanan bir erkek, hoşlandığı kızla ilgili ya da hoşlandığı kızla konuştuğu konuları ve detaylarını hatırlar.
- Hoşlandığı kişinin doğum gününü hatırlar.
- Hoşlandığı kişiyle konuştuğu konuları hatırlar.
- Hoşlandığı kişinin sevdiği şeyleri aklında tutar.
- Küçük detayları fark eder.
- Hoşlandığı kişiyi gerçekten tanımaya çalışır, üzgün halini fark eder, derdini anlar...
Kahraman Kimliğine Bürünmüşçesine Yardım Etmeye Çalışır:

Hoşlandığı kızı gözlemler, çevresinde dolaşır ve yardıma ihtiyacı olduğunda ya da yardım istediğinde hemen yardım eder. Bir kişinin size çok fazla karşılıksız yardım ettiğini ve kötü günlerinizde yanınızda olduğunu fark ediyorsanız, bu kişi sizden hoşlanıyor olabilir.
Sık Karşılaşmalar da Hoşlanma Belirtisidir:

Her karşılaşma tesadüfi olmayabilir, özellikle son zamanlarda sık sık karşılaştığınız biri varsa tesadüf olmayabilir. Takip eder demiyorum ama gözlemler ve çıkarım yapar. Örneğin; her öğle molası gittiğiniz restoranı bilir, o restoranda öğle yemeğini yer, alışveriş yaptığınız avmyi bilir kendi de sık sık o avmye - sizinle karşılaşma umuduyla - gider...
Bir erkek, bir kadından hoşlandığında; onu sık sık görmek ister, gördüğünde heyecanlanır, eli ayağına dolanır. Hoşlandığı kadınla karşılaşmak için, kadının takıldığı yerlerde daha fazla zaman geçirmeye başlar... 🙂40 Yorumla

Bir erkek bir kıza, hoşlandığı halde neden yanaşmaz
Aslında ciddi anlamda senden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamanız gerekmektedir. Bazı davranışlardan dolayı yanlış anlaşılma durumuna düşebilir ve rezil olabilirsiniz. Çünkü sizinle sadece sohbet etmek istemiş olabilir. Öğrenciysen sınıf arkadaşlığından fazlasını beklemiyordur. Sürekli beraber gezdiğiniz arkadaşınızdan hoşlanıyor olabilir. Bununla ilgili size birden fazla maddeler sayabilirim. Bu sebepten dolayı tamamen emin olmadan yelkenleri suya indirmemelisin.
Bir erkeğin hoşlandığını belli eden belli başlı davranışları bulunmaktadır.Sizinle ilgili çeşitli sorular soruyorsa

Durup dururken arkadaşların, ailen, işin ve sevdiğin ve hoşlandığın durumlar hakkında bilgi almaya çalışıyorsa hakkınızda bir şeyler öğrenmek istiyor demektir. Hatta sizinle konuşurken bile öne doğru eğilerek dudaklarına bakarak konuşuyorsa bu erkeklerin sizden hoşlandığının belirtileridir.
Temas

Size dokunmaya çalışıyorsa ve sonradan utangaç davranışlar sergiliyorsa bu durum az çok bir erkeğin sizden hoşlandığının belirtilerinden olabilecek bir durumdur. Bu madde biraz yanlış anlaşılmaya açık olabileceği için emin olmadan bir davranış yapmanızı pek önermiyorum.
Saçıyla oynaması

Erkekler biz kadınlara güzel ve çekici görünmek için saçlarıyla oynaması ve elini kolunu nereye koyacağını bilememesi bile bence hoşlandığının belirtisidir. Hoşlanmasa normal bir davranışlar sergiler ve heyecanlı olmadan kalır.
Durmayan mesajlar

Telefonunuza durmadan sizinle tanışmak isteyen yakışıklınızdan geliyorsa sizinle sürekli iletişimde olmak istediğini belli etmektedir. Sürekli gönderilen mesajlar sonucunda bence size iyice ısınarak beklenmedik bir anda hoşlandığını belli eden bomba bir mesaj alabilirsin.
81 Yorumla
+1 yılBazı erkekler özellikle yirmili yaşlarında ve hatta otuz beş yaşlarına kadar hayatta deneyim edebilecekleri her türlü macerayı geride bıraktıktan sonra bir kadınla karşılaşırlar. Bu kadın daha önceki hatunlardan farklıdır çünkü kendi istek ve taleplerini açıkça ortaya koyan ve hatta tavır koymasını bilen bir kadın olması sebebiyle erkeğin dikkatini çeker. Ayrıca kadının bir diğer özelliği, ulaşılamaz bir tavrı vardır ve erkek bir şekilde bu kadını ikna edip ilişkiye başlasa bile kadının bir ayağı kapının dışında gibi, her an bırakıp gidebilecek gibi davranmaktadır. Bu durum erkeği tedirgin eder, zira etrafında yüzlerce kadın olabilir ancak hiçbir kadın bunun kadar gizemli ve vazgeçilmez kadın olamamıştır, dolayısıyla erkek avcı ruhuna esir düşüp bu kadını deliler gibi takip etmeye başlar. Tam bu sırada, yani erkeğin kendisini kaptırmakta olduğunu anladığı sırada, başroldeki kadın en kritik hamleyi yapar ve şöyle der: “Bak canım, belki seninle uyumluyum ve mutluyum ama benim hayatta bazı kararlar vermem gerekiyor, ailemi kurmak ve çocuk sahibi olmak istiyorum dolayısıyla böyle takılmaca artık beni tatmin etmiyor; ya birlikte bir karar verelim ve ciddi adımlar atalım ya da tadımız kaçmadan ayrılalım ve ben de hayatıma bakayım, ne dersin?” Biz buna satranç tabiriyle “Açmaza düşmek” deriz. Öldürücü darbeyi yapan kadın erkeği bir çeşit açmaza düşürür; kimi adamlar NE OLURSA OLSUN, dünyanın en ideal kadını bile olsa, evliliğe yanaşmazlar çünkü birtakım travmaları vardır. Kimi adamlar ise işte bu mecburiyet hissine kapılıp karar vermek zorunda kalırlar ve bu özel kadını kaybetmemek adına ona evlilik teklif eder, sonra da birlikte halay çekerler.
70 Yorumla
+1 yılBir erkek hoşlandığı kıza neden yaklaşmaz?
Öncelikle bunun birçok nedeni olabilir. Sana aşağıda bunları birkaç madde halinde anlatacağım umarım yardımcı olabilirim.
1. Neden: Belki gerçekten de sevmiyordur

Onun sana bakmasından ya da sürekli onunla aynı ortamda karşılaşmaktan ötürü sen de ya da arkadaşların böyle bir şey düşünmüş olabilir ama her bize bakan ve aynı ortamda birden fazla denk geldiğimiz biri bizden hoşlanmıyor olabilir.
2. Neden : Utangaç biridir

Yapısı gereği utangaç ve çekimser birisi olabilir ee haliyle böyle bir insan da sana yaklaşmaya ve seninle konuşmaya utanır. Adımları senden bekler.
3. Neden : Özgüveni düşüktür

Özgüveni düşük insanlar sürekli reddedileceğini hatta daha da ilerisi onu reddeden kişinin onunla dalga geçeceğini düşünür. Böyle bir durumda da açılmak imkansıza yakın olur.
4. Neden : Hala yediği kazıkların etkisindedir

Herkesin hayatında en az bir kez ''Eyşan'' dediği biri illa ki olmuştur. Sizden hoşlanan kişi hala eski sevgilisinin ona yaptıklarını unutmamış olabilir bu yüzden artık daha temkinli davranıyordur. Bir daha yalan duymak, aldatılmak, 2. plan olmak istemiyordur haliyle de.
5. Neden : Duygularından ya da senden emin değildir

Şu an gerçekten bir ilişkiye hazır mı değil mi bunu anlamaya çalışıyor olabilir ya da seninle alakalı birkaç olumsuz şey duymuştur ya da görmüştür bu da onu sana karşı uzaklaştırmış olabilir. Seni gözlemleme aşamasındadır hata yapmak istemiyordur.
Umarım yardımcı olabilmişimdir <340 Yorumla
bendeee genelde yaşıyorum bunu:) karşı tarafın hoşlandgnı biliyorum ama nedense ya uzak duruyo ya da açılmıyo belki de bende problem vardır onu cesaretlendirememiş olabilirim ve becerim yoook:)
40 Yorumla
kalas oldugu ıcındir ınan bana
94 Yorumla
Soran+1 yılDoğru. Adım atması şart erkeğin
Soran+1 yılKız taraf olmak daha zor. Erkek olsam gider açılırım veya emin olmadan da belli edebilirdim. Ama..
- +1 yıl
Ben seviyorum 8 yıl oldu söyleyemedim bi ara sürekli yazdım ama boş konuşuyodum o da dışladı en baştan söylesem belki olurdu ama karşıdaki kıza göre değişir benimki çok egolu umursamaz o yüzden böyle
+1 yılBir Erkek Bir Kızdan Hoşlandığı Halde Neden Yaklaşmaz?

Öncelikle merhaba, bunun pek çok sebebi olabilir aslında bu kişiden kişiye değişiklik gösterebilmektedir. Ama en nihayetinde neler olabilir diye bakacak olursak bir kaç şey söylemek mümkündür.
Belkide Gerçekten Hoşlanmıyordur!
Sen hoşlanıyor zannediyorsundur ama belki o erkek senden hoşlanmıyordur. Yani belki de sadece muhabbetini seviyordur, seninle konuşmak hoşuna gidiyordur. Seninle vakit geçirmekte hoşuna gidiyor olabilir lakin bazı şeyleri her zaman aşk anlamında hoşlanmaya çekmek yersiz olacaktır. Arkadaş olarak seni seviyor olabilir. O neden ile bunu iyi anlamak gerekir her sizinle konuşan erkek size yanıp tutuşup aşık olmuyor. Kadınlar için nasıl "erkek kanka" diye bir şey varsa bizler içinde "iyi bir kız arkadaş" kavramı vardır. Bu nedenle bu çizgiyi bilmek gerekir.
Siz ve Diğer Kızlardan Hoşlanıyordur
Buda pek çok erkekte meydana gelen bir şey... sizinle beraber bir kaç kişiden daha hoşlanıyor olabilir. Erkekleri araba gibi düşünecek olursan ceza yememek için kırmızı ışıkta geçmezler. O yüzden içinizden hanginiz yeşil ışık yakarsanız ona gelecektir. Hemde diğerlerinden hoşlandığını unutarak, onları silerek ilk yeşil ışık yakana koşacaktır.
Havalı Bir İnsansındır Özgüven Problemi Yaşıyordur
Neticede kimse rededileceğini bile bile koşmaz bu neden ile senin havalı olman onda "bu kız bana bakmaz" algısı oluşturacağı için şansını bile denemek istemez. Hoşlansada gelip konuşmaya ya da senin tabirinle hoşlandığı halde yanaşmaz bu sebeple kendin farkına varmadan erkeği buna itiyor olabilirsin doğal olarak oda çekingen davranıp gelemeyecektir.
Eski İlişkileri Yüzünden Güven Problemi Vardır
Geçmişte yaşadıklarını seninde yaşatacağını düşünüp sana gelemiyor olabilir. Bu konuda onun kendi problemini içinde çözemedikçe de sana gelemeyecek ve hoşlandığı halde gelipte seninle konuşmayacaktır.
20 Yorumla
Merhaba;
bir erkeğin hoşlandığı hâlde sevdiği kiza yanasmamasinin nedenleri olarak birden çok faktör etkili olabilir.
Bunlardan birincisi, erkekteki psikolojik baskilanmadir. Çocukluk zamanlarinda şiddet, alay edilme ya da ailedeki sevgisizlik ortamına maruz kalan çocuklarda çekingenlik duygusu olusabilmektedir. Bu durum da ilerleyen zamanlarda kişinin sosyal davranışlarını negatif yönde etkilemektedir.
İkinci neden olarak da beğenilmeme psikolojisine bağlı reddedilme korkusunu baz olarak alabiliriz. İnsanlar doğası gereği beğenilme ve onaylanma duygusuna sahiptir. Kişinin aynaya baktığında kendini çekici bulamamasi hâli, bireyin davranışlarında engelleyici rol olarak sahne alabilmektedir. Kendini çekici bulamayan insanlarda öz guvensizlige bağlı olarak utangaçlık duygusu oluşur, bu da reddedilme düşüncesine sevk eder.
Üçüncü neden de, önceki deneyimlerine bağlı olarak gelişen terk edilme korkusudur. Aldatılma, sebepsiz yere ayrılma vb. durumlarla karşılaşan kişilerde aşk konularına karşı ön yargı duygusu oluşur, bu dinamiği de bozmak kolay değildir.40 Yorumla
Eğer hoşlanıyorsa her fırsatta bakmaya ve görmeye çalışır. Hatta görmek için fırsatlar yaratır. Gözgöze gelindiğinde gözlerini hemen kaçırır. Ayrıca yanaşmamasının sebeplerinden biri terslenme ihtimalidir ki bu da özgüven eksikliği demektir. İkincisi çevre baskısıdır arkadaş çevresi tarafından sevilmeyen bir kız ise ona yanaşamaz. Kendini hazır hissetmiyor olabilir. Uygun zamanı bekliyor olabilir. Korkuyor da olabilir bir erkek daha önce biri tarafından terk edilmiştir ve hala etkileri sürüyor olabilir. Ayrıca hoşlanıyorsa zaten her halinden belli olur. Başka kızlara bakışıyla sana bakışını kıyasla ve sonucu bul. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)
182 Yorumla- +1 yıl
aynı ortamdaki diğer kızlarla konuşup bir bana bakmıyosa yani tesadüfen de olsa bakışımız denk gelmiyosa bu ne demek?
- +1 yıl
@möhendishanım Sigmund Freud ' un da dediği gibi " Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır. "
+1 yılürkek olur erkekler ilk sevdiği zaman arkadaşlığınıda kaybetmekten korkar cesaretlendirmen lazım senden hoşlanıyorsa sürekli gözlerinin içine bakar ve imalı laflar söler 1 dediğini 2 etmez bu durumdaysa utandırmadan sende bişileri belli etmeye çalış kısaca cesaretli ol ki oda cesaret alsın arkadaşım...
36 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmuyoruz. Arkadaş değiliz. Sınıfta yeniyim bu sene geldim okula.
Hoşlanıp hoşlanmadığı nasıl anlaşılır bir erkeğin gelip söylemedikçe? Sorduğum bu :(
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Başka hangi davranışlarından belli olur hoşlandığı?
:)- +1 yıl
valla yha sen anlamak istemiyosun yada ben anlatamıyorum kızlarla arkadaşlık kurduysan gönder ağzını arasın yapcak bişi yok senin durumuna :))))
Soran+1 yılArkadaşım ben sınıfta yeniyim. Hepsi yıllardır samimi kimseyle de bir samimiyetim yok benim. Bu yüzden burda yakınıyorum ya :(
- +1 yıl
ozaman en güzeli beklemek boşuna yakınma devreleri yakartsın sonra
- +1 yıl
sana yardımcı olmak isterdim ama olmuyo durumun ters sana yüz vermesse bul beni bye
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
37Cevap
+1 yılŞimdi iki seçenek var
Ya bu erkeğin hoşlandığını siz hareketlerinden çıkarttınız
Ya da açıldı ama uzak durmak istediğini söyledi
Birinci seçenekse -ki olabilirliği daha yüksek- bunu cinsiyet olarak ele alamayacağım ama bazı insanların davranışları çok samimidir. Ve biz insanlar maalesef bunları yanlış anlamaya çok elverişliyiz hele ki o insana karşı duygular besliyorsak
İnsan sevdiği insan da onu sevsin ondan hoşlandım ister bu yüzden en minik bakıştan bile anlam çıkarabilir. Durumunuzun bu olabileceğini de göz önüne alalım. Arkadaşça samimi tavırlarını yanlış anlamış olma ihtimaliniz bence yüksek.
Ha ama yok ben hoşlanmıyorum diyorsanız yine aynı sonuca varabiliriz yanlış anlaşılma olabilir belki kişiliği böyledir, sevecen sıcakkanlı, hoşsohbet bir insandır.
Eğer öyleyse yanlış anlaşılmadır ama değilse sadece tek bir kişiye özelse samimi ve yakın davranışları ama aynı zamanda da o kişiden uzak durmaya çalışıyorsa arkadaş olarak çok sevmiştir hayatının önceki dönemlerinde edindiği ilişki deneyimlerinden ötürü insanlarla arkadaş kalmanın daha az can yakıcı olduğuna kanaat getirip davranışlarını ona göre seçip gösteriyordur
Eğer bir açılma söz konusuysa ve buna rağmen uzak duruyorsa yine aynı yere çıkarabiliriz bazen hayatımızda istemeyeceğimiz tecrübeler ediniriz ve insanlara olan güvenimiz zedelenir, birdaha kimseyi sevmek birdaha kimseye güvenmek istemeyiz. Bundan dolayı çok hoşlansak da önümüze kocaman bir duvar örerek uzaklaşmaya çalışırız. Kalp çok kırıldığı zaman insan böyle davranışlar sergiler.
Aranızda birşeyler olsun isterseniz o duvarları yıkmaya çalışın tabi basit olmaz uzun sürer güven zor kazanılan bir şeydir ve kıymetlidir. Eğer arada hoşlantı varsa zaten karşıdaki sevmeye de güvenmeye de meyillidir işiniz kolay olur
Hoşlanmıyorum sadece merak ettim diyorsanız da güzel haber çünkü arkadaşlığınıza devam edebilirsiniz
Umarım yazdıklarım yardımcı olmuştur çok güzel günler diliyorum hep mutlu olun ❤️20 Yorumla
+1 yılHoşlandığına emin misin? Belki bu senin Hüsnü kuruntun. Diyelim ki hoşlanıyor senden, kendine göre yaklaşmama sebebleri vardır o zaman, korkuları vardır belki de. Sorumlulukları vardır, üzerinde ağır yükler vardır. Düşünmesi gereken başka şeyler vardır, ekmek parası derdindedir. Belki de aranızda sınıf farkı vardır, denk görmüyordur belki de kendisini sana. Belki de senin duygularından emin olmadığı için çekiniyordur, reddedilmekten korkuyordur. Belki de girişken, atılgan değildir, özgüven eksikliği vardır onda. Birçok sebebi olabilir açılamasının. Reddedilmekten, terslenmekten korktuğu için seni tamamen kaybetmekten de korkuyor olabilir. Bir erkek hoşlanıyorsa eğer ve açılamıyorsa, kaçamak bakışlar atar, gizli gizli bakar sana. Seni takip eder, hobilerini, ilgi alanlarını mutlaka bilir. Neyi sevip sevmediğini bilir, tabi sen bildiğinin farkında bile olmazsın. Sana herkese baktığından daha farklı bakar. O bakışlarda saklıdır sevda.
Bir erkeğin hoşlandığı kıza yanaşamamasının başka bir sebebi de ailevi olabilir, ben kardeşlerim dizisini izliyorum. Nedense bu soruyu görünce aklıma o dizi geldi. Ömer, Melisa'ya ilgi duyuyor. Abisine de anlatıyor bu durumu. Melisa'da Ömer'in abisi Kadir'e aşık. Tabi Kadir, Melisa'yı sevdiği halde Melisa'yı reddediyor, başka bir kızla çıkıyor.
Kardeşi için sevdiğinden vazgeçiyor, bu aşkı başlatmadan bitiriyor. Belki de bu çocuğun kardeşi sana ilgi duyuyor, bu sebebten geri çekiyor kendini.
20 Yorumla
+1 yılHep söylerim, her insan bir değil. Her insanın psikolojisi bir değil, aynı değil. Kimi erkekler yanına gelip numaranı isteyecek kadar cesurdur, peşine düşecek kadar iddialıdır. Kimi erkeklerse aşırı çekingen, aşırı gururludur.
Bana sorarsan çekingenliği can sıkıcı ama şu yönden de bakmak lazım; demek ki böyle şeylere değer veriyor. Kolay kolay girişmez ama kolay kolay da bırakmaz böyle kişiler sevgililerini. Emin ve ağır adımlarla gider, hatta genelde bu tarz utangaç kişiler ciddiyet odaklı yaklaşır sevdalarına. Bence en ideal tipler bunlardır. Eğer o sana yanaşmıyorsa sen yanaşmayı dene...
Mesela, gözlerinin içine tatlı tatlı bakabilirsin. Onu görünce masumca gülümseyebilirsin, ona karşı diğer arkadaşlarından daha hassas ve daha yakın olabilirsin. Enerji dediğin kavram çok çaplıdır, sen fark etmezsin ama dünyayı hakim alır.
Eğer ki enerjini ona belli edersen, o ince çizgiyi ona hissettirirsen ona cesaret geleceğinden eminim. Sonrasında karşına geçip açıklayamasa bile olaylar kendiliğinden gelişir ve güzel bir sonuca varırsınız.
Sakın pes etme, onun açısından bakmaya bak. Sabırlı ol, hoşlanıyorsan bekle.
10 Yorumla
+1 yılÇok sebebi olabilir. En çok karşılaşılan durum özgüven eksikliğidir.
Özgüven eksikliğinde kişi kendisine şu soruları sorar ve kafasında çorba gibi karıştırır;
▪︎ Acaba nasıl erkeklerden hoşlanıyordur?
▪︎ Gidip hislerimi söylesem bana sert çıkar mı?
▪︎ Acaba beni yakışıklı buluyor mu?
▪︎ Ya onun tipi değilsem?
Genellikle bu soru işaretleri iç bunaltır, adrenalin saldırır, karın ağrıtır. Bu durumda iş sana düşmekte. Eğer elektriklenme hissediyorsan ve bir şans vermek istiyorsan sana tavsiyem ona karşı biraz daha bakışlarını yumuşat, sert bakışlardan uzak dur.😊60 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Bunun birden fazla sebebi olabilir
1- Hoşlandığı kişinin onu reddedeceğini düşünüyor olabilir. Genellikle erkekler reddetme ihtimalini hissettiklerinde açılmazlar. (Reddedilme korkusunun altında özgüvensizlik yatmaktadır genelde)
2- Aralarında güzel bir arkadaşlık varsa hem onu bozmamak adına hem de yavaştan almak amacıyla temkinli yaklaşıyordur.
3-Erkek önceki ilişkilerinde olumsuz durumlar yaşamışsa, ilişkisi kötü bitmişse yeni bir ilişkiden kaçıyordur.
4-Tam olarak hislerinden emin olmayabilir.
Genellikle bu şekilde söyleyebiliriz.
İyi günler.40 Yorumla
+1 yıl"Cesareti yoktur", net. Tamam bazen bir kadın olarak karşıdan adım bekliyorsan karşındaki erkeğe biraz cesaret vermeli ve sinyal göndermelisin. Belki ufak bir adım atmalısın falan...
Ama genellikle bu tür erkekler sen naparsan yap o adımı atamazlar ve sen beklediğinle kalırsın. Sakın böyle birine umut bağlama , sana yazık olur.
Bir yerde okumuştum , "Eğer yakınına kadar gittikten sonra bir adım daha atamayacaksan ona hiç yaklaşma. Sana değil ona yazık olur. Beklenti oluşturup onu öylece bırakmak en çok onu yıkar" . Dediğim gibi devamlı bakıp bakıp, aşık gibi görünüp , adım atmayan erkeklerle hiç uğraşılmaz. Malesef cesareti yoktur bazı insanların ve bence cesaret sonradan kazanılmaz doğuştan vardır. Cesaretsiz bir erkek de ne bileyim, gereksiz bişeydir bence 😂 Uzak dur50 Yorumla
Reddedilme ve hata yapma korkusu
En büyük sorunlardan biri kaçı açılamamak, yanaşmamak ve uzak durmak bunların hepsinin temelinde tek bir sorun yatıyor. Reddedilme ve hata yapma korkusu bu temek yüzünden insanlar belki de güzel olacak çoğu birlikteliği başlamadan bitiriyor ve söylemiyor.
İlk adım atılmadığı için aslında daha rahat olacağını ve karşındakinin de normal bir insan olduğunu kavrayamıyor. O yüzdendir ki beyninde o kadar ulaşılmaz bir yerde sabitliyor ki zamanla açılmak yanaşmak fobi haline geliyor. Kaçma, uzaklaşma ve çekinme gibi sorunlar başlıyor. Tek çözümü karşı tarafın buna el atıp farkında ise bir adım atması oluyor.10 YorumlaKızın ayağı leş gibi kokuyor olabilir. Veya çocuk osssurmuştur kıza yaklaşmak için kokunun dağılmasını bekliyor olabilir. Kızın gülüşü bile kaçıracak kadar korkunç olabilir. Çocuk kızdan borç almıştır ama hala ödeyememiştir ondan olabilir. Her ikisinin aura enerjisi pozitiftir, e malum aynı kutuplar birbirini itebilir. Kız çok gevezedir ve belki oğlan ''Şimdi yanına gidersem yine kafamı şişirir dayanamam elimden bir kaza çıkar en iyisi uzaktan sevmek'' diyebilir. Birileri çocuğun yanına gelip ''Oğlum o kız aids lidir haaa!'' demiş olabilir ve çocuk kararsız kalmıştır. Ya da aynı gondik, çocuğun yanına gelip ''Hehehehe oğlum sen onu kız mı saniyisen! O erkektir haaa, ameliyatla dönmüştür'' diye araya nifak sokmuş olabilir.
11 Yorumla
+1 yılEğer bi insan bi insandan hoşlanıyorsa ona her türlü yanaşır.
Yanaşmıyor ise Özgüven Eksikliği vardır. Bazı şeylerin bozulmasından korkuyordur, yine aynı şeyleri yaşayacağından, flört etmek istemiyordur. Çünkü hazır degildir. Belki de karşıda ki insan yanlış alıyordur, tepkisini, bakışını.. Bazen böyle olabiliyor, bir bakışta, bir mesaj da, bir seste, anlam arıyoruz. Ama karşılıklı olmayabiliyor, hoşlandığını sanıyor da olabilirsin.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer hareketi ile belli eder zaten; rahatça anlaşılır ve bazıları hem çekingenlik hem de kendine güven sorunları nedeniyle bir türlü karşısına geçip söyleyemez/açılamaz. Bunların dışında bir de terslenme-reddedilme ihtimalini kabul edememek var -bazı erkekler herhangi bir konuda ufacık terslenmede bile günlerce üzülür; var öyleleri-. Dolayısıyla, bazı erkekler kızların kendilerine net bir ışık yaktığını görürlerse -yani kız resmen "gel teklif et işte, bekliyorum" dercesine sinyaller veriyorsa- ancak ufak bir cesaretlenme ile uygun anı yakalayıp -zor da olsa düşük ihtimalle- bunu başarabilirler. Halbuki bırak akışına, zaten olacaksa kendiliğinden de gelişir. 😍
10 Yorumla
+1 yılonlardan biri de benim :) kendimi anlatayım sana, yanaşmamasının sebebi utangaç bi yapısının olmasıdır. karşılık alamamaktan veya kızın herhangi bir tepkisinde küçük düşmekten korkuyordur, çünkü muhtemelen çok gururlu biridir. nasıl anlarsına gelirsek, kaçamak bakışlar, aynı ortamda bulunma çabası falan bunlar ilk açıklarıdır. sana bakıyor ama sen baktığında gözlerini kaçırıyor, sonra tekrar sana bakıyorsa mutlaka senden hoşlanıyordur ;)
51 Yorumlakaçamak bakışlar atarak belli edebilir yaklaşmamasının sebebi ise karşısındakinin onun hakkındaki düşüncelerinin olumsuz oldugunu düşünmesinden ve rezil olma korkusundan konuşamaz.. Bu gibi durumlarda iş kıza düşer yoksa daha çooook beklersin :D
32 Yorumla
Soran+1 yılPeki nerden anlıycam hoşlandığını? Nasıl davranır eğer hoşlanıyor ama aynı senin dediğin durumda olduğundan yanaşamıyor ise? Hangi tavırlarından anlaşılır bu?
