Onun için ben en yakın arkadaşıma iftira attım pislik oe Allah belasını versin
Seni çok sevdim sen ne yaptın hem beni hem arkadaşımı rezil ettin
Onun için ben en yakın arkadaşıma iftira attım pislik oe Allah belasını versin
Seni çok sevdim sen ne yaptın hem beni hem arkadaşımı rezil ettin
Cevap
4Cevap
Erkekler için seven kız olmak yeterli değil. Hem erdemli, iffetli, değerli olman gerekir, hem de seviyor olman gerekir.
Sevdim suç mu ya
Söylediğim gibi yeterli değil. Ağzı bozuk iftiracı, ahlaksız biri sevse ne sevmese ne.
Ahlaksız değilim ağzım bozuk da değil sinirlendim sadece
En yakın arkadaşına iftira.
Bakire olsan bile manevi ahlakın yoksa yine işe yaramaz. Her konuda mükemmel olmadığın sürece akıllı bir erkek ile evlenemezsin.
Pişmanım
Vermeseydin bana ne.
Bakireyim ve vermedim ona namusuna laf atma kocamı bekliyorum ona vereceğim
O zaman güzel ama dediğim gibi asla manevi ahlakını kirletme. Kimse deli bakire istemez. AÇık saçık falan da giyiniyorsun galiba? Böyle iftiracı iğrenç birisi olduğuna göre.
İğrenç biri değilim gayet karakterliyim kocamı bekliyorum o kişiyi de Allaha havale ediyorum
İftira attığını duyan değerli bir erkek. Bunu 10 sene sonra bile duysa seni almayacak. Bekaret oldukça değerli ama tek başına hiçbir şey yeterli değil. Serseri boş adamlar talip olur, eğer imza atmadan bekaretini birine kaptırırsan.
Bekareti olmayan kadınlara göre artık erkekler namusa önem vermiyormuş. Sakın o safları dinleme. Onlar bakireleri kıskanıyor.
Arkadaşına iftira mı attın bı erkek için fazlasıyla hak etmişsin reddedilmeyi sen yarın öbür gün o çocuğa da iftira atardin
Attım o a da erkeklerden hoşlanıyor dedim onun icin
Bir kız bir erkeği seviyor diye o erkek o kızı sevmek zorunda değil. Bazen reddedilmeyi de kabullenmek gerek.
Güzelim ama çirkin degilim
Fark etmez. Durum aynı.
Her şey dış güzellikten ibaret değil.
Bu arada nedense sana bu yorumu yapma gereksinimi duydum. Sezgilerim sana bu yorumu mutlaka yapmam gerektiğini söyledi:
Benden sana hayat tavsiyesi, bir dahakine birini seveceğin zaman kendinden ödün verme. Aslında masum bir insana benziyorsun ama bu tarz davranışlar senin yanlış anlaşılan biri gibi görünmene sebep oluyor. Bil istedim.
Teşekkür ederim ben koru bir insan degilim ne yapacağımı bilemedim
Anlattıklarından fark ettim onu. Duygusallığından ne yapacağın şaşırmışsın. Seni anlıyorum.
İyi insanlara ayrı bir saygım var. Dertleşmek istersen yanıtlarım açık. Hadi Yaradanıma emanet ol, kendine iyi bak. Çok da takıntı yapma bu konuyu. Sevilmeye layık olan ve sevecek olan insan kendini belli eder zaten. Her şeyde var bir hayır.
Eee sen arkadaşina iftira atmisin kaliteni gostermisin adamda senin kasar oldugunu anlamiş yol vermis sana seninle olmaz demis kaşarrrrr
Namusuna laf atma bu gir ikincisi sevdiğim için iftira attım ve pişmanım
O arkadaşımın haberi yok hala konuşuyoruz inşallah beni de namuslu bir erkek alır
Namusluyum hata yaptım ve pişmanım
Şimdi sen yolda gidiyorsun durup dururken birisi senin için dediki bu kiz or#₺₺ospu sende bunu duydun seninde duyacagin sekilde soyluyo ama senin icin nasil bir durum olur iste senin attigin iftira öyle birsey anladinmi aklini başina al şu dünyaya herkes bir defa geldi tekrardan 1 şans daha yok kimsenin kalbini kirma hadi bak şimdi isine.
Erkek olmadığı için olabilir
Bence de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle hissettiklerini anlıyorum, gerçekten karmaşık bir durumun içindesin ve kırılmış olman çok doğal 💔. Fakat insanları daha iyi tanımadan büyük adımlar atmak ya da başkalarını kötü duruma sokacak davranışlarda bulunmak genelde işleri daha zorlaştırıyor. Belki o, yaşanan durumları ağır bulmuş ya da seninle olan ilişkisinde farklı bir güven sorununu hissetmiş olabilir 🤷♀️. Ama unutma ki, gerçek sevgi karşılıklı güven ve dürüstlükle kurulur. Kendine biraz zaman tanı ve olanlardan ders çıkar, önemli olan ileride daha sağlam ilişkilere adım atabilmen. Sen değerlisin, kendine bunu hatırlat 💕!