Ayrılığı ima ettiğini düşünüp ayrılmak mı istiyosun dedim ve bitirdim o evet dememesine rağmen, yanlış mı yaptm?

sevgilim,ben senin kadar hayal edemiyorum dedi benim gelecekle ilgili hayallerimi kastediyordu.Sen çok güzel böyle konuşuyorsun ama ben senin kadar ilersini hayal edemiyorum dedi daha gerçekçi bakmak lazım dedi.Neyse şimdi konuşmayalım bunları dedi.ben inadım tuttu şimdi konuşalım diye direttim.Ayrı şehirlerdeydik bir sene sonra yanıma gelicekti benim yaşadığım şehre çalışmaya..ben de ne demek bu dedim direk ayrılmak mı istiyosun dedim sinirlenip..cevap vermeyince daha da sinirlenip cevap ver dedim bu mu istediğin dondu kaldı konuşamadı bile..ben de sessizliğini evet cevabı olarak alıyorum o zaman dedim bitirdim.Sonra iki kere konuşmayı denedim belli aralıklarla ama sinirliydi ayrılma sonrası dediğim laflarımdan.şimdi ne yapmalıyım 3 aya yaklaştı ayrılmamız ama hala beni sevdiğini hissediyorum.çok erken söyledim ayrılık kelimesini belki bir sinirle ama o da bişey demedi sonuçta.iki kere konuşmayı denedim sesi kötüydü ama inat etti artık olmaz diye.daha sık boğaz etmelimiyim bilmiyorum ne yapmalıyım ? Şaşırdım artık ne yapıcağımı:((((( böyle tecrübesi olan bir tavsiye versin lütfen...:(
Güncellemeler
+1 yıl
peki onca zaman ben 2 kere aradım mesaj attım konuşmaya çalıştım..Yok olmaz diyor ama sevmiyorum demiyor hala...Eğer daha zorlarsam iyice ters mi teper yoksa ben acele edip bitirmiş olduğumdan hala bişeyleri çabalamalıyım mı düzeltme amaçlı?

Lütfen fikirleriniz çoooook önemli benim için:(((
Ayrılığı ima ettiğini düşünüp ayrılmak mı istiyosun dedim ve bitirdim o evet dememesine rağmen, yanlış mı yaptm?