- +1 yıl
bunu herkes farklı belli eder mesela ben bir kızdan hoşlandıgım zaman yanında iken konuşurken saçmalarım bazen sakarlık yaparım kısacası elim ayagıma dolanır işin kotü yanı kız benim hakkımda bu şapşalmı diye düşünür aslında o kişiden hoşlandıgım için olur bunlar diyecegim her kişide bu değişiklik gösterir.. Eğer sen ondan hoşlanıyorsan bunu açıkça belirt söyle düşüncesini sor yaksa inan bana dedigim gibi çok beklersin sonrada bir bakmışsın başkasıyla geziyor ;)
Merhabalar , Aslında sandığınız gibi erkek, kızdan hoşlanmıyor olabilir. Erkeğin Size Yakın davranması sizi bu yanılgıya düşürebilir. Sizinle Sadece muhabbet etmek için konuşmuş olabilir ve siz buna hoşlanmak cümlesi ile adlandırmış olabilirsiniz. Veya Siz kendinizden hoşlandığını düşündüğünüz erkek , aslında çevrenizdeki arkadaşlarınızdan hoşlanıyor olabilir.
30 YorumlaYanaşmıyordur belki..
Sen sahilde oturup ''ay yanaşıyor'' sanarken, kendi rotasında ağır aksak seyreden bir kuru yük gemisidir belki o. Öyle mercimek, nohut falan taşıyordur...21 Yorumla
Soran+1 yılBelki...
Reddedilme korkusu çoğu erkek de baskın gibi. Bu biraz yenilgi gibi karşılandığı için bir sürü engel koyar kendine, konuş, ifade et, belli et süreçleri bazı erkekler için sancılı bir süreç olarak işliyor. Eğer eminsem zaman kaybedeceğime bir şekilde davet ya da hoşlandığımı söyleyerek sonuca ulaşmayı denerim olursa şans olmazsa şansızlığıma verip hayatıma devam ederim "kabul da reddedilme de hayatın içinde var."
20 YorumlaKızla ilgili durumlar : soğuk duruyodur egoludur terslemeye açık bir karakteri vardır bir davranışından soğumuştur
Erkekle ilgili durumlar: cekiniyodur kafası karısıktır sevgili olma sürecibi idame ettirecek enerjisi yoktur özguveni olmayabilir saçmalamaktan korkabilir ortak bi konu nokta bulamamış olabilir karşıdan ilk adımı en azindan arkadaşlığa dair ilk adımı bekliyodur
Veya kızı rahatsız etmekten cekiniyodur.20 YorumlaHoşlanmak başka şey yanaşmak başka şey yeğen. Salı günü sevgilimle görüştük. Ona karşı ‘doğru insan’ hissi var içimde, ondan dolayı beraberiz. Şükür ters bir yanını görmedim. Ondan hoşlanıyorum, yanaşmak deyimi ise yan yanayken elini bırakmak istemiyorum, o kadar ki ayrılık vakti geldiğinde farkında olmadan elini sıkarak çekmesini engelliyorum bir nevi.
30 YorumlaDeğerli Dostum Merhabalar!
Umarım sağlığınız ve keyfiniz yerindedir, malum pandemi dönemi.
Sorunuzu okudum, gayet açık ve net.
Cevabım şöyledir:
- Platonik bir aşk yaşamayı zevk haline getirmiş olabilir.
- Çekiniyor, utanıyor ve sıkılıyor olabilir.
- Ego tatminliği yüksek bir birey olabilir.
- Kızın havalı tavırlarından dolayı uzak duruyordur
Bu gibi ihtimaller göz önünde bulundurulmalıdır.
Saygılarımla...20 YorumlaMerhaba
Biz kadınlar ne kadar duygularımızı açık açık belli etmeyi tercih etsek, karşı taraf bunun tam tersi oluyor biraz da o söylesin, o etsin bekliyoruz. Ama onun da beklediği zaman vardır ve ondan bir şeyleri söylemek istiyorsan biraz ona normalin den daha samimi olmalısın. Bu onun kalbini biraz daha yumuşatıp sana yakınlaşması için açık kapı bırakmış olacaksın.20 Yorumla- Erkekler sürekli reddedilir yenisine ne zaman hazırsa o zaman sorabilir.
- O da senden bir sinyal almıyor çünkü
- arada gülümseyin adama biraz o da anlasın
- gereksiz konuşma çabası ve muhabbeti uzatıyorsa senden hoşlanıyordur.
10 YorumlaBazen hoşlanmak ya da sevmek o kişiyle olmak için yeterli olmayabiliyor. O an bir şeyler yaşamaya mental olarak hazır olmayabilir, mantığına uymuyor olabilirsin, hayatta farklı koşuşturmaları oluyor olabilir, çekingen olabilir, ne yapacağını bilmiyor olabilir... Liste böyle uzar. Sadece şu sebepten demek çok zor.
