+1 yılBirbirini Allah için seven iman ehlinin aile fertlerinin Cennette birlikte olacakları konusunda çok sayıda âyet ve hadis vardır. Bu konuyu işleyen âyetlerin birkaçı şöyledir: “Onlar Adn Cennetine girerler. Babalarından, eşlerinden ve çocuklarından iyi olanlar da kendileriyle beraberdirler. Onları tebrik için her bir kapıdan giren melekler diyeceklerdir ki: ‘Sabrettiğiniz için size selâm olsun! Bu, dünya hayatının ne güzel neticesidir!”1, “Siz ve eşleriniz Cennete girin! Orada ağırlanıp sevindirileceksiniz.”2, “İman edenleri ve onlara iman ile tabi olan nesillerini Cennette birbirine kavuşturacağız.”Peygamber Efendimiz (asm): “Kişi sevdiğiyle beraberdir”4 buyurarak veciz şekilde söz konusu âyetleri açıklıyor. Asrımızın büyük İslâm âlimi Bediüzzaman Hazretlerine göre, kadınla erkeğin arasında dünyada nikâh ile kurulan şiddetli münasebet ve bağlılık yalnızca dünya hayatının ihtiyaçları ve gerekçeleri için değildir. Kadınla erkek nikâhla kurdukları dünya birlikteliği ile ebedî hayatta ve Cennette de birlikte olabilecek bir beraberliğin temelini atmış oluyorlar. Öyleyse denebilir ve denmeli ki: İmanlı ve birbirini Allah için seven karı koca daha şimdiden birbirine Cennet dostu olarak bakabilirler. Böyle bir yaklaşım, aralarındaki sevgiyi daha da pekiştirecek, varsa aradaki sürtüşmeleri ve tartışmaları da yok edecektir. Birbirlerini Allah için seven eşler olduktan sonra elbette cennette buluşurlar kardeşim. İslam üzerine kurulu bir evlilik olmalı. İkincisi de sen öyle her çok eşlilik falan diyenlere kanma. Her şeyin bir usulü var. İslam da tavsiye edilemn tek eşliliktir elbette. Bu devirde de zaten kimse 2. bir kadına daha tahamül edemez zaten için rahat olsun :)
112 Yorumla
Soran+1 yılözeti nedir bunun anlamadım :(
- +1 yıl
yani tatlım yazdım her şeyi. kısacası çok eşlilik vardır. lakin adaleti gözetmek çok önemli olduğu için tek eşlilik tavsiye edilir. ikincisi de İslam üzerine bir evlilik gerçekleşirse, yani birbirinizi Allah için severseniz neden eşinizle cennette buluşmayasınız ki? kişi sevdiği ile beraberdir. Allah a hayırlı bir kul olursak, cenneti kazanırsak elbetteki eşimizle orada da birlikte oluruz, severiz birbirimizi :)
Soran+1 yılben ahirette buluşan çiftler arasında sevgi aşk var mıdır diye soruyorum
- +1 yıl
kardeş cenette zaten kimse eşsiz kalmayacak. kimi seviyorsa onunla olacak, nefsani duyguları olmadan kişi sevdiği ile beraber olacak yalnız o sevdiği kişi de cenette olursa tabii ki.
Soran+1 yılyani eşler sevcek birbirini
- +1 yıl
evet kardeşim ikinizde cennete olursanız orada sonsuz mutluluğa sahip olacaksınız zaten.
Soran+1 yılbazi hadislerde her erkeğe iki eş verilcek diyor
birde huriler canımı sıkıyor biraz- +1 yıl
Hay Allah kardeş cennete gittik hurisini mi kıskanıyorsunuz :) bak şimdi siz eşinizle gidip cennete girerseniz sonsuza kadar birlikte yaşarsınız. dünyalık eşler yani siz hurilerden çok daha güzel olacaksınız ve hurilere sultan olacaksınız. kıskançlık duygusu da olmayacak. Cennetlerde tertemiz, pam pak çiftler, eşler, yani erkekler için zevceler, kadınlar için zevcler vardır.”ifadesi, bazıları tarafından yanlış anlaşılarak erkeklere birden çok kadın (huri) verildiği gibi kadınlara da birden çok erkek (gılman) verileceği şeklinde değerlendirilmiştir. Oysa burada anlatılmak istenen cennette kadın-erkek herkesin evli olması, temiz eşlere sahip olmasıdır. Erkekler ve kadınlar çoğul olarak zikredildiği için, onların eşleri olarak zikredilen zevceler ve zevcler de çoğul olarak zikredilmiştir. Yani her erkeğin temiz zevcesi ve her kadının da temiz zevci vardır denmek isteniyor. anladınız mı kardeşim çoğul kullanılıyor ama tekil kast ediliyor.
Soran+1 yıltek eş çok huri
huriler hizmetçi ve cinsel
eş sevgi sultan? :)- +1 yıl
kardeş ne demek istiyorsunuz anlamadım ama eşinizi yine seveceksiniz kıskançlış olmayacak. siz cennete gidinde inşAllah gerisi hallolur :)
Soran+1 yılyani eşimin hurileri olucak onlarla eğlenicek cinsellik olcak vs..
Ama evli olduğu tek kadın ben olcam ne fark varsa :D
ve evli olduğu yani beni sevicek onları değil dimi- +1 yıl
çok detaylı bilmiyorum ama siz elbette daha üstün olacaksınız. onlar sizin hizmetçileriniz olacak
En İyi Cevaplar
Cennette ne istersen o var.
İster sen başkasıyla seviş ister kocan başkasıyla sevişsin.
Sevgi diyorsan, kocan seni sevecek tabi ki de. Huri de kimmiş bir insanın yanında? Sen her anlamda daha üstün olacaksın onlardan.
Kıskançlık yok olduğu gibi erkeklerdeki o ihtiyaçta yok. Kuduruk olmayacaklar yani.
Tabi seksle sevgi ne alaka diyeceksin. Seks meyve yemek gibi klasik bir zevk sadece. Orada zevklerde olacak sevdiklerinde.113 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevecek dimi onlar sadece zevk
Soran+1 yılcinsellik yani..
Soran+1 yılama kadınlar başkasıyla sevişemiyormuş iyice araştırdım
Soran+1 yılcübbeli diyorlarki ''eşinizi DAHA ÇOK seveceksiniz '' diğerlerinide sevecek heralde.
yok okşayacaklar sohbetleşecekler üzümler yedirecekler her birinden ayrı zevk alacaklar her şey erkek için gibi.. yok kıskançlık olmayacakmış..- +1 yıl
kuranda ayet var kardeşim orada canın ne isterse olacak diye. hadislerde de kadınların tek eşlerinin olacağına dair hiçbir şey yazmıyor. erkeklerin çok eşli olacağı var hadislerde sadece.
dediğin durum büyük bir haksızlık olur. hiçbir kadın tek erkeğe muhtaç bırakılamaz. Allah ne istersen onu verecek sana, tekrar söylüyorum ayet bu.
cübbeliye takılıyorsan kurana aykırı bazı laflarının olduğu videolar var. ben onları izleyip inanmıştım fikirlerinin yanlış olduğuna.
caner taslaman, mustafa öztürk bunları dinle
birde öteki gündem programını tavsiye ederim. bir sürü hoca geliyor tartışıyorlar.
birde cemalnur sargut kadın kendisi başı açık. bazı bana yanlış gelen sözleri olsada kadın fetva vermiyor. sadece tasavvuffu anlatıyor. ağlatır beni hep.
Soran+1 yılbazıları hurilerle evlendiricez eşler vericez diyor bazı larıda hizmetçi olcaklar ama cinsellikte olacak diyor kafam karıştı.
eşimiz bizi sevsinde..
hadi ya herkes cübbeliye doğru konuşuyor diyor
Soran+1 yılediyorum
Soran+1 yılama sana mesaj yollayamıyorum :D
Soran+1 yılhocası falan iyyimiş ama mesaj atıcak mısın :D
- +1 yıl
bunu tam olarak bilemeyiz :) ama öyle aleni herkesin birbiriyle yatıp kalktığı bir yer olamaz cennet :) yoksa bu dünyada da serbest olursu zina ;) bence herkesin 1 eşi olr yine onunla yaşar hakedenler sonsuza kadar ;)
+1 yılPeygamberimiz 25 yaşından 50yaşına kadar sadece hz. hatice ile evli kalmıştır hz. hatice vefat edince hz. ayseyle evlenmiştir diğer 9 tane eşine sadece ismini vermiş hicbiriyle görüşmemiştir şimdi bazı din düşmanları peygamberimize hakaret ediyor onlar elbet cezasını çekecek günlerini beklesinler. İslam da 4 eşe kadar müsade edilmiştir bazı şartlar altında en önemlisi eşlerin rıza göstermesi halinde gerçekleşir ve maddi imkanları çok iyi olması gerekli evlenecek adamın ahirette seven sevdiğiyle beraberdir ikiside cennete girerse cennette de evliliklerini sürdürecekler islamın gerçeği budur.
03 Yorumla
Soran+1 yılŞU GÜNCELLEMEYE BAKAR MISIN
- +1 yıl
Son cümlede dedim ya ikiside cennete girerse orada birbirini sevecekler evli olacaklar diyorum bende :)
+1 yıl1-İslam da tek eşlilik özendirilmiştir. Yani asil olan tek esliliktir. Ancak olağanüstü durumlarda -savaş vs. gibi - 4 e kadar evliliğe izin verilmiştir. Özellikle söylüyorum İZİN verilmiş. Bu bir EMİR değil.
2- Cennette insanin tam olarak hangi duygu durumuna sahip olacagi, cennette ki düşünce yapısının tam olarak ne olacağını ancak biz oraya gidince kavrayacagimizi düşünüyorum. Çünkü hadislerde bu durum ayrıntılı olarak işlenmemiş. (Esler arasındaki sevgi, bağlılık olacak mi. Olacaksa niteliği ne olacak gibi.)04 Yorumla
Soran+1 yılhurilerden kıskanmayacağız eşlerimizde hurilerle olucak.
- +1 yıl
Dediğim gibi cennette nasıl bir düşünce yapısında olacağız bilmiyorum. Ama eğer bu dünyada ki düşünce ve duygu yapimiz ayni olursa kiskanmayan kişiye helal olsun:) Ama Allah bizim için en iyisini bilir ve yapar...
Soran+1 yılkıskanma alıncakmış
- +1 yıl
Simdi kıskanma kararında olduğu zaman iyidir. Yani özünde kotu bir şey değil. Yani bu gibi dusunce ve duygular aslında bizi insan yapan yani diğer canlılardan ayıran özelliklerimizden. Dolayısıyla bu duygu ve düşüncelerin cennette hangi içeriğe sahip olacağı, niteliğinin ne olacağı hakkında kesin yargılara varmak zor. Ama Allah bizim hakkımızda en iyisini yapacaktır :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılSimdi sen olunce sana soracaklar. Esini istiyor musun diye. Istemezsen yaninda olmayacak. Mesela dunyada birden fazla evlilik yapanlara, hangisi ile birlikte olmak istiyorsa onunla olacak. Mesela adam, karisini istedi de kadin, kocasini istemedi. O zaman adama, karisinin suretinde bir melek eslik edecek. Cunku orda, artik uzuntu, keder olmayacak. Orada sadece huzur ve mutluluk olacak. Zaten Cennet'e giren her kul, Rabb'ini arzulayacak. Fani birisi yanimda olsa ne olmasa ne? "Ben yalniz Rabbimi isterim" deriz ancak.
02 Yorumla
Soran+1 yıldiyorum ki cennette eşler birbirini sevicek mi
- +1 yıl
Sevdiginle beraber olacaksin zaten. Sevecek mi derken? Sevdigini sevmekten mi vazgeccen
dinimizde kesinlikle teş eşlilik var
çok extrem bir durum olmadığı sürece ikinci bir kadınla evlenmek sapkınlıktan başka bişi değil
hurileride insan olarak algılamayın onlar insan değil insan olsalardı bu dünyada imtihan edilirlerdi yani bir eşi insan olmayan bir yaratıktan kıskanmak manasız10 Yorumlaahırette herkes sevdıgıyle beraber olmak ıstedıgıyle beraber olacak.. eger haketmısse! bu es olacak demek degıldır, sevdıgı... ıslam erkegı hakkına hukukuna rıayet edecekse mutlak adıl olacaksa 4 kadınla evlılık gerceklestırebılır.. ancak degısen dunya duzenınde bugun ınsanlar tek esle yasamakta sıkıntı cekıyor bırakın cok eslılıgı tek eslılık bıle cogu ınsana fazla.. ben adıl olurum dıyen varsa buyursun yapsın..
00 YorumlaErkek isterse 2. kadını alabilir ama eşinden izin alması gerekiyor (bu konuda hadislerde mevcut) önce eşi izin vermezse ikinci kadınla evlenemiyor.. Maddi manevi eşitlik sağlayabilmesi gerekiyor vs... Eşlerin cennetle buluşucaklarına dair bişeyler okumuştum ama detaylı olarak bilgim yok..
00 Yorumlaeğer eşlerden biri günahkar birisi değilse biri cehenneme öteki cennete gideceği için görüşemiyicekler ama günahkar eşin günahı azsa cehennemdeki cezası bittiği zaman cennete girip eşiyle buluşabilecek ve bide mahşer gününde insanlar kendi dertleriyle o kadar meşgül olacaklarki değil sizi sevmek ne hakkını hela edicek nede yüzünüze bakacak o yüzden bu dünyada helallik isteniyo
00 YorumlaAllah bu kurana uymıyan hadisleri uyduran ebu davud gibilerin belasını versin
ebudavudun yüzünden kadınlar sünnet ediliyor
senın anlattıklarının cogu hadiste geçer kuran bunları şiddetle red eder
resül kurana aykırı konuşmaz bilgiyi kurandna ve uyan hadisten ögren09 Yorumla
Soran+1 yılinşallah ya
Soran+1 yılama tüm hocalar öyle dio
- +1 yıl
Soran+1 yılya huriler için dedim
+1 yılöldügün zaman eger cenneti hak ettiysen ve orada esinle yasamak istiyorsan ( dünyadaki esinle) yaşarsın. şöyle mesela esin cenneti hak etmedi diyelim sen hak ettin ama sen esinle yasamak istiyorsun sana esine benzer biri veriliyor merak etme gercekten şimdi aykırı gibi gelsede kalbin tatmın olacak ve hiç üzülmeyeceksin çünkü kalbide elindebulunduran allahtır. ben böyle duymustum :)
10 YorumlaDinimizde çok eşlilik var. ama şartlarıda var. çok ihtiyaçlı, ortada kalmış bayanıda ikinci veya üçüncü eş olarak alabilirsin. ama amaç kesinlikle çaresiz kalan kimsesiz bir kadına kötü yola düşmemesi için yardımcı olmaktır. asıl eş tabiiki bir tanedir. çünkü resmi nikah onunladır. Ahirete kadar birbirlerinden gerçekten razı olan eşler birbirini oradada sevecek der alimler, ulemalar, evliyalar.
10 YorumlaResmi nikah devlet icin aslamda imam nikahi var. Dugundw millet buna segaedet etsin bilsin duysun dye ama bole abartili degil ialamsa gelinlik yk. Islamda tevazu var. Bukdar masraf islamda yoktur. Butcene gore ve calgili degil de kuranli ilahili bir toren uygunsur 4 ese kdr da alabilirsin helalsie zoruna gidenin de boeruaune gitsin amin.
07 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeyi oku güzel kardeşim
Soran+1 yılbiz?
Soran+1 yılkimi seviyolAR
Cennette insanlar en çok sevdikleriyle beraber olacaktır
Sakın demeki benim sevdiğim beni sevmiyorsa falan
Allâh bizlere dünyalık akıl verdi sınırımız onu anlamaya ayırt etmeye yetmez rabbimin kudreti sınırsızdır08 Yorumla
Soran+1 yılonu demiyorum hurileri sevicekler mi
bizi sevicekler mi
Soran+1 yılben ne sordum güzel kardeşim sen ne diyorsun
Soran+1 yılonu özel olarak sormuştum hurileri mi sevvecekler bzi mi diye
ya bizimle değil onlarla ilgilenirlerse
Soran+1 yılfarklı bir şey sordum abi iki saattir sana sormak istediğim şey
EŞLER VAR YA EŞ.. HANİ EVLENİLEN.. AHİRETTEKİ.. ERKEK VE KADIN,
BUNLAR BİRBİRLERİNE AŞIK OLCAKLAR MI AHİRETTE EVLİLER YA ONU SORUYORUM
-İŞTE ORDA.. OLCAK MI SEVGİ ARALARINDA
YOKSA BAŞKA KADINLAR FALAN HURİLERİMİ SEVVİCEKLER- +1 yıl
Bende baştan beri bunu söylüyorum ah bir anlasan
Diyorum ki sen nasıl istersen öyle olacak cennette
Yeterki iste aklından geçen hemen o dakka olacak
Başkasını sevmesin beni sevsin dersen başkasını sevmez seni sever
Yani orası dünya gibi değil
Çapkın falan olmaz kimse çünkü şeytan müdahale edemiyor orda
Yine mi yanlış anladım kız bunalıma soktun beni haaa :)
- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılbak kur-an indiğinde insanlar yetimleri eş olarak alıyolardı 3 5 10 tane eşi olan kişiler aile geçimini sağlayamayınca eşlerinin mallarına el koymaya başlamıştı
ve kur-an eşlerinizin yetimlerin hakkını mallarını yemekten korkuyosanız eşlerinizi 3 er 5 er azaltın der
yani dinimiz çok eşliliği değil tek eşliliği öngörür ayrıca huriler cariye gibi olmayacak sadece hizmet için olacaklar aksini söyleyenler google çevirmeni hocalardır sahtekarlara itibar etmeyin03 Yorumla
Soran+1 yılpeki eşler arasında sevgi?
- +1 yıl
o konuda bilgim yok yalan söylemiş olmayayım
Neden kaynak imkan varken okumuyorsun , cennet bit hediye odul insan icin , unutma ki bit kisi burden fazla evlilik yapabilir bosanip tektar , ya da kocasi olur , tekrar gibi Bu durumda NE olur kimse bilemez onenli olan o kapidan gir gerisini Allaha birak sana en guzelinden herseyi verir
00 Yorumlacennette her kişi istediğiyle olucak istediği surette biriyle hatta kimisi dünyada gercekten sevdiğiyle olucak diğer soruna gelince erkek koruma amaclı cok eşliliği var ama kadının yok
00 Yorumla
+1 yılİlk sölediğini anlamadım fakat Cennete seven sevdiğiyle birliktedir diye bir söz vardı yani bu açıklıyorr işte eşler birbirlerini cennete sevebilecek nasıl oluyor orasını bilemem :))
00 Yorumla
+1 yılŞöyle cennete girmiş gibi bir de bunları sorgulanıyor musunuz, bana bir şeyler oluyor...
La sen daha ibadetinden emin misin, sen imanından emin misin? Allah razı mı senden emin misin?00 Yorumla
+1 yılYav hele bir girin de cennete gerisi önemli mi? Hadi ille cevap istiyorsan evet huriler diyor kuranda çoğul kullanılıyor. Ama orda ALLAH var resulü ve sahabeler varken huriler veya diğerleri çok daha arka planda bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormalde tek eşli olmak haktır. Ama kadından izin alınarak bakmayla alakalı bir tane hanımla daha evlenilebilir. Ama adalet bu durumda çok önemlidir. İlk eşine 1 kilo elma alırken diğer eşine 2 kilo elma alamaz.
01 Yorumla
Soran+1 yıldünyada değil ahirette
+1 yılbenimde sorum var şimdi erkekler hurileri götürürken kadınlarada kaslı koca büllüklü zenciler verilcek mi verilmicekse kadınlar kıskanmasın bizi XD
10 Yorumla
+1 yılCennet için söylenenler sadece o duyguyu sana hissettirmek için söylenmiş tasfirlerdir. Dünya ile bir alakası olacagını sanmıyorum.
Kişiler tabii ki birbirini görebilir.01 Yorumla
+1 yılİslamda 4 es alabilirsin dio ama gunumuz kurallarina gore bu kumaliga girio ama islam tek es almana bisey demio yani illa 4 es olmasi sart drgil
05 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel teşekkür ederim güncelemeyi okuduğun için
- +1 yıl
Ahirettemi diosun dunyadani onu anlamadim
Soran+1 yılahiret
- +1 yıl
He bu dedigim dunya icin gecerli islama gore
+1 yılya tek eşlilik ama 2. kadın nasıl olur senın rıznao lursa olur aksi taktirde olmaz dostum
03 Yorumla
Soran+1 yılahirette diyorum :(
- +1 yıl
3 huri :D
+1 yılcennette sevişmek kavramının olduğunu bilmiyoruz ki eş konusunu tartışıyorsun huri ve gılmanların hizmete verileceğini biliyoruz o kadar
00 YorumlaCennette kötülük diye bişey olmucak kıskançlık duygusu vb şeyler
00 Yorumla
+1 yıl4 e kadar yolu var önü açık ama tek eşlilik en iyisi
02 Yorumla
Soran+1 yılGÜNCELLEMEYE BAK !! :( KAFAYI YİYCEM
- +1 yıl
hea ahirette mi :D valla bilemem hiç gitmedm :D
benden tavsiye dini konularda en doğru yanıt diyanetten alırsın diyanetten interent üzerinden soru sorma oalyı var gir sitesine sor
00 YorumlaCennetle ilgili o kadar bilgi yok bildiğim kadarıyla. erkekler çok esli olabilecekler huriler altın findiklardsn cikicskti galiba
02 Yorumla
Soran+1 yıldışında..
- +1 yıl
“Cennette hurilerden eşler vardır. O huriler ki yeni bir yaratılışla yaratılmış, bakire, göğüsleri tomurcuklaşmış, yalnızca kocalarına bakan ve onlara âşık, saklı inciler gibi iri gözlü, gün yüzü görmemiş yumurta gibi bembeyaz, otağlar içinde ve tertemiz, yaşıt sevgililer halinde olcaktır.” Vakıa 22, 23, 35, 37, Nebe 33, Saffat 48, 49, Rahman 72, Nisa 57. Huriler insanlar gibi balıklar değil anlicagin
+1 yıltek es tabiki vardır eşler eğer * elleri iyi ise cennette beraber olacaklar hadisler ile mevcut tur
01 Yorumla
Soran+1 yılaralarında sevgi diyorum aşk..
Dinde eşlilik tekdir fakat eşinin rızasıyla bu sayı artabilir yani erkek eşinden izin alıcak eşi izin verecek bubdurumda olabilir
08 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu düzgün okur musun
Soran+1 yılsevgi var mı
Soran+1 yıleşler birbirini sevicek mi diyorum
Soran+1 yılne diyon arkadaş anlamıyorum :(
tek evlilk olacak ama nedne bu kadar bu işe taktın sen bir namazını kıl orucunu tut
00 Yorumla
+1 yılİmam nikahıyla 3 kişiyle evlenebilirsin. Ahirette 7 Huri artı dünyadaki helalin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo huri felan erkek için verilmiyo kızlar için de veriliyor.
10 Yorumla
+1 yıl1 eş olacak diye biliyoruz...
10 Yorumla
+1 yılAhirette tek eş olacak. Eşler birbirini sevecek.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma hurilerde olucak
- +1 yıl
Eşi yanında olana huri olacak diye bir zorunluluk yok.
Soran+1 yılVerilcekmiş ama kesin alır kesin verilir... kıskançlık yokmuş alimler diyor işte birbirinizr üzüm yedirceksiniz dudakdan bal vs 2 alim dedi sapıkça ama cinsellik varmış.
Dünyalık eşinizi daha çok sevceksiniz femişler
Daha çok yani onlarıda mı
İlgilencekler sohbet cinsellik
Çok güzel olduklarından bahsediyor işte etkrklerine sadık vs.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ahirette 1 eşin oluyo
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılHurileri sormuyorsan tabiki bir tanedir eş.
010 Yorumla
Soran+1 yıleşini sevicek mi hurileri sevcek mi
- +1 yıl
Siz eşinizi mi yoksa gılgamışları mı sorusuyla aynı mantık bu.
Soran+1 yılanlamadım
- +1 yıl
Hurileri kıskanmanıza gerek olmayacak kısaca. Cennette herkesin istediği olacak.
Soran+1 yılaĞLIYCAM SORUYORUM Kİ EŞLER HANİ CENNETTEKİ ONLAR.. SEVİCEKLER Mİ BİRBİRLERİNE
- +1 yıl
Sen istemedikçe hayır.
Soran+1 yılula ben neden eşimin beni sevmesini istemiyim.
- +1 yıl
Eşin seni kesinlikle sevecek zaten :) Sen hurileri kıskanmıyor musun şimdiden, ben de sen istemedikçe kocan hurileri sevmeyecektir.
Soran+1 yıl3 gündür ağlıyorum kıskançlıktan yok meyve yedirceler sevişme vs
- +1 yıl
Ağlama artık. Cennet herkesin dileğinin yerine geldiği yer işte. Cennette öyle adaletsizlikler olmayacak.
Var ama çok evliliğe de kapı açık
01 Yorumla
Soran+1 yılahirette diyorum
Ayni yerdelerse severler tabi
06 Yorumla
Soran+1 yılhurileri sevmicekler dimi
Soran+1 yıleşlerini..
Soran+1 yılonları değil bizi sevsinler ya
+1 yılcaktırma bende anlamıyorum.
00 Yorumlagit nihat hocaya sor..
00 YorumlaSadce 1 tane tabiki sevecek
07 Yorumla