huriler dışında diyorum erkekler tek eşli mi çok eşli mi
çok eşliyse evliliğin anlamı ne..
çok eşliyse evliliğin anlamı ne..
zaten yapmak zorunda oldugumuz bir şey için allah bızı neden ödüllendiriyor? .. bunu bir düşün.. üstelik bir de çok güzel kadınlar verıyo bıze neden.. ihtiyaaçtan fazlasını paylaştiğımız içinmi? bu nekadar samımı? ben eger bu bilincim olursa o gün allah bana hadı gır cennetıme derse 'ben cennete gırmek için yapmadım bunları benım tum endişem seni üzmekti'diyeceğim... o yuzden ben eger böyle bır ödul var ise bunu samımı bulmuyorum... dünyada cenneti hak etmek için iyilik yapanlar ahırette hüsrana uğrayacaklardır. ödulu hak etmek için yapılan davranışlar ıyılık degıl tıcarete gırer ve allah'ta tüccar değildir. lakın samımı kalp ıle sevdıgın eşini allah cennette sana nasıp edebılır...
ben tek benimle eli olsun istiyorum
merak etme kalple samımı bır sekılde sevıyor ısen allah sana onu cennettede nasıp edecektır... ve O ELLERİNİ OVUŞTURAN EY SAKALLILAR BEYNİNİZİ BACAKLARINIZIN ARASINA ALMIŞSINIZ ALLAHIN AYETLERİNİ UTANMADAN ERİK GÖĞÜSLÜ KIZLAR DIYE CEVIRMİŞSİNİZ... İNSANI ZIKRI NEYSE FIKRI ODUR MISALİ... CENNETTİN KAPISINA GELDİĞİNİZDE İÇERİDEKİLERI GÖRUNCE ŞOK OLACAKSINIZ AMA KAPIDAN İÇERİYE GİREMİYECEKSİNİZ.. VE O KURANDA HURILER DIYE CEVIRDİĞİNİZ AYETTE GECEN KELIME SOHBET ARKADAŞLARI MANASINA GELIYOR...
herkes öyle çeviriyor en iyi hocalar bile ama neden o zaman güzellikleriyle ünlüler ki
işte erkek çok eşliymiş
izledim Caner taslaman flnda öyle diyor ama cübbeli en iyisi diyorlar..https://www.youtube.com/watch?v=L9fV0Dhba_U
bu adam namaz ibadet değildir diyor
melekleri cinleri reddediyor
ne zaman
akşam olabılır ben 4 te cıkıyorum... sana kımı dınlemen konusunda sunu söylemek ıstıyorum herkesı dınle ve aklını mantıgını calıştırıp kendı fıkrını olustur... ınsanları tanımak ıstıyorsanda peygamber efendımızın şu önerisine her zaman kuylak ver 'İNSANLARI TANIMAK İÇİN ALNINDAKİ SECDE İZİNE DEĞİL DİNAR VE DİRHEM İLE (PARA) OLAN MÜNASEBETİNE BAKINIZ'... AGZINDA KURAN OLSADA KÖŞLERDE YASAYAN LÜKS ARAÇLARDA GEZEN İNSANLAR TOPRAK DAMI OLAN BIR EVDE YASAYAN PEYGAMBERIN ÜMMETİ OLAMAZ...
yazacağım size
Cenneti'de Geneleve çevirdiniz ya Tanrı sizleri asla affetmeyecek, o huri hayaliyle yanıp tutuşanların, o eşiyle yetinmeyip başka eşler de edinen adamların diğer tarafta Tanrı'nın huzurunda nasıl hesap vereceklerini, la olum ben sizle t*asssak gectim A benim abazalarım aklınızı hiç mi kullanmadınız dediğinde ne cevap vereceklerini çok merak ediyorum, elaleme kafir şöyle böyle atıp tutup cehennemde cayır cayır yanarken acı çektiklerini izlemek zevk almak istiyorum!
oha inşallah
Çok eşliliği istemeyen kadınlar ve kızlar mehri mueccelinizi yüksek tutun senet ettirip imzalatın size çok para harcarsa başkasına kalmaz. İslamda mehirimizi istedigimiz kadar alma hakkımız var. Bize paragöz diyemezler. O zaman çok eşlilik isteyen erkek de yadırganmal. Neden sadece kadınlar nefsini terbiye etsin ki. Onlar her hahaklarını sonuna kadar istiyorsa biz de mehirimizi çok yüksek isteriz bakalım başkasına parası kalıyo mu
Sen bu soruyla kafayı bozdun kardeş
Çok eşlilik olursa sen de cehenneme gider rahatlarsın tamam mı?