10 Yorumla
Cevap kısaca şöyledir;
Bir erkeğin bir kadına hoşlandığı halde yanaşmamasının asıl sebebi red edilme korkusudur.
Ek-1
Red edilmesi için başlıca sebepleri şöyledir;
•Özgüvensizlik ve risk almama.
•Ne konuştuğunu bilmemesi ve yanlış ses tonu.
•Doğru olmayan ortamda ve zamanda karşı tarafa hislerini açması.
•Bakımsız ve özensiz olması.
•Yanlış beden dili ve feminen olması.
Feminen bkz. : kadınsı olmak / davranmak.10 YorumlaBence özgüven eksikliğinden kaynaklabilir bazen. Mesela başıma geldiği için söylüyorum kız ondan daha güzeldir alımlıdır, kızdan hoşlanır ama kendi yanına yakıştırmaz ya beni beğenmezse, öylemi yapsam böylemi yapsam derken bir anda özgüvensizlikten ötürü bir adım geride durur :) hem bakar her fırsatta karşısına çıkıp kendini gösterir ben burdayım der ama kızdanda bi bakış bi umut bekler adım atmak için. yani benim fikrim böyle başka sebeplerde olabilir tabi ama ilk aklıma gelen bu oldu nedense :)
20 Yorumla
+1 yılSelam💫
Hoşlandığı halde yanaşmamasının nedeni utandığı ya da çekindiği için olabilir. Daha önce ilişkisi olmadıysa belki bu yüzden zorlanabilir diğer bir ihtimal ise karşısındakinin dikkatini çekmek. Umursamaz davranıp yanaşmamak bazılarının daha çok dikkatini çekebiliyor yani o adım atmak yerine kızdan bekliyor.10 Yorumla
+1 yılsen kızlarda nasıl anlıycaz onu söyle bende erkeklerdekini söylerim :) :)
310 Yorumla
Soran+1 yılSöz ver ama :))
Yazıcam bak madde madde :)- +1 yıl
SÖZ ! :)
Soran+1 yılAra ara bakar mesela
Çaktırmadan bakmaya çalışır ama mutlaka çaktırır :)
Bu çocukla ilgili bir konu oldu mu mutlaka dinler, kaçırmaz
Bu çocuk konuştuğu zaman falan da mutlaka kaçırmaz
Espri yapsa güler
Öteki erkeklere davrandığından farklı davranır
Belli etmemeye çalışıyorsa mesela alakasız olduğu normal erkeklere davrandığından daha katı davranır, böyle görünmeye çalışır
Ama bir yerde mutlaka patlak verir, belli eder asıl niyetini
Göz göze gelmemeye çalışır, geldiğinizde de panikleyip
Soran+1 yılkaçırır gözlerini.
Hep sert davranayım derken bir an gelir yumuşacık oluverir
Bunlar şu an aklıma gelenler.
Sıra sende :)- +1 yıl
Hoşlandığını eğer biliyorsan yanaşmıyorsa ya seninle ilgili kötü bir duyum almıştır kendini biraz vazgeçirmek istiyordur veya da hala kalbindeki heyecanı yenemiyordur o yüzden yanına gelemiyordur erkekler kadınlar gibi süslü yoldan değillerdir sadedirler bazıları hariç
Soran+1 yılNerden anlaşılır onu soruyorum? :(
Gelmeyenin nerden anlaşılır hoşlanıp hoşlanmadığı?
Nasıl davranır?
Bak ben kendiminkini yazdım. Senin de olmuştur mutlaka hoşlandığın ama henüz açılmadığın bir zamanlar. O zaman nasıl davranıyordun?- +1 yıl
şu an o moddayım zaten hayatta anlayamazsın çünkü karşı taraf ilgisiz duruyor bende gitmiyor içimde yaşatıyorum anladınmı olayı ? biraz gülümsemelisin fazla kaçarsan onun içinde başaramama korkusunu sokabilirsin aynı o kızın bana yaptığı gibi bende denemiyorum zamanı kolluyorum :)
Soran+1 yılAma işte ona nasıl davranıyorsun :)
Bak onca şey sıraladım. Öyle cevap bekliyorum. Hadi ama :)- +1 yıl
yakın davranmaya çalışıyorum zorlanarak niyetimi direk anlayıp red etmesin diye garanti olsun diye çok fazla ağırdan alıyorum ama kız hiç sallamıyor belkide sende onun gibi yapıyorsun o yüzden yanaşmıyordur.
Soran+1 yılEvet. Hiiç pas vermiyorum. Sınıfta yeniyim iki ay oluyor. Hepsi arkadaş. Ben kızlarla bile konuşmuyorum. Bu çocuk da çok tatlı huyu suyu benimkine çok uygun. Ve şimdi yatmak zorundayım yarın anlatsam? Konuşsak? Ekliyim mi seni
Ya çok utangaçtır, hanım efendinin hislerini tahmin etmeye çalışsa da başarılı olamıyordur, ya yanılıyorsundur ya da ilişki kurmasına engel olan bir durumun söz konusu olduğunu düşünüyordur.
Utangaç olduğunu varsayalım; dolaylı konuşur, örneğin doğrudan iltifat etmekten kaçınır.
Peki bu hanımefendiye, jönümüzün kendisinden hoşlandığını düşündüren nedir?20 Yorumla
+1 yılHoşlanıyorsam yanaşmak şurda dursun yapışırım.
Hoşlanmıyorsam, yanaşmam.
Hoşlandığımı ilk olarak izlemekle, bakmakla belli ederim.22 Yorumla
Soran+1 yılAh ne güzel :(
- +1 yıl
Bizde bu geçerli.
Bunun sebepleri cok basit aslında. Ya seni fazla havalı bulup kendine fazla görüyordur. Ya kendine ozguveni yoktur onu begenmeyecegini düşünüyordur. Ya fazla utangaçtır adımı senden bekliyordur. Ya da Risk almak istemiyordur. Bu yüzden ilk adım senin ellerinden öper muck
10 Yorumla
+1 yılKorkuları olabilir? Şimdi şöyle düşünüyoruz neden yanaşmıyor sebebi ne niçin?( Soru çok basit ve bende basit bir şekilde yanıtlıyor olacağım şimdi...
(Birincisi senden çekiniyor ters tepki vermenden.
(İkincisi içinden ben gelmem sen gel yanıma diyor.
(Üçüncü ihtimal acı çekiyor kafası karışık kararsız kalıyor sürekli öylece bakıyor...30 Yorumla
+1 yılBunun cevabını ben nereden bilebilirim ki? Belki de utanıyordur o kızdan. Ya da belki de hoşlanmıyordur. Hoşlandığını sanıyorsundur.
30 Yorumla
+1 yılselam, erkek kızın abisi vs akrabalarından cekinebilir veya senin onu beğenmeyeceğini sanar kısaca utanır. sana sürekli bakar konuşurken gözlerine bakamaz her zaman bulundugun yerde olmak ister senle konuşurken saçmalar kusura bakma ama ağzı dili tökezler yüzü kızarır bunlari görüyorsan hoşlanıyor demektir bol şans.
10 Yorumlabu zihniyet oldukca adim atmak bi yana insanin.kacasi.geliyo tamda bu sirada kiz veya erkek kendi.geliyo
yani diyorum sorun karsindakinde.değil sende sen.bunu anlayip hala bise.yapmiyosan otur cafede cay ic yalnizliginla belki o yardim.eder10 Yorumla
+1 yılOnun ile ilgili bir çok kez hayal kurmuştur fakat red edilme ile bu hayallerinin son bulup üzülmek istememesi.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakışlarıyla belli eder. Neden yanaşmaz? Çok sebebi olabilir. Tam nedenini bilemediğimizden yanlış yönlendirmiş olmayalım. Belki onu sevdiğini bilmeni ve onu beklemeni, başkasını tercih etmemeni ima ediyor olabilir.
20 YorumlaKorkuyordur. Belki geçmişte yaşadıklarından belki de yaşayacaklarından... Belki çok güvensiz bir kişidir. Psikoloji, insan beyni çok derin 😅
00 Yorumla
+1 yılBir sıkıntı sı vardır ya da utangaçtır ki utangaç erkek yok
00 Yorumla
+1 yılKızın hoşlanmadığınız düşünüyordur veya kızdan çekiniyordur.
00 Yorumlaret edilme korkusu mesela ben karşı taraftan emin olmadan yanaşmam
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm :/
Eger daha önce reddedildiyse ya da vb ona benzer bişey yaşadıysa reddedilme korkusundsn dolayi olabilr, o kisiyi sevdigi icin kaybetmekte istemiyor eger soylerse ve reddedilirse aralarina sogukluk girmesinden korkar.
10 Yorumlabakışlarından belli eder işte utandığı için gelmiyordur
10 Yorumla
1 yılBen şahsen karşi cinse ilgi duyuyorsam kücükte olsa bir sinyal gönderirim ve ondan adım atmami sağlayacak bir ısik beklerim mahcubiyet yaşamam için bu sart
00 Yorumlabelki de utangaç olduğu için yanaşmak istemiyordur..
10 Yorumlakız kendi kendine gelin güvey oluyodur.. hoşlanmamıştır o erkek
10 Yorumla
+1 yılGenellikle karşı taraf yanaşsın diye düşünüyorlar artık.
00 Yorumla
+1 yılKendini beğenmiyodur reddedileceğini düşünüyordur utanıyodur.
00 YorumlaSavcılıkla uğraşmak istemez
10 YorumlaSanırım reddedilme korkusu.
00 YorumlaReddedilcegini dusunur...
00 Yorumla
+1 yılYa kendine öz guveni yoktur ya da sana
00 Yorumlaçekinir seninde cesaret vermen lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Ve bu erkeğin hoşlandığından nasıl emin olabiliriz? Emin olamasak da nerden anlaşılır işte nasıl davranır kıza, açılamadığı halde?
reddedileceğini bildiği için
02 Yorumla
Soran+1 yılKız soğuk ise erkek böyle düşür değil mi
Soran+1 yıl*düşünür
Reddedilme korkusu vardır.
01 Yorumlaçünkü her erkek romeo olamaz :D
00 YorumlaReddedilme korkusu vardır belki de
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhoşlandığından cesaret alamadığı için :(
14 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalı bu kız cesaret vermek için :(
Cevap sahibi+1 yılinanmaya bilirsin ama sevdiğim kız ve ben halen sürüklüyoruz olmayınca olmuyor sevgisinden emin olupta hareket etmek daha cazip
Cevap sahibi+1 yılarkadaşın anlatmaya çabaladığı hoşlantılar benim anlattığım farklı
Utanıyordur...
00 YorumlaBi açıga gerek yok kadın He rşwkilde anlarr
00 Yorumla
+1 yılÖzgüvensizlikten
00 Yorumla
+1 yılUtanıyordur
00 YorumlaKızdan bekler
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı