Ekledim bugün görmemesi imkansız istek gönderildi diye duruyor silmemişte sordum neden kabul etmiyosun diye görmedimki niye böyle imalı imalı konusuyosun dedi bende imalı değil normal sordum dedim sen niye hep imalı konustuğumu saniyosun dedim bu guven kirıcı davranışlarından sıkıldım güvenmiyosan hic baslamayalım dedi yani niye hep ben bişey sorunca geciştiriyosun veya geriliyosun dedim sen arayınca mesaj atınca sormuyo musun bende sordum ne var bunda dedim sadece bunları yapman bile güven kırıcı dedim ben bunları yazarken wpde çevrimiçi oldugu halde cevap vermedi bekledim vermedi bende korkak yazıp engelledim sizce haksız mıyım Allah için instaya girdiğimde onun sayfasına istek atmaya girdim önerilenlerde 2 kız vardı baktım onları takip ediyor hic tanimadığım bilmediğim...
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çok şüphe uyandıran hareketler bunlar
Sadece dedimki sana instadan istek attım niye kabul etmiyosun dedim görmedimki niye böyle imalı konusuupsun dedi hemen bende imalı değil normal sordum sen niye hep imalı anliyosun dedim güvenmiyorsan hiç başlamayalim falana bağladı hemen Bende her bisey sorduğjmda niye geriliyosun veya geçiştiriyosun sırf bunu yapman bile güven kırıcı korkaksın sen dedim bunları yazıyorum çevrimiçi olduğu halde cevap bile vermedi engelledim 1 senedir yazıyor bana sevgili olalim diye böyle bi cins
Bence en güzel denemen profil resmini ikinizin kini köydür bakalım cesareti var mı?
Oyle yapmaz
Ozaman sıkıntı var işte en güzeli ayrıl kafan rahat olsun böyle şüpheyle ugurasacaksan aklını düşüncelerini zedeleme
Sen tek degilsin. Baskalarida var hayatinda
Benim o farkettiğim 2 kızın hesabı açıktı herkese ordan gördün karşılıklı takipleşiyorlardı sonradan ikisinide çıkarmış arkadaşı değiller bişeyler denedi yazdı ya da sildi sonra
Yuruyordur onlara simdi sana koz vermemmek icin temizlige gecmistir
Konuşmuyoruz engelledim her yerden sence abartı mı tepkim
Yok neden olsun hayat senin hayatin... istemedigin insanla neden konusasin
Çeviriyor bişey desene
Sadece dedimki sana instadan istek attım niye kabul etmiyosun dedim görmedimki niye böyle imalı konusuupsun dedi hemen bende imalı değil normal sordum sen niye hep imalı anliyosun dedim güvenmiyorsan hiç başlamayalim falana bağladı hemen Bende her bisey sorduğjmda niye geriliyosun veya geçiştiriyosun sırf bunu yapman bile güven kırıcı korkaksın sen dedim bunları yazıyorum çevrimiçi olduğu halde cevap bile vermedi engelledim 1 senedir yazıyor bana sevgili olalim diye böyle bi cins
Güven vermedi
Seni aldatıyordur.
Konuştuğu tek kişi sen değilsin. Sevgili olmak istediğini sanmıyorum. En azından tek sevgilisi olamazsın :)
Gerçekten ama ben daha öncede engelledim başka hesap açıp ordan yazdı resmen yalvardı yani anneme anlattım seni lütfen ciddi seyler olsun istiyorum affet beni şans ver bize lütfen dedi hep reddettim bir sene ugraştı sürekli reddettim seni unutmaya çalıştım olmadı baskalarıyla konusurken bile aklım fikrim sende oluyordu dedi ilgi gösterincede kendi ilgisizleşiyor Benim o farkettiğim 2 kızın hesabı açıktı herkese ordan gördün karşılıklı takipleşiyorlardı sonradan ikisinide çıkarmış arkadaşı değiller bişeyler denedi yazdı ya da sildi sonra
Sorun tam nedir
Altta anlattım Sadece dedimki sana instadan istek attım niye kabul etmiyosun dedim görmedimki niye böyle imalı konusuupsun dedi hemen bende imalı değil normal sordum sen niye hep imalı anliyosun dedim güvenmiyorsan hiç başlamayalim falana bağladı hemen Bende her bisey sorduğjmda niye geriliyosun veya geçiştiriyosun sırf bunu yapman bile güven kırıcı korkaksın sen dedim bunları yazıyorum çevrimiçi olduğu halde cevap bile vermedi engelledim 1 senedir yazıyor bana sevgili olalim diye böyle bi cins
Erkegin cekindigi bir seyler var
Ve gormeni istemedigi
Benim o farkettiğim 2 kızın hesabı açıktı herkese ordan gördün karşılıklı takipleşiyorlardı sonradan ikisinide çıkarmış arkadaşı değiller bişeyler denedi yazdı ya da sildi sonra
Bende bos ver , hic ugradma
Senin yaş gercek degil herhalde
Okudun mu yazdıklarımı niye öyle dedin
Bana biraz genc geldi senin yazdiklarin hepsini okudum
26 yım ama ilk sevgilim ondan olabilir
Biraz cabuk tepki verdin konuşmadan onu cikardim ben ama gercek şu ki onun başkasını takip etmesi de güvenilmez biri olduğunu gösteriyor ve bilerek seni kabul etmedi ayrilman daha iyi gibi görünüyor
Ben daha öncede engelledim başka hesap açıp ordan yazdı resmen yalvardı yani anneme anlattım seni lütfen ciddi seyler olsun istiyorum affet beni şans ver bize lütfen dedi hep reddettim bir sene ugraştı sürekli reddettim seni unutmaya çalıştım olmadı baskalarıyla konusurken bile aklım fikrim sende oluyordu dedi ilgi gösterincede kendi ilgisizleşiyor
Seven adam 1 sene seni unutmayan adam kesinlikle öyle seyler yapmaz. korkar seni kaybetmekten bundan birsey olmaz gercekten
Bunda hiç korkma yokki yazdı en son kabul ettim 1 ay konuştuk sonra bana ilgisizsin diye sitem etti daha çok ilgi gösterdim kendi ilgisizleşti birde tanıştığımızdan beri 3. hesap açısı instadan kapatıyor tamamen biraz zaman geçiyor yenisini açıyor bunu dile getirdim bende sitem ettim tartıştık hemen iliskimizi düşünelim dedi 3 hafta sonra yine yazdı
Sence seven insan böyle yaparmı yapmaz tabikii sen onunla nasil tanıştın mahalleden mi 🤔🤔
Hayır instadan
Sevmediği belli de sen devam edecek misin yarin gene birsey olur çevrimiçi sana cevap vermemesi seni tınlamıyor. demek.
Evet bende korkak yazıp engelledim zaten 1 hafta durdurdu beni sonra sildi heralde
iyi yaptin insan sevdigine sahip cikmasi laızm sen okumuyor musun az kaldi üniversite acilmasina
Hayır bitti okul
sevindim senin adina pekii atanma kazanma flan birsey oldumu. yanii durum ne senin
Kpss ye gireceğim
Çalışırsan kazanirsin bence ne okuyorsun sen sağlık mi
Aferin
Okudun mu yazdıgımı
Evet
Ne düşünüyosun amaç ne sence
Soğumuş senden yeni arayışlar peşinde
Gerçekten ama ben daha öncede engelledim başka hesap açıp ordan yazdı resmen yalvardı yani anneme anlattım seni lütfen ciddi seyler olsun istiyorum affet beni şans ver bize lütfen dedi hep reddettim bir sene ugraştı sürekli reddettim seni unutmaya çalıştım olmadı baskalarıyla konusurken bile aklım fikrim sende oluyordu dedi ilgi gösterincede kendi ilgisizleşiyor
Biliyom tipik erkek işte cinsellik istiyor olabilir
Bana karşı doğru düzgün bi sevgisi yok diyosun yani heryerden engellemeliyim tekrardan
Bak şimdi sevgisi yoktur diyemem çünkü erkek ve kadın yaratılışı sebebiyle farklıdır erkeklerin cinsel dürtüsü kızlara göre çok baskındır bu bazen hata yapmaya sebep olabilir derin konular açıkçası
Bana karşı çok istekli bunu biliyorum bu çok normal diyor sana böyle hissetmem ama zamanı gelince diyor da saćma sapan şeyler oluyor kendi kendine tribe giriyor emin değilim senden yok şöyle böyle bana güvenip güvenmemek sana kalmış diyor bunu kendi saglaması gerek değil mi
Yani kendisi halletmeli ama yaşınız daha genç ise hep kavga edersiniz söyleyeyim evlilik yaşında olmanız lazım ki sizden bir cacık olsun 😅
Ben 26 yım oda 25 gerçekten olgun davranmaya çalışıyorum alttan almaya ama kendi çocuk gibi hareketler yapıyor
Len evlenin işte bu yaşa gelmişsiniz vakti gelmiş işte
Güven vermiyor ki böyle hareketler yapıyo çözemedim ben onu bişeyde anlatmıyor doğru düzgün bi annemle yaşar mısın falan dediydi annesiyle babası ayrı oda tek bekar olduğndan ona bile biraz düşünmem lazım dedim
Valla artık senin bileceğin iş evlilik aşamasina gelmiş olup kız ekliyorsa bence yürümemeli ayrıl gitsin
Gel senin sevgilini test edelim ne dersin
O nasıl olacak
Fake hesapla işletcez kız hesabı açcan resim koycan güzel bir kız resmi biraz takipçi vs kascan ki gerçek olduğuna inansın sonrada ona istek Atcan vs
Öyle uğraşmak istemem kendi kendine yasasın hayatını artık ben yokum 2 sene önce tanıştik ilk sevgili olduk sonra uzağız diye ayrılmak istedi kendi aradan 5 ay geçti yasadığı yerde okuyordum gittim görmek istedim hemen geldi kimse sevmese böyle bişey yapmaz
Uzakkken niye sevmedi
Birbirimize uzaktık daha hiç bulusamadan ayrıldık olmayacağımızı düşündüğünden ayrılmış o benim yasadıgım yere gelmişti gezmek icin arkadaşlarıyla bulusalım dedi ben istemedim biri görür diye zaten gidicektim ben onun yanına ama böyle oldu
Bişey demiyorum valla
Neden
Sen kafan dik konuşuyon
Niye ne yapıcam da sana yani sevgilime dik konustuğum için mi böyle oldu
Len benim dediklerimin yerine kendi düşüncelerini yapmak istiyon yani sana ne desem de kendi istediğini yapiyon ben o yüzden boşa bişey demiyim
Hayır ya fikrini merak ediyorum
Fikrime değer vermiyon
Bişey demedimki soru sordun hep cevap verdim
Tamam öyle olsun
Peki düsüncen ne
O seni becermek istiyor sende buna razisin ama o seni kullanmak istiyor sonra işi bitince senden soğuyunca terk eder
Nasıl anladın bunu
Pffff anlarım ben eminim ama çok istiyorum diyosan git gerekeni yapar yapacak çok kişi de var yani
Bana 1 sene uğraştı aşık oldum diye biz bi yakınlaşmıştık buluştuğumuzda aslında ilk buluşmamız da kendi sarıldık ondan sonra öpmeye başladı ben çektim kendimi istemedim daha sonra aradığında özel şeyler konuşmak istedi foto vs. İzin vermedim bunları sana karşı düşünmem çok normal bu kadar insan icinden sadece sana karşı hissediyorum ilk defa birine bu kadar yakınlaştım o heyecanı hissettim dedi benimde ilkimdi sonra kendimi açıkladım özür diledi hâla istiyorum ama her seyin zamanı var dedi evlenirsek olur diye aşık olduğnu anlattı işte 1 sene boyunca en son tamam dedim ailesinden bahsetti annesiyle yaşarmıyım onu sordu annesiyle babası ayrı olduğundan yalnız bırakmak istemiyorum dedi ona bile düsüneyim dedim dw böyle oldu sonuç
Olur öyle herkesin başına gelir iyi seçmek lazım ama çoğu erkek nefsine sahip çıkamıyor
Bu son konuşmamızda neden kendimi çektiğimi sordu bende yanlış olduğunu düşndüm dedim ben bişey yapmayacaktım dedi bisey itiraf ediyim mi dedi hâla istiyorum saatlerce deliler gibi dudaklarında kalıp sevişmek boynunu koklayıp sımsıkı sarılmak istiyorum falan dedi bana bende sen niye beni öptün o zaman dedim canım istedi dedi ateşli bakıyordun dedi halbuki aklımdan hicbişey geçmemişti neyse dedim kapatalım bu konuyu yanıma gelip yüzyüze konuşmayı teklif etti otel ayarlar gelirim dedi sabaha sende gelirsin otele kahvaltı yapar çıkarız gezmeye falan dedi tedirgin oldum düşünmem lazım falan dedim
Aboo otel işi anladın sen bence uzak dur
Şey diyor gece bincem sabaha inerim hem birazda dinlenmiş olurum otele gelirim sende oraya gelirsin kahvaltı yaparız diyor kahvaltıyı nerde yapıcaz ki
Otel odasına geliyor ya o bu yüzden gitme
Dimi ben hic otele gitmedim nerde ne nasıl yeniyo bilmiyorum ama yemekhane gibi yerde olmaz heralde odaya gelir
Evet uzak dur
Haklısın
Okudun mu yazdığımı
Bence seni sevmiyor o.
Neden