Cevap
16Cevap
Rabbim cennette bana 100 dunyalik es kil amin
Rabbim cennette 100 dünyalik es kil amin
Rabbim cennette 100 huri es kil amin
erkekler çok eşli
hem eşleride sonsuza kadar bakire oluyor
Huriler hariç mi
huriler hariç tek eşli miyiz diye sordum bazıları diyor dünyadan 2 kadın alçaklar
bazılarıda diyor isterse 4 tane eşi artı hurileri olcak
eşim sadece benimle evliyse ahirette?
yahu ben öldükten sonra evlendi diyelim.. o kadında mı eşi olcak
ee benim ne özelliğim kalcak sevgi vs.
ee ben belki tek eşlilik istiyorum.. o neden kabul olmuyor ama erkeğinki oluyor.
ne özelliğim kaldı şimdi eşime karşı. bir tane daha var onda. diyelim dünyadaki tek karısı ben oldum. ee peki niet etse orda 4 eşi mi olcak
normal bir erkek alırım tamam tek eşi ben olurum inşallah ama ya niyetinden keşke 4 karım olsa dese cennette 4 kadını mı olcak
ya anlamıyorum neden evlendiriliyoruz o zaman
yahu of istemiyorum ben sana başka bir şey sordum !
Bu dünyada olmaz zaten Allah büyük konuşturtmasında.
ahirette diyorum ben
huri her erkeğe vveriliyor cennete giden. onu geçtim eş olarak neden benim sorduklarımdan başka şeyler söylüyorsun ki
abi adamı sinirden ağlatırsın ha. biliyorum ben bunları !!!
ben sana soruyorum ki
dünyada evlendiği tek kadın ben olursam tek eşi ben mi olucam ya niyet ederse Allahım keşke 4 karım olsa diye o zaman ahirette 4 kadın mı vercek
ben sana işin aslını soruyorum
açsın abi 70 huri bir kadın neyine yetmiyor
nasıl yani bir kadın kocamı sevcek ve evlencekler bu ne be
allah korusun be. ben boşanırım o zaman
Allah korusun umsrım srnin gibi biriyle evlrnmem
Benimle evli kalsın cennette huriler hariç tek benle evli kalsın
Onu atlatmaya çalışıyorum zaten sende gel üstüme Allahım ya..
Ne alakası var be pısıklıkla
Cennette herkes tek eşli bakara suresinde geçiyor. Huriler sohbet arkadaşı demek ve kadına da erkeğe de verilir herhangi cinsiyetleri de yok zaten. Uçkurunu düşünerek yorum atma. Ayrica erkeklere bir sürü kadın verilirse kadınlara da bir sürü erkek verilirdi Allahın adaleti şaşmaz çünkü. Dünyada 4 kadını keyfi olarak alırsın diye kuranda geçmiyor o ayet savaş döneminde neslin devamı gelsin diye. Ve çok eşli olacaksan dünyada kadınların onayı olmadan başka biriyle evlenemezsin ki zaten akıllı bir kadın da bunu kabul etmez. Abazanın tekisin din hakkında yorum yapıyorsun birde. Mal alıyor sanki. Sanıyorsun ki sen dünyada 4 eşi al cennette de bilmem kaç huri seyfi sefa sür ama o kadınlar köşede sırasını beklesin. Hayal dünyanda yaşamaya devam et. Dini bile çarpıtıyorsunuz ya ne diyeyim (3 arkadasin olur demissin sen 3 erkekle evli olan bir kadınla evlen 3 tane erkek arkadasin olur çocukları sana baba der sorun olmaz :))
tek eslilik ama emrinde hizmetci ya da huri var cok sayida
huri dışında işte niyet ederse 4 kadın alıyormuş
Huriler sohbet arkadaşı demek cinsiyetleri yok herhangi cinsellik de yok. Kadına da erkeğe de verilecek
Orayla burayı hiçbir zaman kıyaslama mantık kuramazsın..
merak ettim
Gidip gelen yok, krsin bilgiyi orada öğreneceğiz. Tek gercek huri, onin hakkindada karışık seyler soyluyorlar.
:D dünyada evledniğin kadar ama huriler ayrı tabisi :D
niyette önemliymiş
tarif edilene göre cennete evlilik yok istediğin kadar huri var sınırsız;)
Huriler sohbet arkadaşı demek cinsiyetleri yok herhangi cinsellik de yok. Kadına da erkeğe de verilecek
Ulen bari orda rahat verin be :D
Cennete gireceğin kesin mi kardes?
siparişe göre değişir
nasıl yani burada kadına haksızlık yok mu bir erkek o kadar huri varken neden 1 kadın eş daha ister ki
menü de yoksa alamazsın
soru sordum
beğenmediğin yerin ürünlerini alma derim ben
tek eşlilik mi çok mu onu söyle sen
herkese 1 eş diye biliyorum ben , ama erkeklere extra olarak huri veriliyor.
sağlam kaynaklardan araştır , benm ya da bi' başkasının lafına bakma
ben hurinin dışında kaç eş olduğunu sormuştum 1 se iyi :D
Gitmediğim için bilemicem.
Cennette seks yapabilecekmiyiz peki
Cennete gitmediğimiz için bilemiyoruz.
Bu saatte bunu mu merak ettin
Sadece hurimi istiyorum ok.
Hurilerin kadım oldugunu nerden biliyorsun
Grup var.
ne ıstıosa ovar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar